Şimdi Ara

===VW JETTA KULÜBÜ===DRIVERS WANTED=== (283. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.927
Cevap
63
Favori
649.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 281282283284285
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: autotechvw

Siz tek bir mesajıma bakarak bu sonucu çıkarıyorsunuz. Önceki sayfaları incelerseniz yılda 15.000 km. ve üstü yapanlara her zaman 1.6 MPI+LPG yada 1.6 TDI tavsiye ederim. Dediğim gibi bu konu şu şekilde açıldı: Bir arkadaş 1.2 tavsiye eder misiniz demişti. Ben de aradaki fiyat farkı çok az olduğundan imkan varsa 1.4 olanı tercih edin demiştim.

İyi günler dilerim...

1.6 tdı tamamda 1.6 mpı nedir?Bazılarına göre Hitler motoru Bu motor o kadar iyiydi de şimdi niye yok?Neden vazgeçtiler bu motordan? 1.2 tsı yada 1.4 tsı ünite var.Siz 1.6 MPI motorlu bir araç kullanıyorsunuz diye etrafınızdakilere bunu önermeniz dogrumudur?Milletin kafasını karıştırmaktan başka birşey degil.Sizle daha fazla tartışmaya gerek yok...

• Şimdi yetkili serviste çalışanı olan üç kuruşluk aracın bakımını serviste yaptırır. Faturasınıda paylaşır ancak servise o miktarda para VERİLMEZ. Ancak bunu gören masum vatandaş bu oltayı yutar tahmin edilir...

BURADAN AÇIK VE NET BİR ŞEKİLDE VOLKSWAGEN ALACAK KİŞİLERE SESLENİYORUM. 1,6 MPI MOTORUN FABRİKA ÜRETİMİ BİR DAHA ÜRETİLMEMEK ÜZERE DURDURULMUŞTUR. ESKİ BİR TEKNOLOJİ VE OLDUKÇA AŞIRI YAKIT TÜKETİMİ MARKAYI 1,2 TSI VE 1,4 TSI MOTORLARI ÜRETMEYE ZORUNLU KILMIŞTIR.

BU TÜR 1,6 MPI MOTOR REKLAMI YAPAN KİŞİLER KENDİ ARABASININ REKLAMINI YAPAN ZEVATLARDIR.

Ayrıca hiçbir mesajımda kendi arabamı övmek gibi saçma bir davranış içerisinde olmadım. Burası JEtta forumu ve herkesin arabası Jetta zaten. Donanım bazında eğer Jetta Mk5 kasanın yani 2006-2010 yılları arasında üretilen Jettanın en lüx ve en donanımlı hali şuan kullandığım araçtır. Bunun aksini söyleyene kuşlar bile güler.

Yetkili servis çalışanları marka ve servis istikbali için yanlış bilgiler vermeyede meyil edebilirler bunu asla aklınzdan çıkarmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökhan And Jetta -- 4 Nisan 2015; 2:39:30 >

• Herhangi bir markanın yetkili servisiyle "bakım yaptırmak dışında" herhangi bir alakam yoktur. Ayrıca orada çalışan emekçiler -ne yazık ki- benim yaptırdığım bakımların faturasından DAHA AZ maaş alıyorlar. Burada çalışan biri ne yazık ki, ne bu araçlara binebiliyor ne de bakımını yaptırabiliyor. 1 ayda 2 aracıma 3.500 TL. bakım parasını peşin olarak verdim. Bu da sanırım buralarda çalışmadığımın kanıtıdır.

Bizim sadece tüm yetkili servislerle filo anlaşmamız var. Bu indirim de sadece % 5 tir. Tüm yaptırdığım bakımların faturaları da önceki sayfalarda mevcuttur.

Bunu da yeri gelmişken belirtmek isterim. Polemik değil, bilgi paylaşımı için buraya gelen arkadaşlara iyi günler dilerim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gökhan And Jetta kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim ilginiz için bende biraz araştırdım 1.4 tsi 122 hp lik'de karar kıldım hem ödüllü bir motormuşta belirttigim gibi boranın satılmasını bekliyorum şuan :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: atilkaN

teşekkür ederim ilginiz için bende biraz araştırdım 1.4 tsi 122 hp lik'de karar kıldım hem ödüllü bir motormuşta belirttigim gibi boranın satılmasını bekliyorum şuan :)

Rica ederim faydalı olabildiysem ne mutlu :)
  • Arkadaşlar Merhaba. 1.6 TDi comfortline almayı düşünüyorum. satın alan arkadaşlar ne kadara aldıklarını paylaşabilirlerMi acaba.
    Bir de toyota corolla 1.4d advance ile arada kalmış durumdayım. Toyota için 70500 fiyat verdi bayi siz ne düşünüyorsunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan And Jetta

Şimdi yetkili serviste çalışanı olan üç kuruşluk aracın bakımını serviste yaptırır. Faturasınıda paylaşır ancak servise o miktarda para VERİLMEZ. Ancak bunu gören masum vatandaş bu oltayı yutar tahmin edilir...

