Şimdi Ara

Vw Jetta ve Seat Toledo? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
3.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    savrulma konusu çok garip, çünkü biz hiç yaşamadık 120 ile giderken gayet rahat. Ben de Era kullandım frenler vasat ama kesinlikle Era kadar değil. Ama iyi de denemez çünkü yüksek hızlarda durma mesafesi uzun. Üstelik iki farklı Accent Blue kullandım ilk aracımız pert oldu çünkü sigortadan parayı alınca tekrar Blue aldık ikisinde de savrulma yaşamadık gerçekten garip.
  • TR'de satılan toldedo full olandır otomatik kliması, alaşımlı jantlar, sis farları filan vardır, jetta da bunlar yok baz donanımlı ama üst sınıftadır, burda devreye ihtiyacınıza hangisi yeterli olduğu girer (boyut,konfor,donanım,fiyat vs) tolede b segmenttir, jetta c.

Elimdeki araç bu.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-temiz-aile-araci-260636828/detay/

Bunu satıp otomatik-dizel almak istiyorum.Bunun üstüne bi 20 daha koyabilirim.50 ye kadar çıkabilirim yani.Sedan düşünüyorum.Genelde şehir içi kullanıyorum.Belki yazları veya ara tatillerde uzun yol yapabiliyorum.Genelde senede 10 bin km yaparım anca.Benim aklımda Hyundai-Blue vardı.Hem seri satılabilmesi 2. elinin Hyundai araçlarının hemde maliyet açısıdan bana uygun gelmesi bakımından.Ayrıca aracın bagaj ve iç hacminin bana yeterince büyük gelmesinde bi etkendir.

Fakat geçen gün bi tanıdıkta Toledo 1.6 TDI Style vardı.Onu kullanma şansım oldu biraz baya hoşuma gitti.Söylediğine göre de baya memnunmuş araçtan.

Siz ne önerirsiniz.Veya bu 2 side değil o fiyatlara bu daha iyi olur diyebileceğiniz bir araç var mı?

Ayrıca herkesinde tavsiyesini beklerim.

• Toledo bakacağına Rapid bak .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.6 TDI 90'lık motor Polo'da çok beğenmiştim. Yeni 1.4 TDI 3 silindir olan daha az yakıyor kabulum ama performans ölmüş ve çok sesli. 2 kuruş daha fazla yakar ama kesinlikle 1.6 daha memnun edici. Sizin de baktığınız bu motor olduğundan ben kesinlikle Toledo diyorum. Uzun yolda 120'ye kadar olan hızlarda savrulma kasma görmedim. 150'den sonra bi beni rahat bırak moduna giriyor. Daha da zorlamadım zaten. Hız sabitleme ile daha da rahat.

Fiyat olarak 50'lere çıkacaksanız C sınıf araçlara bakmanızı öneririm. Donanım olarak yeterli gelmeyebilir ama Joy paket hatta Touch paket yeni yüz Fluence bakabilirsiniz. Oturaklı araçtır yakıtı çok iyidir. Eski yüz 90'lık kullanmıştım Blue'dan hiçbir farkı yok savruluyor ve yakıtı iyi değildi. Şimdi yeni nesil motor ve yeni yüzüyle (kasada nereleri değişti tam çözemedim) araba iyi yürüyor. 2. eli de çok iyidir. Sedan istediğiniz için dizelde aslında pek de seçeneğiniz yok. Fluence istemezseniz Toledo iyi bir seçim olur.

• redbul_540 kullanıcısına yanıt
    Tabi Canım nereden bileceksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: vetenes

Tabi Canım nereden bileceksin

tanışırsınız

Ek olarakhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-temiz-aile-araci-260636828/detay/ bu aracı bu fiyatlarda satabilirim sanırım.Siz ne dersiniz?

Orijinalden alıntı: Kaptan Woodpecker

Teşekkürler.Şuanda Toledo çok aklıma yattı ama bakalım.Hayırlısı.

Ek olarakhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-temiz-aile-araci-260636828/detay/ bu aracı bu fiyatlarda satabilirim sanırım.Siz ne dersiniz?

Düzgün bir aracınız var. Fiyatı da gayet güzel. Hayırlı müşterisi olsun.

Orijinalden alıntı: tekkral34

quote:

Orijinalden alıntı: Kaptan Woodpecker

Teşekkürler.Şuanda Toledo çok aklıma yattı ama bakalım.Hayırlısı.

Düzgün bir aracınız var. Fiyatı da gayet güzel. Hayırlı müşterisi olsun.

Teşekkürler.Allah razı olsun.

• vetenes kullanıcısına yanıt
    Kim o kanki?

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.