Şimdi Ara

===VW JETTA KULÜBÜ===DRIVERS WANTED=== (63. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.929
Cevap
63
Favori
661.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar 15 gün önce 2006 model primline triptronik jetta aldım.
    Araç 52000 km de malum 2. el olduğu için vaktim oldukça bakımlarını yaptırıyorum.lastiklerini kontrol ettirmek için gittiğimde üzerindekilerin orjinal lastikleri olduğu söylendi(hankook)
    4 adet cooper marka lastik aldım(adeti 160 tl).lastiği değiştiren arkadaş balatalarında değişmesi gerektiğini söyledi ayrıca trigerride değiştirsen iyi olur dedi.triger ve balata değişim km leri ve şanzıman yağı değişim zamanı hakkında bilgisi olan varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wwwerol@hotmail.com -- 7 Şubat 2010; 18:34:26 >

Orijinalden alıntı: wwwerol@hotmail.com

merhaba arkadaşlar 15 gün önce 2006 model primline triptronik jetta aldım.
    Araç 52000 km de malum 2. el olduğu için vaktim oldukça bakımlarını yaptırıyorum.lastiklerini kontrol ettirmek için gittiğimde üzerindekilerin orjinal lastikleri olduğu söylendi(hankook)
    4 adet cooper marka lastik aldım(adeti 160 tl).lastiği değiştiren arkadaş balatalarında değişmesi gerektiğini söyledi ayrıca trigerride değiştirsen iyi olur dedi.triger ve balata değişim km leri ve şanzıman yağı değişim zamanı hakkında bilgisi olan varmı?

bakımlarla ilgili bilgileri vw sitesinde bulabilirsin 15000 km de bir servise girer 60000 bakımı diğer bakımlar gibidir .fren balatalarında bitmesi normal en fazla 50 bilemedin 55 gider.güle güle kullan aracını.trigerde 90 binde değişir.

• eğer böle olursa allah'ın izni ile almayı düşünüyorum

2011 VW YENİ JETTA 1.6 TDİ 105 HP TRENDLİNE(REFLEKS GÜMÜŞ)

''YERİNDE SÖZ SÖYLEMESENİ BİLEN ÖZÜR DİLEMEK ZORUNDA KALMAZ''FATİH SULTAN MEHMED

• Hadi arkadaşlar canlansın biraz forum. Jettalarınızın fotoğraflarını bekliyoruz.
  • şimdi jetta alınır mı? kasa değiştirecek. golf yeni kasa ne yapmalıyım arkadaşlar?
    ağustosta yeni kasalı jetta gelir mi acaba?

Yeni Vw araçlarındaki ön tasarım benim hoşuma gitmiyor. Polo, Golfve Transporter kasaları yeniledi ve her ikisinin ön tasarımı tıpatıp aynı. Şimdi Passat ve Jettada sıra ve bunların ön tasarımları birbirlerinden farksız olacak. Jettayı, Golf ve Passat karışımı diye eleştrenler yeni kasa VW ailesini göünce sanırım tamamen VWi çöpe atacaklar:))

Benim şahsi düşüncem Jettanın bu kasası bir kullanıcıyı maksimum derece menunun edecek donanım, güvenlik ve konfor sunmaktadır.

Saygılarımla..

G.Ö

;) (Hep burdaydım hiç gitmedimki ) ;)

• Emin olun pişman olmayacaksınız.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    "YAŞAŞIN ATATÜRK CUMHURİYETİ"
  • yeni kasa için 2011-2012 diyorlar.. bagaj senin için çok önemli bir ayrıntı değilse golf de çok mantıklı olur tabi park sıkıntısı fazla olmaz, sıkışık trafikte avantajlı ve pratik olur golf.. fakat geniş bir aile arabası ve geniş bir bagaj dersen kesinlikle ideal bir araba jetta..
  • Doğuş bu yaz sonunda yeni kasa jettalar gelecek diyor.

Bende yaza kadar beklemeyi düşünüyorum. Passat trendline da güzel. fiyat olarak. tüp taktırıp kullanmayı düşünüyorum.

Nikon D80+Nikkor AF 50mm f/1.8+Nikkor AF-S DX 18-135mm f/3.5-5.6G ED+Nikkor AF-S 70-300mm f/4.5-5.6G ED-IF VR
    VCDS+ODİS
  • ben 2 ay önce primeline 2007 model lpg li 18000 km de 29 a aldım 26-27 ye bulablirsin büyük ihtimalle ama km si biraz fazla olabilir

Orijinalden alıntı: f_turgay

Arkadaşlar bende Jetta almayı düşünüyorum 2006-2007 102bg ama bütçe sınırlı 26 max 27 bin bu paraya temiz bir jetta bulabilirmiyim?

ben geçen ay 2006 modelini 26000 e aldım.primline, triptronik vites ,50000km de kazasız.Eğer düz vites arıyorsan rahatlıkla 25000-26000 aralığında bulabilirsin.

Para nedir? Bir "borç senedi". Çok paranız varsa bu başkalarının size borcu olduğunu gösterir. Paranız yoksa siz borçlanırsınız. Kime? Çok parası olanlara!
  • quote:

Ankarada isen eğer şu ilana bir bak istersen 25000 25500 gibi alınabilir.Belki piyasada daha iyileride vardır ?

arabada sağ sol çamurluk kaput+ sağ kapı boyalı (yani hafif kusur ağır kusurlu olsa daha ne çıkacak) arkadaş bu arabanın temizi piyasada yokmu?

yinende teşekkürler ilgilendiğin için

Nikon D80+Nikkor AF 50mm f/1.8+Nikkor AF-S DX 18-135mm f/3.5-5.6G ED+Nikkor AF-S 70-300mm f/4.5-5.6G ED-IF VR
    VCDS+ODİS

• quote:

Orijinalden alıntı: f_turgay

quote:

Ankarada isen eğer şu ilana bir bak istersen 25000 25500 gibi alınabilir.Belki piyasada daha iyileride vardır ?

arabada sağ sol çamurluk kaput+ sağ kapı boyalı (yani hafif kusur ağır kusurlu olsa daha ne çıkacak) arkadaş bu arabanın temizi piyasada yokmu?

yinende teşekkürler ilgilendiğin için

o neymiş ya boyanmamış yeri kalmamış:)))madem boyalı yaz ilanına bakan ona göre baksın
    yinede temizi vardır ama malum internetten temiz araba bulmak samanlıkta iğne arama işine döndü.
    Okadar çok abuk subuk ilan veren varki gerçek alıcı ile satıcıyı bulmak zor .sana kolay gelsin

• mrb arkadaşlar şu sıralar dizel bir jetta bakıyodum ve buldum. acil yardımınız gerekiyor. araç özellikleri şöyle:
    2010 model 7.000 km de. rengi füme 1.6 TDI primeline ve fiyat olarak 40.000 tl yazmış aracın sahibi telefon açıp görüştük en son 39.500 tl ye vereceğini söyledi. aracı maddi sıkıntıdan satıyomuş araç sıfırdan farksız diyo sizce fiyat nasıl ? acil yardım bekliyorum şimdiden teşekkürler

2011 Ford Focus TDCİ
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.