Şimdi Ara

vw guvenligi... (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • gecmis olsun dileklerini ileten herkese tesekkurler...
    evet kabinde fazla hasar yoktu sadece ici karismisti hatta arka camda patlamamisti sonradan cekiciye yuklenirken patlamis...sofor kapisi az bisey cizik olmasina ragmen acilmadi icine gecmis benimde kaza panigiyle kareket ettikten sonra kapilar otomatik kitlendigi icin o devrede ondan dolayi acilmiyo diye dusunup zorladim sonra camdan ciktim bide otaban oldugu icin arkadaki arabalar gelip vurabilir tam sol seritte duruyoduk Allahtan arkadakiler zamaninda durup yardima kostular..
    ilginc olansa elin belcikalisi almani vardi durdu teselli verdi cocuklarla ilgilendiler bir turk abi durmustu durumu sordu benim yapabilecegim bisey yok galiba dedi cekti gitti belki hakliydi ama baska irktan baska dinden insanlar bizi yalniz birakmadi zaten 10 -15 dkkada 2 ambulans geldi poliste ayni anda geldi uyuyan sahis bize vurduktan sonra zor uyanmis baya bi gitti sonra durmus geldi oda itiraf etti polisede uyudugunu aksamdan kalmis ama alkol sinirinin altindaydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chez bora -- 1 Mart 2011; 21:50:56 >
  • En büyük tehlike yandan çarpmalardır arkadaşlar ön veya arkadan değil.
    5 yıldızlı bütün araçlar önden çarpmada koruyabilir ama sadece YAN PERDE HAVA YASTIĞI olan araç sizi yandan gelen darbeden korur,diğerlerini geçiniz.

Geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bafbaf -- 3 Mart 2011; 0:13:52 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.