Şimdi Ara

Vw passat b8 kazasi (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
233
Cevap
6
Favori
31.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Acaba kapı yırtılırken "tok" ses mi çıktı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

o 30 mikron olmasın? cm olunca tank zırhından kalın olur...

Ölü ve yaralı var mı yok ? Daha ne ?

Orijinalden alıntı: ex_silver

Kimse mercedes yırtığından bahsetmez oldu.

Her kimki bu fotoya bakıp saç kalınlığı kalite bağdaştırıyorsa ve mqb ye laf atıyorsa ya zır cahildir ya da kötü niyetli.

Adam kaportayla şasiyi birbirine karıştırıyor yahu:D MQB bir Şasi Platform Adıdır.Kaporta saç adı değil :)

Koskoca Mercedes o hale gelmiş hala konuşuyorsunuz. Nerde o eski MErcedesler

Vw passat b8 kazasi

Aslında bu fotodaki Mercedes de pek genç sayılmaz.. 2004 -2005 model Mercedes Benz SL65 AMG V12 biturbo. Yani 10 yıllık bir kaza resmi :)
    DH 2005 Üyesi

• quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

kartondan yapılmış gibi durmuyo mu delikanlıca bi cevaplayalım şunu?

Gibi degil bildigin kartondan yapilmis.

• quote:

Orijinalden alıntı: grezimonk

o 30 mikron olmasın? cm olunca tank zırhından kalın olur...

Aynen öylesi muhtemel bence de :) Ölçü birimi olarak kastedilen dediğiniz olabilir ki diğer türlü abartıya kaçıyor...

• aslında kazanın oluş biçimi nedeniyle hasar şekli doğal olan bir durum ancak otomobilinin markasına bir nevi "kutsallık" payesi verecek kadar şaşırmış zavallılara kapak olması bakımından manidar bir şanssızlıktır bu kaza...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Zayen passatlarda yolcuya ve surucuye zarar vermesin diye kapi firlatma teknolojisi var diye biliyorum. Passat kapiyi firlarak gorevini yapmis diyebiliriz.

Kapı kalmamış ki ortada??
  • Allah alamayan ciğercilere de Passat nasip etsin, normalde hayatta yazmazdım ama olaya bak mqb platform yüzünden diyorlar, yahu yuh be bu kadar kör cehalet internette vakit geçiren insanlarda nasıl oluyor, insan hayret ediyor.
  • VW grubunun sıfır fiyatlarıdır, ikinci eldeki efsane rakamları vs. ben de hiç sevmem bu markayı, binenlerin Mercedes e biniyormuş gibi düşünmeleri de komiğime gider ama bunları bir yana koyarsak bu kaza neden bu kadar abartıldı anlamış değilim.

Vw passat b8 kazasi

Muhemelen VW yolunda giderken Kangoo da geri geri çıkmaya çalışmış ve Passat a 1 numaradan tamponunu sürtmeye başlamış.. Bu arada araçlar harekete devam ettiği için 2 numaradan Kangoo nun arka kapı menteşesi Passat a sürtmeye başlamış burada durum normal ama B sutunundan itibaren menteşe 2 kapı arasındaki boşluğa girip arka kapının sacını kaldırmış.. Hepsi 3-5 saniye sürmüştür..

Kapı içi bariyeri yanlış görmüyorsam 4 numarada gözüküyor çiziksiz bir şekilde..

Bizim de başımıza benzer kaza gelmişti Fiat 500 ile (küçük olan) Mercedes W204 e yandan vurduk, bizim aracın sadece tampon krom aksesuarı kırılırken W204 ün kapısının içine çok rahat eliniz girecek kadar göçük olmuştu, tampon içi bariyere denk gelmiş yine Passat gibi kapı sacından hasar almıştı araç.. Şimdi kalkıp W204 ü yerden yere mi vuralım? Bu tip kazalarda neyin nereye geldiği filan işi çok değiştiriyor Passat ile Kangoo kafa kafaya girsin o zaman görürsünüz hangisi daha sağlammış..

Edit: 4 numarada gözüken kapı camı ile alakalı bir şey sanırım bariyer kalkmayan sacın altında bir yerlerdedir, muhtemelen alt kısımda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1872 -- 7 Şubat 2015; 11:47:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Deutsch Ali

Araç görevini yerine getirmiş.Markaya çamur atmaya gerek yok.

Ölü ve yaralı var mı yok ? Daha ne ?

Yahu, birşeyleri savunacaksanız adam gibi savunun da, komik olmasın.. Araç görevini yerine getirmiş miş......

