Şimdi Ara

VW GOLF 7 ANA KONU. Tüm Paylaşımlar buradan (835. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53.705
Cevap
449
Favori
3.661.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 833834835836837
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: özgundi

selam 1 haftalık 1.2 aracımla ilk kazamı yapmış bulunuyorum.Çamurluğu 15 cm sürttürdüm .Boya kalktı.
    İlk arabam her yönden acemiyiz.Servisler boya işi yapıyorlar mı?1 günde biter mi?Tahmini rakam kaç olur?
    yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler....

Geçmiş olsun, son kazan olur inşallah. Nazarı çıkmış arabanın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeRHaS

Teşekkürler bilgilendirmeniz için bu arada arkadaşlar birşeyi çok acil cevaplamanızı bekliyorum. 1.2 tipt. ile 1.4 tipt kullanan arkadaşlar yakıt tüketimleri hakkında bilgi verebilirler mi? aralarında çok fark yoksa 1.4 Highline donanımını seçmeyi düşünüyorum

Bence nasıl bir coğrafyada kullanacağınıza bağlı. Eğer İstanbul gibi 7 tepeli ve inişli çıkışlı ve bazen E-5 trafiği gibi yüksek süratte (120km ve civarı) sürecekseniz 1.4 daha mantıklı olabilir. Zira böyle bir coğrafyada 1.2 ile tüketim değerleri çok yakın olduğunu forumdaki tüketim değerlerinden görmek mümkün.

Ama Konya - Mersin gibi nispeten düz coğrafyada ve daha yavaş sürebileceğiniz trafikte 1.2 dsg daha mantıklı olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyber_brain

quote:

Orijinalden alıntı: -ersan-

Highline'da standart olan bi-xenon ile mi far yıkama birlikte geliyor? Kış paketinde de far yıkama geçiyordu.

Bi x neon ile standart geliyor ki zaten far yıkama yoksa aracınızda vede xnenon varsa aracınız kesınlıkle muayeneden geçmiyor 2013 ocaktan itibaren geçerli yasa bilginize far yıkama ve içerden otamatık ayar gerekli .eski aracımda xnenon var far yıkama yok geçmedi muayeneden girtim xnenonları söktürdüm sarı ampul taktım bilginize..

Teşekkürler cevap için. Peki bu zorunluluğun nedeni ne acaba? xenon far kirlendiğinde karşıdan geleni çok mu rahatsız ediyor acaba? Bu far yıkama nasıl aktive ediliyor?

• benim bir itİrazım var arkadaşlar golf ana konusu niye 'otomabil genel' bölümünde ? diğer modelleri 'markalar' bölümüne tek tek taşıdınız golf un özelliği neyki bu bolumde bıraktınız ? bu soruma yönetici arkadaşlar cevap bekliyorum !
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaTaL1Tr

benim bir itİrazım var arkadaşlar golf ana konusu niye 'otomabil genel' bölümünde ? diğer modelleri 'markalar' bölümüne tek tek taşıdınız golf un özelliği neyki bu bolumde bıraktınız ? bu soruma yönetici arkadaşlar cevap bekliyorum !

Herhalde yanlış görmüşsünüz. Konu zaten markalar bölümünde VW kategorisinin altında.
    Ayrıca bu kadar popüler olmuş bir konu ana sayfada bile olsa sırıtmaz bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

selam 1 haftalık 1.2 aracımla ilk kazamı yapmış bulunuyorum.Çamurluğu 15 cm sürttürdüm .Boya kalktı.
    İlk arabam her yönden acemiyiz.Servisler boya işi yapıyorlar mı?1 günde biter mi?Tahmini rakam kaç olur?

Geçmiş olsun. Olur öyle şeyler nazarlık olsun. Bu arada kasko var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Shapekaan

Arkadaşlar 1.2'ler kesinlikle 8V..

www.carfolio.com
    2012 Volkswagen Golf 1.2 TSI BlueMotion Golf 7 specifications, fuel economy, emissions, dimensions 283954
    http://www.carfolio.com/specifications/models/car/?car=283954

Nasıl bu kadar emin konuşuyosunuz anlamıyorum. Daha önce de forumda konuşuldu bu konu. Web sitesinde yanlış yazılmış. Bluemotion olmayan önceki 1.2 motorlar 8V ama golfteki 16V. Bayideki elemanlardan bilgi alıyorsanız onlar da muhtemelen web sitesine göre yanlış bilgi veriyordur size. Zaten hangi işi doğru yapıyorlar ki...

