Şimdi Ara

VW GOLF - SEVENLER & FANATİKLER & KULLANICILAR (1682. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47.600
Cevap
121
Favori
1.246.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16801681168216831684
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RevivaL

Kelkit'teyim hocam daha yakınız hatta. Demirözüne yakın taraflara geldim seçimlerde görev için ama Bayburt'a gelemedim. Sadece ortadan dere akıyor diyorlar

Yakıt konusuna gelirsek; Bursa'dan K.Maraş'a gitmeden önce yakıtı doldurmuştum 300 TL tutmuştu. Bu yakıtın yaklaşık 50 lirasını şehir içinde harcadıktan sonra yola çıktık. Depo 100 km daha gösteriyordu ama riske girmemek için Göksu'ya girmeden 100 TL'lik yakıt aldım. Merkeze girdiğimde de hemen hemen çeyrek deponun yarısı kadar vardı yanlış hatırlamıyorsam. Belki biraz düşmüştü. O da yolda radar uyarıları hariç 110'un altına düşmedim ve hızım ortalama 120 civarıydı. 90'a sabitlesem biraz daha fazla giderdi

maşallah

• Kesinlikle hocam...sürekli 5500'e kadar çevirip 9 lt yakmak,ama daha alt devirlerde kullanıpta 4 lt dolaylarını görmek bence gayet tatminkar...Diğer marka ve modelleride biliyoruz doğrusu.Performans ve yakıt ekonomisi konusunda bmw sanırım gayet başarılı ama bizim golf 7 tsi'larında aşağı kalır yanı yok

1.2 çekmez diyen bütün dostlarımı bide bindikten sonra dinlemek lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ele.elec.eng. -- 20 Ekim 2014; 20:57:17 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: TiFoSi_BJK

Bizde zaten dizel alanlar boşa almış durumda bak mahmut hocama anca 15k yapmış

Ben hanimin kurbaniyim emir hocam. Ya hatun ya arabaydi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Kelkit'teyim hocam daha yakınız hatta. Demirözüne yakın taraflara geldim seçimlerde görev için ama Bayburt'a gelemedim. Sadece ortadan dere akıyor diyorlar

Yakıt konusuna gelirsek; Bursa'dan K.Maraş'a gitmeden önce yakıtı doldurmuştum 300 TL tutmuştu. Bu yakıtın yaklaşık 50 lirasını şehir içinde harcadıktan sonra yola çıktık. Depo 100 km daha gösteriyordu ama riske girmemek için Göksu'ya girmeden 100 TL'lik yakıt aldım. Merkeze girdiğimde de hemen hemen çeyrek deponun yarısı kadar vardı yanlış hatırlamıyorsam. Belki biraz düşmüştü. O da yolda radar uyarıları hariç 110'un altına düşmedim ve hızım ortalama 120 civarıydı. 90'a sabitlesem biraz daha fazla giderdi

aynen çoruh akıyor kalesi de var. yolunuz düşerse aydıntepeye beklerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SATURNUS2015 -- 20 Ekim 2014; 21:26:28 >

• SATURNUS2015 kullanıcısına yanıt
    Tamamdır. Sizin de yolunuz düşerse Milli Eğitim'e beklerim

Tamamdır. Sizin de yolunuz düşerse Milli Eğitim'e beklerim

teşekkürler hocam nazik davetin için. inş yolumuz düşerse görüşmek üzere.