Sanki başka bir araçla kafa kafaya girmiş, yada bariyerlere vurmuş, takla atmış ve içindekileri kurtarmış..

Alt tarafı bir aracın arka menteşesine takılmış.. Çarpma bile yok, adamın plastik tampon bile düşmemiş.. Derin çizik, kesik, kısmen yırtılıp parçasını koparır atar tamam da bu ne , resmen ambalaj kağıdı gibi yırtılmış yahu.. Ucundan çeksen bagaja kadar gidecek gibi.

Görevi ne bu aracın ? Bir yere dokunduğunda kağıt gibi yırtılmak mı ? Patikadan geçerken paçası çalıya takılmış, pantolonu bırakmış derler buna resmen...

Görmüyor musunuz araçtaki kapı sacının halini..??

Donanımı, görüntüsü güzel araç ama Türkiye'de peynir ekmek gibi satmaya başlayınca... Müşterisi bitene kadar, ver gitsin der gibi eski kalitesinden uzak araç Türkiyeye özel araçlar üretmeye başlamışlar bunlar.

Öveceğiniz zaman övün ama marka bağımlılığına takılıp kusurlarını da görmezden gelmeyin lütfen.

Passat mı ??? Vooouvv... Aman ha, sakın birşey demeyin, adamı döverler mantığı var bu forumda...

Hindistandaki İnek sanki mübarek..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcum -- 7 Şubat 2015; 10:48:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: The Power of Faith

quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

quote:

Orijinalden alıntı: The Power of Faith

quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

Aracı hafifleticez diye sirk soytarısına çevirmişler.

İncelediğimde de almıştım zaten o tadı, bu da yemeğin üzerine tatlısı oldu.

Sen de Passat alacaktın ama neden vazgeçtiğin belli oldu.

dün doguş oto şaşmazdaydım. Ondan önceki gün de konya yolundakinde. Baya bi inceledim. Son incelemelerimden sonra tamamen vazgeçtiğimi söyleyebilirim.

çok olumsuz yönü var ama bazı konularda hala sınıfının en iyisi. Özellikle işçilik. Tek kelimeyle kusursuz.

İstanbul'a doğru gelirsen haber ver hocam, bir çayımızı iç.

Eyvallah. Yolum düşerse görüşürüz tabi.

Şuan başkenti fethetmekle meşgulum.

W220 S500L V8 Automat. (Satıldı)

• quote:

Orijinalden alıntı: doblocuk

quote:

Orijinalden alıntı: farks

Kapının dış yüzeyi doğal olarak yırtılmış. Bunda nasıl bir gariplik veya kalitesizlik var? Forum mantığına göre arabanın her yerini çelik hatta titanyum yapalım. Bence siz araç seçimini yanlış yapıyorsunuz. Bakmanız gerekenler ağır zırhlı tanklar.

Hocam kapıdaki malzemenin inceliğini fark etmediniz sanırım. Resmen iç kaplama görünüyor. O kangoo passatın o yan kapısına çarpsa o kadar dandik bir kapı ile kangoo direk passat'ın içine dalacak demekki. (Ve bu gayet normal) Zira kapının içinde görünen bir koruma demiri yok. Kangooda işin ilginç yanı hasardan yok. Sadece dokunarak bu hale getirmiş.

Hocam kapının dış kaplaması şüphesiz ince fakat koruyan kısım dış yüzey değil. Passat B8 abartıldığı kadar üst düzey bir araba olmasa da bir fotoğraf ile kapı sıfır koruma demek bana doğru gelmiyor. Bu araçlar gerek test kuruluşlarınca gerekse üretim öncesi aşamalarda onlarca testten geçiyor. Yan kapı koruması belki eşik kısmına konumlandırılmıştır belki başka bir şekilde pasif bir koruması vardır ama ben abartıldığı kadar sıfır koruma olduğu görüşünde değilim. Tabi takdir edersiniz ki ancak gördüklerim deneyimlerim vs ile konuşabiliyorum. Şu da çok net ki bir aracın en zayıf yeri yanıdır zaten. Diğer araçlarında kapıları içleri de çok farklı değil. Sadece forumda genel wv kutuplaşması ve kazanın görüntü itibariyle şansız olduğunu düşünüyorum.

• Şurda passat yerine şahin,murat olsa bundan daha kötü hasar almazdı diye düşünüyorum.
    100 bin TL lik arabanın bir farkı olmalı.Ben pek göremedim.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.