Şimdi Ara

VW GOLF 7 ANA KONU. Tüm Paylaşımlar buradan (757. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
53.705
Cevap
448
Favori
3.661.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 755756757758759
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar, u led + bi xenon highline viraj dönüş olayı var mı yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erkut80

quote:

Orijinalden alıntı: SATURNUS1977

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Slm arkadaşlar. 1 saat sonra 1.4tsi highline manuel sunroof + U led. Siparişimi vermeye gideceğim. Renk konusunda kararsızım hala. Beyaz veya refleks gümüş mü??

Erkut aracını çok güzel oluşturmuşsun. ben gümüş giri ya da tungten giri derim. saygılar.

Slm kardeşim. Golf 4 gti gümüş gri kullandım daha önce. Renk çok güzeldi. Kiri göstermeyen bir renk. Şimdi de kararsızım. Beyaz ve ya refleks gri arasında. Kafayı yeme aşamasındayım;)) beyaz sanki daha bi gösterişli gibi. Bana mı öyle geliyo yoksa??fikirlerinize saygım sonsuz kardeşim.

kardeş sen beyaza daha yakınsın gibi. zaten arkadaşlar beyaz için güzel tespit yaptılar yukarıda. 950 ucuz. sanrufta yakışıyor dedikleri gibi. hayırlı olsun

Arkadaşlar siparişimi verdim. 1.4tsi manuel highline beyaz sunroof + u led ( bu arada uled viraj dönüşlerine duyarlı bi xenon ile birlikte geliyor fiyatı da 2700 ÖTV KDV dahil. ) forumda çoğu arkadaş u ledin net fiyatının 1600-1700 civarı olduğunu yazmıştı ama satıcı opsiyon listesini önüme koyduğunda öyle olmadığını gördüm)Haziran gibi teslim. Siparişler Mart'ın 2. Haftası verilecekmiş.

highline da bi xenon standart. uledli bi xenondan standart olan bi xenon farkının düşülmesi gerekmez mi. comfortline modellerinin u ledli bi xenon için verdiği fiyattan almışlar bence senden.

Evet güzel kardeşlerim. Az önce avek i aradım. Dünkü durumu anlattım. Gündüz led + bixenon far için uzay otonun benden 2700 tl talep ettiğini söyledim. Danışman öyle bi şey olamaz dedi. Highline da bixenon standart olduğu için. Farkını düşüp sizden sadece led gündüz farları ve viraja dıyarları far sistemi ücreti talep edeceğiz dedi. Bu da 1500 tl ye tekabül ediyor. Hemen sonra uzay otodaki satış danışmanımı aradım. Dünyadan haberleri yok anasını satayım. Abi olmaz öyle şey falan fıstık derken. Ben seni 2 dakika içinde arayıp bildireceğim dedi. Sonra aradı abi sen haklıymışsın 2700 tl değil 1500 tl ödemen gerekiyor dedi. Velhasıl kelam danışmanların sattıkları arabadan haberleri yok. Midem iyice bulandı, led gündüz farları için 2700 tl ödemeyi göze almışken, şimdi 1500 e düşmesine rağmen acaba iptal ettirsem mi diye düşünmeye başladım.

Sevgili kardeşim ben ne dedim. Bak ben daha bayilerle muhatap bile olmadım. Sadece forumun bilgi birikimleri ile hareket ediyorum ve bazılarının goygoy olarak nitelediği o mesajımı sana atmasaydım senin sipariş 1500 Tl fazla gidecekti. Sakın vaz geçme aracından . pireye kızıp yorgan yakılmaz. kaybolmuş parayı bulmuşsun gibi düşün. Ben hazır kredi çekmiyorum. Yani kredi ile iş yapmıyorum. bir de benim içinde olduğum sıkıntıları bir bilsen. hiç bir araba almazdın valla. yılmak yok yola devam. saygılar.

Eyvallah kardeşim. Allah yardımcın olsun. O danışmanların takındığı tavır adamı hasta ediyor zaten. Sen mi müşterisin, onlar mı anlamış değilim. Led fiyaskosundan sonra arayıp kalayı bastım zaten. Ağızlarını açamadılar.bi şey daha soracağım. Highline daki standart bixenonlarda viraj dönüş farları var mı yoksa bu özellik benim sipariş ettiğim gündüz ledli bixenon ile beraber mi geliyor sadece. Danışmana sordum viraj dönüş olayı yok dedi standart bixenonlarda. Sadece gündüz led ile sipariş edilen bixenon ile geliyormuş bu özellik. Tabii elemana artık güvenmiyorum o da ayrı nir konu;)

Bende aynı soruyu sormuştum ve Murat ( Sedd26) kardeşin bu konu ile ilgili 265. sayfadaki saat:19:57 de göndermiş olduğu sağlam bilgi işine yarar. bende bu konuyu böylece halletmiştim.

