Şimdi Ara

VW kullanıcıları ! Sizce NE YAPMALIYIM ???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, kararsız kaldığım bir durum hakkında fikirlerinize, tavsiyelerinize danışmak istiyorum.

Şu anda 2012 VW Jetta 1.4 TSI kullanıyorum, aracım beyaz renginde ve henüz 30000 km de. Gayet memnunum ve hiçbir şikayetim yok.

Bir üst segmente, daha konforlu, daha donanımlı, daha geniş ve otomatik bir araca terfi etmek istedim, özellikle yaz seyahatleri için... ve bunun için max 50-51 bin gibi bütçe ayırdım.

Jetta yı satışa çıkardım, fiyatlar yükseldiği için, 44.5-45 gibi alıcısı var.

Jettayı sattıktan sonra hemen arayışlara başlayıp sahibinden temiz kullanılmış 70bin km altında Dsg Comfortline Passat bakmaya başlıcam, yalnız şu anda bile bu bütçe aralığında 2010 modellerde bile çok az temiz görünen araç var.

İkilemde kaldığım husus şu:

ya Jettayı şimdi satıp hemen piyasada bulabileceğim en temiz Passatı alıcam ki uzun süre arabasız kalmak çok zor 2 çocukla...

ya da ...

2014 mayısa kadar Jettayı kullanmaya devam edip piyasa hareketlendikten sonra satışa çıkarıp- (ki o zaman 3 yaşında olacak ve nispeten değer kaybedecek)-

ama Passatın piyasada daha fazla 2. eli olacak, dolaylı olarak daha fazla temiz araç hatta daha yüksek modelli yeni kasa passatlar bu bütçe aralığında olabilecek...

mayıs gibi bütçeyi 5bin gibi artırabilme durumum da olabilir ama Jettanın yaşının yükselmesiyle dolaylı olarak bu bütçe biraz düşmüş olacak...

passata alternatif olarak dsg eski kasa jetta ya da yeni kasa jetta da bu bütçe dahilinde olabilir...aslında yeni golf hoşuma gidiyor ama 2 çocukla bagaj yeterli olmayabilir gibi görünüyor...böyle bir fikir de var...

Jettayı ilana koydum ve ciddi alıcılar var bu hafta içi gelip bakıcaklar...acil bir karar vermem gerekiyor...

gördüğünüz gibi kafam çok karışık...

sizce NE YAPMALIYIM ???

• Bahsettiğiniz durum da sadece otomatik vites için yeni araba alınabilir. Ama 2012 jettadan inip 2010 Passata binmek çok mantıklı değil, herşey imkanlar dahilinde ama 2012 passat kullanıcısı olarak söylüyorum: sıfır passat ya da 2012 olmadıkça ben olsam değiştirmezdim.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.