Şimdi Ara

VW GOLF 8 ANA KONU (60. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.947
Cevap
104
Favori
261.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam siz yazalı baya olmuş ama performans olarak kıyaslarsabız 1.2tsi 105 bgye gore 1.0etsi 110bg yi karsilastirirsaniz eksik kalir yani var mi? Bende de su an golf 7 2013 1.2tsi var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antrakinon -- 17 Nisan 2022; 12:18:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • antrakinon A kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bence performans olarak daha üst ve yakıt olarak daha tasarruflu geldi bana çok memnunum 1.0 TSI benimki. Etsi motorda hybrid desteği olduğu için bir tık daha iyi olabilir. Ama kesinlikle tavsiye ederim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • blacksea79 B kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba, dün impresion için 1. Yıl bakımına gittim Demoto otomotiv'e, 1900 TL yıllık bakım ve 350 lira yaz-kış bakım temizlik paketi( motor temizliği, motor koruma, iç dış temizlik, ozonla temizlik) olarak toplam 2250 liraya yaptırdım. Aracın hava ve polen filtresi yılbaşından sonraki güncellemeyle ilk bakımda değişmiyormuş onları sadece temizlediler 2 bakımda bir değişeceğini söylediler. Aracım 12500 km de, yakında ön arka park sensörü, logo kamera, ön led panjur taktirmayi düşünüyorum. Bununla ilgilide görüştüm servisle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_gallardo -- 17 Nisan 2022; 12:43:28 >
  • by_gallardo kullanıcısına yanıt

Teşekkürler cevap icin 1.2den 1.0a geçiş düşündürüyordu beni yokuslarda ara hizlanmalarda. Kullananlardan yorum almak bu anlamda çok değerli oluyor. Aracınızı gule gule iyi günlerde kullanın.

• Merhaba,

Style paket Golflerin ekranı biraz ufak geldi, 10" için opsiyonlu araç bulunabiliyor mu?

Fiyat farkı ne alıyorlar bilgisi olan var mı?

• VW GOLF 8 ANA KONU

1.0 Etsi Golf dikkatli kullanırsanız yakıt tüketimi :) 1.0 etsi çekiş vb. güç olarak aklınızda hiçbir soru kalmasın tamamen karakterinize göre istediğiniz hale bürünüyor otomobil :) Yeni alacak arkadaşlara da hayırlı olsun şimdiden

• Kurt Knispel kullanıcısına yanıt

Maalesef hocam bu zamanda opsiyonlu araç bulmak çok zor. Ben 21 Mart gibi tüm bayileri gezerek aldım. Ancak ekran konusunda opsiyonlu araç bir tane bile denk gelmedim. Style paket yerine bu arada life düşünürseniz daha iyi olabilir bence. Fiyat olarak arada uçurum var.

• Herkese Merhabalar, 2021 model 1.0 Etsi Rline aracımla aranıza katıldım arkadaşlar. Araçta bulunan piano black detayları çizilmemesi için film vb birşey ile kaplatan veya bu işlemin nerde yapılabileceğini bilen varsa bilgi alabilir miyim?

• Yeni uretilen araclarda ekranlari guncellemisler. Tahminim yeni uretimden cikan araclardan alacak olanlarin ekranlari daha puruzsuz ve iyi calisacak. Bu videoda bile inanilmaz fark var. İzlemek isterseniz videoyu asagiya birakiyorum.
    Autogefühlyoutube
    2022 VW Golf 8 R-Line 1.5 TSI REVIEW with updated infotainment! Does the Golf strike back??
    https://www.youtube.com/watch?v=_dnPItXx9YE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkolo88 -- 19 Nisan 2022; 20:56:11 >

• Ekrani bilmem de klima kontrolleri degistirilmis, tus takimi gelmis o buyuk olay...

• Mpence M kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim yanıt için.

Evet fiyat farkı gerçekten fazla, ben hatta 1.5'i arkada serbest süspansiyonu da zorlamayı düşündüm ama bütçeyi kasıp kendimi sıkıntıya düşürmek istemiyorum.

Style'daki sunroof, performans ledler ve 17" jantlar bana hitap ediyor. Özellikle Polo 2021'den model yükseltmek istediğim için arada fark olsun istiyorum.

• cgdstpgl kullanıcısına yanıt

hayırlı olsun güle güle kullanın. bir süre sonra izlenimlerinizi paylaşır mısın? yolcu varken ara hızlanma yokuş performans vs forumdakiler için böyle kullanıcı referansları hoş oluyor.

• keyn K kullanıcısına yanıt

bu ekran opsiyonlu olarak sunuluyordu sanırımç Hatta bir r line inceleme videosunda tuşlu olan versiyonu vardı şimdi standart olarak tuş eklenecekse büyük rahatlık olur.

Şimdiden hayırlı olsun o zaman :) Benim style jantları ile bir türlü yıldızım barışmadı, nedense ısınamadım. Ama tercih meselesi tabi. Ben de alırken R-line zorlamaya çalışmıştım ama malum fiyat farkı çok olunca geri adım attım. Yalnız leon 1.5 e-tsi vardı 2021 model onda da aklım kalmadı değil. Taklitler aslını yaşatır diyip 2021 1.5 etsi leon parasına 2022 golf life almıştım :) Leon düşünürseniz değerlendirilebilir.

Ventura jant var fiyat teklifi aldığım Doğuş ve Demoto'da, hoşuma gitti.

2021'de satılanların üzerinde Belmont var galiba o gerçekten kötü duruyor.

Evet benim de bahsettiğim Belmont gerçekten kötü. Ventura ve hatta Valencia benim de hoşuma gidiyor. Bu arada bir vw almadan önce Balıkesir Yağcı'dan teklif almanızı öneririm. Genelde piyasayı onlar öldürüyor. Aracı Dem Oto'dan alcaksam bile Balıkesir şu fiyatı verdi diyip pazarlığı kuvvetlendirdiğim çok oldu :)

Teşekkürler bir sorayım.

• Bagaj havuzunda bu ürünü deneyen oldu mu?

Paspas için Sahler, bagaj için bunu düşünüyorum.

VW GOLF 8 ANA KONU
    VW GOLF 8 ANA KONUtrendyol.com
    Rizline Volkswagen Golf 8 Uyumlu Üst Konum 2022 Model 3d Bagaj Havuzu Siyah Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
    https://www.trendyol.com/rizline/volkswagen-golf-8-uyumlu-ust-konum-2022-model-3d-bagaj-havuzu-siyah-p-225321891?boutiqueId=61&merchantId=127615
  • by_gallardo kullanıcısına yanıt

Merhaba. Ben Alvin Antalya servisini aradım. 2.025 TL fiyat verdiler. Sizin bahsettiğiniz işlemleri yapacaklar. (Temizlik hariç) ön arka park sensörleri kamera logo ne kadar fiyat verdiler?

• blacksea79 B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yıllık bakım için telefonda banada 2050 lira fiyat vermişlerdi, serviste indirim falan oluyor 1900 e yaptırdım. Ön arka park sensörü montaj dahil 7355 TL, katlanır ayna montaj dahil 6100 TL fiyat verdiler. Logo kamera ve LED panjur henüz serviste takılmadı gibi söylediler. (Vagcomcular yapıyor)

• 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.