Kardeş ben cepten yazıyorum. Belirttiğin sayfada o bilgiye ulaşamadım:(

Tekrar ;
    Golf 7'ler de statik viraj aydınlatma sis farı ile dönüş yönüne sinyal ve direksiyon hareketiyle yanar.bir de bixenon farlarda(ledli-ledsiz farketmez) kör nokta aydınlatma vardır ki bu aracın direk sağ çamurluk ve sol çamurluk hizalarını aydınlatır bunun da çalışma prensibi statik sis farları ile aynıdır.bixenon alırken sadece görüntü değil;süper bir aydınlatma,üst düzey bir uzun far ve viraj desteğini satın alıyorsunuz. Şekil 2-A
     VW GOLF 7 ANA KONU. Tüm Paylaşımlar buradan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ayk487

quote:

Orijinalden alıntı: kafkas11

quote:

Orijinalden alıntı: lcdvscrt

quote:

Merhabalar bende golf 7 sahibi adayıyım Allah nasip ederse temmuz-ağustos gibi almayı planlıyorum baktığım model ise 1.2 tsi blue. olan araç merak ettiğim ise gerçekten fabrika derğerlerini yakalıyor mu şehir içinde yakıt olarak.
    cvp için şimdiden tşkkürler.

Kullananların paylaşımlarına göre şehiriçi ortalama 6 litre gibi değerler söz konusu. Sakin kullanımda ve trafiğin akıcı olduğu yerlerde 5 litreye de düşebiliyor. Havalar ısınınca belki bir miktar daha düşebilir.

Tabi bu değerler için hangi şehirde kullanacağınızı ve ortalama hızınızı da hesaba katmak lazım. Ortalama hız 30 - 40km altına pek düşmüyorsa problem yok. Ama İstanbul ve Ankara gibi trafiğin çok yoğun olduğu yerlerde 7 hatta 8 litreyi bile bulabilir tüketim .

İstanbulda yaşıyorum ve full şehir içi kullanılacak araç ortamala 7 litre olsa razıyım sizin söylediğiniz değerlerde çok iyi gerçekten.

İstanbul ümraniye sürekli şehir içi trafiğinde nadirde olsa çevre yoluna çıktığım oluyor 7,5 lt altına düşüremedim. Aracım 1500 kmde 1.6 tdi dsg. Benzinli kullanan arkadaşlar 6 lardan bahsediyolar hangi şehir içi trafikte kullanıyorlar çok merak ediyorum. ümraniye çevresinde o değerleri yakalayanlar varmı? Şunuda söyleyeyim ortalama hızım 20 yi geçmiyor.

Ortalama hızınız 20 km'nin altındaysa 7.5 lt tüketim C sınıfı bir dizel için çok değil bence..Bu koşullarda benim tahminim 1.2 benzinli 8-8.5 arası tüketir..Bir de şu var: Eğer çok kısa mesafelerde kontak açıp kapatıyorsanız, motor ısınmdığı için tüketim oldukça artıyor..Dizellerde motor daha geç ısındığı için, tüketim benzinliye oranla daha fazla artıyor..Yaz aylarında bu ortalama hızda, 7'nin altını rahatlıkla görürsünüz...

Benim 1.2 DSG aracımın " uzun mesafe"de; ortalama hızı :28 km /h, Ort. tüketimi: 6.3 lt/ 100 km, gidilen mesafe : 2350 km..
    Ortalama hıza göre benim kullanımımla elde edilen tüketim değerlerim şöyle;
    20-25 km/h; 6.5-7 arası
    25-30 km/h: 6-6.5 arası
    30-35 km/h: 5.5-6 arası,
    35-40 km/h ; 5-5.5
    45 üzeri; 4'lü değerler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terapist70 -- 2 Mart 2013; 17:45:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: terapist70

quote:

quote:

quote:

quote:

Merhabalar bende golf 7 sahibi adayıyım Allah nasip ederse temmuz-ağustos gibi almayı planlıyorum baktığım model ise 1.2 tsi blue. olan araç merak ettiğim ise gerçekten fabrika derğerlerini yakalıyor mu şehir içinde yakıt olarak.

