Şimdi Ara

VW Scirocco Garanti Uzatma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar . Bir kac aya kadar 50.000 tl civarina bir scirocco almayi dusunuyorum . Okudugum DSG sanziman almayin yorumlarindan sonra , manuel almaya karar verdim ama aklim hep otomatik viteste . Acaba bu araclarda garanti sifir alinirkenmi uzatilabiliyor sadece yoksa sonradanda uzatmak mumkunmu mumkunse ucret ne kadar bir bilgisi olan varmi ?

Ayrica bir kac yerde Scirocco garantisiz surulmez ne zaman ne cikartcagi belli olmaz filan demisler , bu gercekten dogrumu bu kadar dayaniksiz bir aracmi bu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onur1111110 -- 10 Mart 2014; 11:47:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Servis bakimi aksatilmadan yapildiysa , km dususrme yapilmadiysa ilk 18 ay yaptirabilirsiniz ;)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dayanıksız değildir ama dpor oromobil olumca sahibi zorladıysa 2.elde ne çıkaracsğı belli olmaz ama bu her arabada vardır.Kalitesiz değildir ama kronik sorunlarına bakılmalıdır.Forumda kullanan ve kullanmış çok kişi var onlar buna detaya girerek cevap verir zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Onur1111110

Herkese merhabalar . Bir kac aya kadar 50.000 tl civarina bir scirocco almayi dusunuyorum . Okudugum DSG sanziman almayin yorumlarindan sonra , manuel almaya karar verdim ama aklim hep otomatik viteste . Acaba bu araclarda garanti sifir alinirkenmi uzatilabiliyor sadece yoksa sonradanda uzatmak mumkunmu mumkunse ucret ne kadar bir bilgisi olan varmi ?

Ayrica bir kac yerde Scirocco garantisiz surulmez ne zaman ne cikartcagi belli olmaz filan demisler , bu gercekten dogrumu bu kadar dayaniksiz bir aracmi bu ?

kullanıcı profilinden ötürü tıpkı e46 bmw lerde , honda civic lerde olduğu gibi ikinci elde bir sürpriz ile karşılaşılabilir ileri de...
  • Hocam Bu Tür Araçların Kullanım Amaçları Belli Zaten , Genel Olarak Sert Kullanılıyor Bu Yüzden Yaptırmakta Fayda Var.
  • Bu arada belirtmeyi unuttum araci 15 ay kadar surcem arkadaslar bu kadar dusunmelimiyim sizce ?

• Temizini bulursanız hiç bir sorun cikarmaz. Ben scirocco 1.4 tsi 210 hp lik kullanıyorum aracım yazılımli. Bakimlarini hiç aksatmadan yaptiriyorum suana kadar bir sorun cikarmadi, kronik bi sorunuda yok. Aracı alırken motorunu iyi bi ustaya inceletin, alt takım, amortisor vs. Kontrol ettirin ve özellikle modifiye yapilmamislara bakın çünkü kazali araçları modifiye yapılmış gibi topluyorlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.