BURADAN AÇIK VE NET BİR ŞEKİLDE VOLKSWAGEN ALACAK KİŞİLERE SESLENİYORUM. 1,6 MPI MOTORUN FABRİKA ÜRETİMİ BİR DAHA ÜRETİLMEMEK ÜZERE DURDURULMUŞTUR. ESKİ BİR TEKNOLOJİ VE OLDUKÇA AŞIRI YAKIT TÜKETİMİ MARKAYI 1,2 TSI VE 1,4 TSI MOTORLARI ÜRETMEYE ZORUNLU KILMIŞTIR.

BU TÜR 1,6 MPI MOTOR REKLAMI YAPAN KİŞİLER KENDİ ARABASININ REKLAMINI YAPAN ZEVATLARDIR.

Ayrıca hiçbir mesajımda kendi arabamı övmek gibi saçma bir davranış içerisinde olmadım. Burası JEtta forumu ve herkesin arabası Jetta zaten. Donanım bazında eğer Jetta Mk5 kasanın yani 2006-2010 yılları arasında üretilen Jettanın en lüx ve en donanımlı hali şuan kullandığım araçtır. Bunun aksini söyleyene kuşlar bile güler.

Yetkili servis çalışanları marka ve servis istikbali için yanlış bilgiler vermeyede meyil edebilirler bunu asla aklınzdan çıkarmayın.

Kendi arabamızın ne reklamını yapacaz zaten kendin diyorsun herkesin arabası Jetta diye.v

• quote:

Orijinalden alıntı: hicranyarası

quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan And Jetta

Şimdi yetkili serviste çalışanı olan üç kuruşluk aracın bakımını serviste yaptırır. Faturasınıda paylaşır ancak servise o miktarda para VERİLMEZ. Ancak bunu gören masum vatandaş bu oltayı yutar tahmin edilir...

Kendi arabamızın ne reklamını yapacaz zaten kendin diyorsun herkesin arabası Jetta diye.v

Niye üstünüze alındınız? Gocunacak bir durum mu vardı sizin açınızdan?

• quote:

Orijinalden alıntı: hoogar

Arkadaşlar Merhaba. 1.6 TDi comfortline almayı düşünüyorum. satın alan arkadaşlar ne kadara aldıklarını paylaşabilirlerMi acaba.
    Bir de toyota corolla 1.4d advance ile arada kalmış durumdayım. Toyota için 70500 fiyat verdi bayi siz ne düşünüyorsunuz ?

1.6 TDI Comfortline kullanıyorum 2010 model. Haliyle şimdiki fiyatlarla pek kıyaslanamayacak bir fiyata aldım. Eğer C sınıfında kaliteli bir araç arıyorsanız toyotayı işin içine karıştırmadan Jetta 1.6 TDI Comfortline yafa Highline alın.
  • Martin 1 inde 1.2 tsi confortline siparisi verdim ne aman gelir acaba bilgisi olann

• Usb girişi taktıran oldumu arkadaşlar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calzebur -- 7 Nisan 2015; 10:27:46 >
  • Geçen aradım 2 hafta önce üretimden çıktı dediler dün aradım daha üretimde dediler serefsizler dalga geciyolar resmen

• Ilgilenen yokmuu

• quote:

Orijinalden alıntı: emrebusra

Ilgilenen yokmuu

Bu konuda en sağlıklı bilgiyi yetkili servisten alırsınız.
  • Igilenen yokki bi Mayıs'ın ortasi diyolar bi Mayıs'ın sonu

• quote:

Orijinalden alıntı: emrebusra

Igilenen yokki bi Mayıs'ın ortasi diyolar bi Mayıs'ın sonu

Servisin dahi emin olmadığı bir konuyu bizim bilmemiz yada tahmin yürütmemiz biraz abes olur.
  • Hem havanın güzelleşmesi hemde müsait bir zamanıma denk gelmesiyle geçtiğimiz günlerde Turtle Wax Ice cila uygulamasını başarıyla yaptım :) Ice Waxın şimdiye kadarki cilalarda karşılaşmadığım bir özelliği var. Akıllı Kalkan Teknolojisi deniyor buna. Ciladan sonra test etmek için belli miktarda bol topraklı çamurlu suyu aracın belli noktasına döküp güneşte bir kaç dakika kurumaya bıraktım. Sonrasında 5 litrelik bir suyu kuruyan çamurlu bölgeye döktüğümde, sanki hiç orada kurumamış ve oraya yapışmamış gibi zeminden akıp gitti. Dolgu özelliği sayesinde kılcal çiziklerede oldukça faydalı olduğunu söyleyebilirim

Uygulama ve sonrasındaki fotoğrafları paylaşıyorum.