• hız sabitleyici ne zaman takılmaya başlanır servislerde
    arkadaşlar bilgisi olan var mı
  • merhaba
    bugün plaka mı seçtim. 5 dakika sürmedi.
    trafik ak sigorta 240tl, axa 256 tl çıktı.
    kasko 673 tl gruopama. 1.4 tsı 122 hp comfort manuel + bi-zenon far (dışı beyaz - içi siyah)
    araca izolasyon, tam kaput - çamurluk filmi ( kapı içleri ayak basılan kısmı dahil) , boya koruma (pasta cila değil, bu işlerden iyi anlarım), döşeme koruma ve motor koruma yaptırıyorum.daha sonrada solarguard cam filimi yaptırcam.

motor koruma ve kaput filmini herkese tavsiye ederim.motor koruma;motoru dıştan sararak motorun içine hava ile birlikte yabancı madde girmesini engelliyor.bunun önemini tartışmak anlamsız olur.
    kaput koruma ise çizilmeleri,taşların boyaya zarar vermesini ve birazda motorun sesini kesiyor.

izalasyon bence harika birşey.yapılırken ilk defa gördüm ve çok yararlı olduğunu düşünüyorum.yol,motor ve tekerlek sesini kesiyor.ayrıca alttan çarpan taşları ve çürümelere karşı koruyor.yeni vw lerin artık altları sac olmuyormuş arkadaşlar.
    daha önceden yaptıran vardı ama görmediğim için hep şüphe etmişimdir.

boya ve döşeme koruma işine hiç girmek istemiyorum.bu konuda forumda gereğinden fazla hassas arkadaşlar var.isteyen yaptırır istemeyen yaptırmaz zaten.

isteyene bilgim kadar yardımcı olmak isterim.

saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi annn -- 18 Mart 2013; 22:10:28 >

• lcdvscrt otomabil genel bölümündede bulunuyor bu konu.
  • Herkese selamlar. Bugun itibariyle siparis verdigimiz arac bayiye gelmis. Gelin islemlere baslayalim dediler.
    Trafik sigortasi bize ait diye konusmustuk.bunun disinda ne gibi masraflar cikicak ve bunu minimuma nasil indiririz.
    Ayrica boya koruma doseme koruma gibi seyler hediye alma sansimiz var midir?

Not: arac 1.2 tsi comfortline gece mavisi 46.150+ trafik sig.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kayacanyildiz -- 18 Mart 2013; 22:14:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lcdvscrt

quote:

Orijinalden alıntı: elnino88

Selamlar arkadaşlar.Bugün nihayet aracımın gemide olduğunu öğrendim .Geminin adı N.Dynamis...Gemiyi nasıl takip edeceğim konusunda yardımcı olursanız sevinirim...Allah benin gibi uzun süredir golfünü bekleyenlere sabır versin...

http://www.marinetraffic.com

Bu adresten takip ediliyor. Bu arada geminin tam adı Neptune Dynamis. Şu anda Yunanistan'dan çıkmış Türkiye'ye doğru yol alıyor.

Çok teşkkür edeim...

• quote:

Orijinalden alıntı: SeRHaS

quote:

Orijinalden alıntı: elnino88

Selamlar arkadaşlar.Bugün nihayet aracımın gemide olduğunu öğrendim .Geminin adı N.Dynamis...Gemiyi nasıl takip edeceğim konusunda yardımcı olursanız sevinirim...Allah benin gibi uzun süredir golfünü bekleyenlere sabır versin...

Kardeş nedendir bilmem ama mesajın kendi kendime gülmeme sebep oldu gemiyi nasıl takip edecem falan diye yazmışsın allah sabır versin. Ben daha sipariş veremedim Nisan başı verecem temmuzda gelecek halime acıyorum

Ne diyeyim kardeşim Allah senin de yardımcın olsun..Ama inan bana siparişi verip beklemek daha kötü:)

• quote:

Orijinalden alıntı: lcdvscrt

quote:

Geçmiş olsun. Olur öyle şeyler nazarlık olsun. Bu arada kasko var mı?