Orijinalden alıntı: M.L.Crassus

Bugün ilandan ötürü bir arkadas beni aradi. Forumu takip ediyorsa selam göndereyim kendisine buradan. Arkadaş GOLF almayı düşünüyor. İkinci el veya 0km kesin kararı oluşmamış. Bayiye gitmiş. İstanbul içinde benzinliler 12 - 13 litre yakar demişler kendisine. Bunu söyleyen bir satış temsilcisi. Bizler burada Yasin, Emir, Orhan, Nazım, Faruk ve diger hocalar 1 senede neredeyse 20.000km dolaylarını geride birakmisiz, 1 kere benzinli almasaydik demedik ve en çok yakanimiz en berbat trafiğe rağmen 8.5 litre ortalama yakalamışken bir satış temsilcisinin bunu diyerek potansiyel bir müşterisini sadece dizel araç satabilmek uğruna farklı markalara kaptirmak çabasını anlamam mümkün değil. Benzinli 13 yakarsa dizel % 30 az yaksa 9 litre mi yakacak? Benzinli 13 yakacak dizel 5.5 litre. Böyle bir dünya mı var? Burada yaziyoruz 1.2 Tsi ile 1.6 Tdi aynı alt yapıda araclar ve 15.000-TL fark senede 20.000km dolaylarında yapılıyorsa verilmeyebilir diye. Demek ki dizel üzerinden elde edilen ne büyük bir kâr rantı var ki aymaz satıcı göz göre göre yalan söyleyebiliyor. Pes...

Banada çok gevezelik yaptılar, vay efendim 1.2 motor bu kasayı kaldırmaz az yakayım diye daha çok yakarsın. Gel dedim, uzun mesafeli, yakıt alındıktan sonra hepsini gosterdim ekrandan litre bazında.

Aldığım cevap; kaç kuruş yakıyor yani?

Peh dedim kime laf anlatıyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: MyValue

Iyi aksamar cumleden. Serdar hocam ne sorcam sana 18 durbanla 17 dijon arasinda lastik yuks. Farki ne kdr?

Dijon 45 yanaktı hocam Durban 40 yanak. Ancak montaj esnasında ikisini yanyana yerde gorunce Dijon bariz daha kalın durdu.

Nerden ne alacaksın süspansiyon konusundaki kararın nedir artıları eksileri soylerim sana.

Orijinalden alıntı: Negatiwe

quote:

Orijinalden alıntı: M.L.Crassus

Bugün ilandan ötürü bir arkadas beni aradi. Forumu takip ediyorsa selam göndereyim kendisine buradan. Arkadaş GOLF almayı düşünüyor. İkinci el veya 0km kesin kararı oluşmamış. Bayiye gitmiş. İstanbul içinde benzinliler 12 - 13 litre yakar demişler kendisine. Bunu söyleyen bir satış temsilcisi. Bizler burada Yasin, Emir, Orhan, Nazım, Faruk ve diger hocalar 1 senede neredeyse 20.000km dolaylarını geride birakmisiz, 1 kere benzinli almasaydik demedik ve en çok yakanimiz en berbat trafiğe rağmen 8.5 litre ortalama yakalamışken bir satış temsilcisinin bunu diyerek potansiyel bir müşterisini sadece dizel araç satabilmek uğruna farklı markalara kaptirmak çabasını anlamam mümkün değil. Benzinli 13 yakarsa dizel % 30 az yaksa 9 litre mi yakacak? Benzinli 13 yakacak dizel 5.5 litre. Böyle bir dünya mı var? Burada yaziyoruz 1.2 Tsi ile 1.6 Tdi aynı alt yapıda araclar ve 15.000-TL fark senede 20.000km dolaylarında yapılıyorsa verilmeyebilir diye. Demek ki dizel üzerinden elde edilen ne büyük bir kâr rantı var ki aymaz satıcı göz göre göre yalan söyleyebiliyor. Pes...

Banada çok gevezelik yaptılar, vay efendim 1.2 motor bu kasayı kaldırmaz az yakayım diye daha çok yakarsın. Gel dedim, uzun mesafeli, yakıt alındıktan sonra hepsini gosterdim ekrandan litre bazında.

Aldığım cevap; kaç kuruş yakıyor yani?

Peh dedim kime laf anlatıyoruz.