===VW JETTA KULÜBÜ===DRIVERS WANTED===

Siyah plastik olan tüm bölgelere sürülebiliyor. Siyah bölgelere derin bir parlaklık kazandırıyor.

Uygulama sonrası

5 yıllık birlikteliğin ardından ilk kez döşemelerinide temizlemeye karar verdim. 5 litrelik bir suya yarım kapak Anwey LOC döktüm. Microfiber bezle, döşemeleri ıslatmadan sadece nemlendirecek düzeyde baskı uygulayarak sildim. Sonuç benim için tatmin edici oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökhan And Jetta -- 27 Nisan 2015; 9:53:17 >

• biraktigin 1.6 tdi a bi daha bak istedim.
    iddia ediyorum 2 tane 1.2 tsi yi arkadan baglayip ters yone surelim ikisini de surukler

• Merhaba arkadaşlar. Dün her iki aracımın da lastiklerini değiştirdim. Polo için Lassa'yı, jetta için Michelin'i tercih ettim.

Polo: 185 - 55 - 15 Lassa Impetus Revo+ (Bridgestone'da Turanza ER300 adıyla satılan lastik.) Üzerinden çıkan eski lastik Michelin Energy Saver. Bunun da 5 mm diş derinliği vardı; yalnız sertleşmişti.

Jetta: 205 - 55 - 16 Michelin Primacy 3. Üzerinden çıkan eski lastik Pirelli P7 Cinturato. Bunu değişmek biraz gereksiz oldu. Daha 30.000 km. yapmış 7mm diş derinliği olan bir lastikti. Yalnız düşmanıma tavsiye etmem. Yıllardır onlarca marka model lastik kullandım. Bunun kadar berbat olanı görmedim. Pirelli, üst seviye performans lastikleri hariç (P Zero gibi) uzak durulması gereken bir marka. Bir de P7, Pirelli'nin sözde 16 inch için en üst seviye lastiği. Çok çabuk sertleşti. Tam taksici lastiği. Değişmesem daha 100.000 km. giderdi. Lastikçi de benim araçtan çıkan lastikler çok iyi durumda olduğu için 2. el olarak satacak.

Her 2 marka da 1 yıl ücretsiz yol yardımı veriyor.

Lastik alacaklara tavsiyem: Üst seviye, en az 18-19 jant performans lastikleri hariç Lassa (Bridgestone) ve Michelin markaları dışına çıkmayın. Ben hemen hemen her markayı kullandım. En iyisi bunlar. Uzun ömür önemliyse Bridgestone, 4-5 yılda bir km. ne olursa olsun lastik değişirim, konforlu ve yumuşak olsun derseniz Michelin.

Neyse sadede gelelim: Polo => 680 TL. Jetta => 800 TL. Nakit, peşin aldım. Kredi kartı kullanırsanız komisyon alıyorlar. Normalde Primacy 3 tek liste fiyatı 240 TL. Resimler ve faturalar aşağıda. Sorunuz olursa cevaplarım.

Tüm arkadaşlara ve forum severlere iyi günler dilerim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi autotech1 -- 1 Mayıs 2015; 7:55:45 >

• Otomatik Jetta 1.6 Prins Lpg En Dolusu -http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-otomatik-jetta-1.6-prins-lpg-en-dolusu-212513302/detay

Selam arkadaşlar ben jetta almayı düşünüyorum ilanı verdiğim araba nasıldır hoşuma gitti. Ya bu yada 2010 üzeri en son donanım jetta alacağım. Fikirlerinizi söylerseniz sevinirim. Şuanda 2004 megane 2 sedan dynamic var full donanim.
    Renault kullanan olarak meganeden sonra jetta konfor yalıtım yol tutuşu çukurlarda yayların tepkisi falan gayet yeterli bana göre.
    Amacım meganedeki gibi sunroof falan gibi donanım yuksek olsun otomatik olsun. 2. aracım olacak bu özel üretim hem spor hem ağır duruyor ondan hoşuma gitti. Şimdiden teşekkürler herkese

• 
Sayfa: önceki 281282283284285
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.