< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
VW GOLF 8 ANA KONU (51. sayfa)

-
-
Maalesef hiç bir bayide yok ve tarih bile veremiyorlar.
-
Yok diyorlar ama sahibinden de iki hafta önce ruhsat almış ilanlar çıkıyor bu adamlar nerden alıyor acaba satış temsilcisine rüşvet mi vermek lazım acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Açıkçası o konuda ben de şaşkınlık içerisindeyim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sis farı ayrıca yok. Ancak sağa veya sola çevirdiğinizde kötü hava farı (Sis farı yerine Normal far içerisine entegre edilen) yanıyor. Sağa sola dönüş yaparken biraz dikkatli bakarsanız direksiyonu çevirdiğiniz tarafın biraz daha aydınlık olduğunu görebilirsiniz.
eTsi Hybrid konusunda @ysahin2000 arkadaşım gayet yeterli cevap vermiş.
Hybrid olmayan 1.5Tsi ile Hybrid 1.5 eTSi arasında yaklaşık 0.5 lt yakıt tüketimi farkı olabiliyor. (Daha az yakıyor)
-
fırsat kalmıyordur sanal bayilerden
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Araçtaki stabilize bozuk yollarda trim sesi şikayetim var. özellikle direksiyon kısmından gelen bir ses. Bu sorunla karşılaşan arkadaş oldu mu acaba?
-
Selamlar,
Yakıt tüketimi konusunda bilgi paylasabilecek varmıdır.
1600 Km deyim. Araç Golf Life 1.0 eTsi
Ortalama hız 25 km lerde, tüketim ortalaması 7.3 Lt.
Bana cok geliyor. Sizde durum nasıl.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atlantice -- 28 Eylül 2021; 22:47:43 >
2019 golf 7.5 da da aynı durum mevcut, servise götüreceğim önümüzdeki hafta
Direksiyonu çevirince gelen ses airbag yaylarından geliyor bende de vardı servis 5 dk da halletti şu an hiç ses yok
-
Aynen hocam 10km/h hızın altında devreye giriyor
-
-
arkadaşlar herkese selam, yeni aldığım golf ile çok sorunlu bir süreç yaşadım malesef.
17 eylülde istanbul altur otodan 1.0 etsi life paket golf teslim aldım.
araç aldıgım günün akşamı multimedya sisteminde ve geri görüş kamerasında hata verdi. aracı parkedip yaklaşık 2 saat sonra tekrar bindiğimde hatayı tekrarlamadığı için çok sorun etmedim pazartesi günü servise götürürüm diye düşündüm park edip eve çıktım.
2 gün sonra pazar günü sabah evden çıktığımda gaz pedalına basarken araç tahrik sisteminde hata şeklinde bir uyarı verdi. hemen sağa çektim. aracı durdurup yeniden başlattım start stop sisteminde hata yazıyordu. motor arıza ışığı yanıyordu ve start stop sistemi çalışmıyordu. problemi tam anlamayıp hata alır almaz kenara cektiğim için tam olarak neyden kaynaklandığını çözemedim.
pazar günü servis kapalı oldugu için satış temsilcisine whatsapp üzerinden durumu bildirdim pazartesi günü de servise götürdüm.
araca bakıldı hatalar silindi, showroom aracı olduğu için akü kaynaklı olabileceği ve tekrar etmemesi gerektiği söylendi. bu sırada ilk aldıgımda görünen geri görüş ve multimedya hatalarını da gösterdim çarşamba günü için randevu verildi getirin bakalım dendi.
çarşamba günü araç sabah alındı, showroom modunun açık kaldığını ve kontrollerin yapıldıgını aracın serbest moda alındıgı söylendi akşamında bana tekrar teslim edildi. tamam dedik yola çıktık geçtiğimiz perşembe gece eve dönerken 140 gibi bir hızla araç yine motor tahrik sisteminde hata yazdı. burada şunu fark ettim gaz pedalına kökleyince bu hata oluşuyor özellikle serbest moddayken. bu hatanın üzerine tekrar gaza bastım araç gaz yemiyordu sanki enjektör benzini tam aktaramıyor gibi ufak sarsıntılar oldu araçta. sağa çektim yine motoru kapattım tekrar başlattım start stop sistemi arızalı yazıyordu ve yine motor arıza ışığı duruyordu ama normal şekilde devam ettim ilk gün oldugundaki gibi.