Serdar Hocam ; şu kaç kuruş yakıyor sorusu kadar bilinçsizce soru olamaz bu alemde. Kaç kuruş yakıyor ne demek vallahi anlamıyorum. Adama litre veriyorsun anlamıyor. Sanki benzin fiyatı sabit. Be Adem evladı sabit olan litre, onu güncel benzin fiyatıyla çarp bir zahmet. Geçenlerde benzer dialogu ben de yaşadım yine birisine anlatırken artık bu tip soru soranlara anlatmaya uğraşmıyorum dahi. He he deyip geçiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İstanbul yada ankarada "O" harfi ile başlayan plakalar bulunmuyo mu?Örneğin: 34 OMK 34 - 06 OGL 10

Orijinalden alıntı: ele.elec.eng.

İstanbul yada ankarada "O" harfi ile başlayan plakalar bulunmuyo mu?Örneğin: 34 OMK 34 - 06 OGL 10

o harfiyle başlayan olmaz sanırım. gerekirse bakılır.neden sordunuz.
    Hocam ana konuda bi arkadaş istanbuldan alınabilecek plakaların olduğu siteyi paylaşmış,"O" harfi ile başlayan göremedim.Malum ilerde ismimle alakalı almayı düşünüyorum kötü bi sürpriz olacak bana eğer yoksa.Büyük hayalimdi 06 OGZ 64 plakasını almak :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ele.elec.eng. -- 20 Ekim 2014; 22:48:24 >

Hocam ana konuda bi arkadaş istanbuldan alınabilecek plakaların olduğu siteyi paylaşmış,"O" harfi ile başlayan göremedim.Malum ilerde ismimle alakalı almayı düşünüyorum kötü bi sürpriz olacak bana eğer yoksa.Büyük hayalimdi 06 OGZ 64 plakasını almak :)

hocam gelir idaresinden bakılabilir o harfiyle başlayan yok malesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SATURNUS2015 -- 20 Ekim 2014; 22:58:01 >

• SATURNUS2015 kullanıcısına yanıt
    Sağolasın hocam...Yıkıldım şuan

Orijinalden alıntı: newerdais

quote:

Orijinalden alıntı: SATURNUS2015

quote:

Orijinalden alıntı: Negatiwe

quote:

Orijinalden alıntı: SATURNUS2015

quote:

Orijinalden alıntı: newerdais

1 depo 1200km dedi, bende saygı duydum

saygılar sevgiler.

bende sedar hoca gibi sebepsizce gülüyorum herhalde.

Yapan yapar hocam saygı duyarım, ki revival işkembeden sallamaz.

Atilla Beye güldüm ben.

ben benzinli Golf le 950 km yapmışsam 1200 km de bir başkasıyla yapılabilir serdar hocam. ona saygılıyız. yanlış anlaşılma olmasın.

bende olanlara gülüyorum. keşke olmasa böyle şeyler.

Faruk hoca gümüşhanade mi. yakınız baya.

dizel + 10lt daha fazla yakıt (depo 60lt) 1200km yol gidiyor. bizim tdi 60lt ile 1400km gidebilir. 1.2tsi 1 depo benzinle 1050km gidiyor.
    1.4tsi 122hp 1 depo ile, ben 600km gidiyorum. kötü kullanıcıyım

hocam bu gün yakıt aldım dizel 42-43lt aldı 195tl ödedim yol bilgisayrı son 40km diyor ve yakıt lambam yanıyordu. bende full doldur dedim . sonradan herhalde 45lt deposu diye düşündüm

• quote:

Sağolasın hocam...Yıkıldım şuan

yapma hocam yau. biz de O ile başlıyoruz ama AAC gidiyor. sağlık olsun.

2013 VW Golf 7 1.2 TSI Comfortline Manuel Beyaz
    highline donanimlar+renkli ekran yol bilgisayarı
  • bugün 120 km hıza çıktım bi süreliğine. karbon fiber görünümlü ayna kapakları yüzünden ekstra bir ses duymadım..
Sayfa: önceki 16801681168216831684
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.