Çok teşekkür ederim.Moralim bozuldu mutlaka olacak böyle şeyler de daha ilk hafta canım sıkıldı Nazarlık diyelim Allah beterinden korusun hepimizi ...
    Kasko var ama deldirmeyeyim diyorum.200-300 tl ye çıkarsa deldirmem .az daha binip mayıs sonu haziran başı gibi boyatayım diyorum.Ne dersiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: annn

merhaba
    bugün plaka mı seçtim. 5 dakika sürmedi.
    trafik ak sigorta 240tl, axa 256 tl çıktı.
    kasko 673 tl gruopama. 1.4 tsı 122 hp comfort manuel + bi-zenon far (dışı beyaz - içi siyah)
    araca izolasyon, tam kaput - çamurluk filmi ( kapı içleri ayak basılan kısmı dahil) , boya koruma (pasta cila değil, bu işlerden iyi anlarım), döşeme koruma ve motor koruma yaptırıyorum.daha sonrada solarguard cam filimi yaptırcam.

motor koruma ve kaput filmini herkese tavsiye ederim.motor koruma;motoru dıştan sararak motorun içine hava ile birlikte yabancı madde girmesini engelliyor.bunun önemini tartışmak anlamsız olur.
    kaput koruma ise çizilmeleri,taşların boyaya zarar vermesini ve birazda motorun sesini kesiyor.

izalasyon bence harika birşey.yapılırken ilk defa gördüm ve çok yararlı olduğunu düşünüyorum.yol,motor ve tekerlek sesini kesiyor.ayrıca alttan çarpan taşları ve çürümelere karşı koruyor.yeni vw lerin artık altları sac olmuyormuş arkadaşlar.
    daha önceden yaptıran vardı ama görmediğim için hep şüphe etmişimdir.

boya ve döşeme koruma işine hiç girmek istemiyorum.bu konuda forumda gereğinden fazla hassas arkadaşlar var.isteyen yaptırır istemeyen yaptırmaz zaten.

isteyene bilgim kadar yardımcı olmak isterim.

saygılar

plaka secimi derken bilgi verirmisiniz

• 1,2 tsi manuel 0-100 km hızlanma
    arkadaşlar 0-100 km kendi deneyimim baya bi acemice oldu ama 11 saniye civarı 1,2 tsi manuel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kudret1 -- 18 Mart 2013; 22:45:45 >
  • Herkese selamlar. Bugun itibariyle siparis verdigimiz arac bayiye gelmis. Gelin islemlere baslayalim dediler.
    Trafik sigortasi bize ait diye konusmustuk.bunun disinda ne gibi masraflar cikicak ve bunu minimuma nasil indiririz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kayacanyildiz

Herkese selamlar. Bugun itibariyle siparis verdigimiz arac bayiye gelmis. Gelin islemlere baslayalim dediler.

Hayırlı olsun. Aracınızın siparişini ne zaman vermiştiniz? Size söylenen zamanda mı geldi yoksa gecikme yaşandı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SATURNUS1977

quote:

Orijinalden alıntı: cyber_brain

quote:

ARAÇ ALIRKEN DİKKAT.

kaucuk paspas hedıye aldım bana dedı 50 tL ne alaka ya sıtede 200 tl bunlara gelısı 50 TL mı acaba arkadaslar?

Adamım sana verilen paspas bunun aynısı mı. orjinali 198 TL yazıyor resmi sitede.

Daha almadım aracı bakmadım da yani bundandır başka kauçuk paspas yok golf 7 için yanılıyor muyum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kayacanyildiz

Herkese selamlar. Bugun itibariyle siparis verdigimiz arac bayiye gelmis. Gelin islemlere baslayalim dediler.

başka masraf çıkmaz aksine pazarlık yap en az % 1- 1.5 indirim kopar.

Trafik sigortasını onlara yüklemişsin bu iyi. bundan başka indirim alsan hediye alma şansın düşük bence. kaskoyu mutlaka yaptır bu masrafın var sadece.

ne zaman sipariş vermiştin.

Arkadaş çok iyi fiyat almış bence. Bende bu aracın aynısı için 45.800+Trafik sigortası bana ait olarak teklif almıştım.

• 
Sayfa: önceki 833834835836837
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.