5-10 km gidince tekrar denedim ve gaz pedalını kökleyince yine aynı hata çıktı yine aynı şekilde motoru kapatıp açıp eve geldim. Cuma günü hemen servise götürdüm detaylıca bakılmasını ve hayati tehlike yaşattığını anlattım aracı aldılar gün sonunda teslim ettiler bana söylenilen şey çok düşük depoyla gezmişim (kalan mesafe 50km gösterirken hatayı almıştım) yeni araçlarda benzin bu kadar düşük seviyede olmamalı vsvs.. hiç bir şey yapılmadıgını tahmin ettim cuma akşam 5.30da aracı teslim aldım eve geldim. çok yağmurlu oldugu için aracı zorlayıp test edeceğim bir ortam yoktu.
dün kuzey marmara otoyoluna cıktım, çıkmadan önce depoyu fulleyip biraz aracı kullandım bir sorun yaşamadım. kuzey marmara otoyolunda aynı senaryoyu yapınca aracta gaz pedalını kökleyince hemen yine aynı hata ve aynı senaryo...
servis kesinlikle problemin ne olduğunu bilmiyor, ve aracı da çok fazla tanımadığı için ne teşhis koyabiliyor ne sorunu çözebiliyor. zaten sıfır araçta bu saatten sonra sorun çözülse de ben bu aracı tekrar teslim almak istemiyorum.
yarın aracı faturasıyla birlikte değişim/iade yapmaya götüreceğim. Bu hatayla ilgili daha önce tecrübesi olan oldu mu? sorunu bulup çözen var mı?
sıfır aracın hayati tehlike yaratacak şekilde böyle problemli olması direkt ayıplı ürün kategorisine giriyor. sıfır aracı ayıplı ürün olup sonraki süreç hakkında bilgi verebilecek tecrübeli birisi var mı acaba?
-
Aynı sorunu gazlarken değilde şehiriçi kullanımda yaşadım. Aracı hareket dahi ettiremiyordum. Çekiciyle servise bırakıldı araç ve ertesi gün teslim edildi. Sorunun yakıt pompası nedeniyle kaynaklandığı tespit edilmişti. Yakıt pompası değişti üzerinden 5000 km geçmesine rağmen herhangi bir aksi durumla karşılaşmadım. Multimedya sorunları için güncelleme yapılmakta eğer servise uğrama şansınız yoksada tamamen buttona basılı tutarsanız kapanıp açılıyor sistem.
-
Hocam hangi servis bu teşhisi koydu sizde ? Benim götürdüğüm servis olaydan bir haber hiç bir fikirleri yok.
Doğuş Oto Esenyurt
-
Herkese merhaba 2 hafta önce rline aldım; araçtan gayet memnunum yalnız car playde ses gitmeme sorunu yaşıyorum konuşurken, servise bıraktım 1 gün yazılım güncelleme yaptılar Ama yine tekrarlıyor. Yaşayan ve çözüm bulan oldu mu?
Bugün tesadüfü şekilde doğuşoto ya girdim. Yenia raçlar eklenmişti Golf 1.0 etsi life Refleks gümüş aracı 360 bin TL ye rezerve yaptım. Pazartesi yada salı teslim abilirmişim. Umarım doğru karar vermişizdir. Teslim alınca yapmam gerekenler varmıdır yada önerileriniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mstfshnksk -- 7 Ekim 2021; 17:43:59 > -
Merhaba. Bugün polo için kapora verdim. Sormak aklıma gelmedi st ye; kredi çekeceğim, Vdf den çekmek zorunlu mu yoksa istediğim bankadan taşıt kredisi çekebilir miyim? Kasko bizden yapılacak dedi sadece
Avantajlarını kullanacaksanız şart koşuyorlar. VDFnin kredisi uygunsa kasko ve garanti uzatmayı yapma şartı istiyorlar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X