Kullananların paylaşımlarına göre şehiriçi ortalama 6 litre gibi değerler söz konusu. Sakin kullanımda ve trafiğin akıcı olduğu yerlerde 5 litreye de düşebiliyor. Havalar ısınınca belki bir miktar daha düşebilir.

Tabi bu değerler için hangi şehirde kullanacağınızı ve ortalama hızınızı da hesaba katmak lazım. Ortalama hız 30 - 40km altına pek düşmüyorsa problem yok. Ama İstanbul ve Ankara gibi trafiğin çok yoğun olduğu yerlerde 7 hatta 8 litreyi bile bulabilir tüketim .

İstanbulda yaşıyorum ve full şehir içi kullanılacak araç ortamala 7 litre olsa razıyım sizin söylediğiniz değerlerde çok iyi gerçekten.

İstanbul ümraniye sürekli şehir içi trafiğinde nadirde olsa çevre yoluna çıktığım oluyor 7,5 lt altına düşüremedim. Aracım 1500 kmde 1.6 tdi dsg. Benzinli kullanan arkadaşlar 6 lardan bahsediyolar hangi şehir içi trafikte kullanıyorlar çok merak ediyorum. ümraniye çevresinde o değerleri yakalayanlar varmı? Şunuda söyleyeyim ortalama hızım 20 yi geçmiyor.

Ortalama hızınız 20 km'nin altındaysa 7.5 lt tüketim C sınıfı bir dizel için çok değil bence..Bu koşullarda benim tahminim 1.2 benzinli 8-8.5 arası tüketir..Bir de şu var: Eğer çok kısa mesafelerde kontak açıp kapatıyorsanız, motor ısınmdığı için tüketim oldukça artıyor..Dizellerde motor daha geç ısındığı için, tüketim benzinliye oranla daha fazla artıyor..Yaz aylarında bu ortalama hızda, 7'nin altını rahatlıkla görürsünüz...

Benim 1.2 DSG aracımın " uzun mesafe"de; ortalama hızı :28 km /h, Ort. tüketimi: 6.3 lt/ 100 km, gidilen mesafe : 2350 km..
    20-25 km/h; 6.5-7 arası
    35-40 km/h ; 5-5.5
    45 üzeri; 4'lü değerler

Benim aracımı almadan önce 1.2 benzinli kullanma imkanım olmuştu ortalama 8.5 civarındaydı ama 1 günlük deneyimdi çok fikir sahibi olamamıştım. Yazdığınız değerler gerçekten imrendirici

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar benim 1,2 tsi man. ile bugün havza amasya gittim amasyada iken aracı kapatmadan önce 4.4 e kadar indi. sıfırladım akşamüstü dönüşte ise 5.6 yaktı biraz hızlı geldm ve gidiş dönüş ortalama 5 lt araç 250 km de daha 80 -90 arası en az yaktığı aralık bence ki uzun yolda örneğin samsun antalya arası 1000 km 4 lirelere kadar düşeceğini zannediyorum ama 90 şartıla:) fotosuda altta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kudret1 -- 2 Mart 2013; 19:22:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kudret1

arkadaşlar benim 1,2 tsi man. ile bugün havza amasya gittim amasyada iken aracı kapatmadan önce 4.4 e kadar indi. sıfırladım akşamüstü dönüşte ise 5.6 yaktı biraz hızlı geldm ve gidiş dönüş ortalama 5 lt araç 250 km de daha 80 -90 arası en az yaktığı aralık bence ki uzun yolda örneğin samsun antalya arası 1000 km 4 lirelere kadar düşeceğini zannediyorum ama 90 şartıla:) fotosuda altta.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yakıt tüketimi tablolarında şehir içi'ne ek olarak bir de istanbul trafiği eklenmesi lazım.
    Malum 15 - 20 km üzerine pek çıkamıyosunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: terapist70

quote:

quote:

quote:

quote:

20-25 km/h; 6.5-7 arası
    35-40 km/h ; 5-5.5
    45 üzeri; 4'lü değerler

Dizel mi benzinli mi sorusuna cevap arayanlar için çok faydalı bir tablo bence.
    Ortalama 28km hızda dizelde bile 5 litrenin altını görmek zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mky42

quote:

Orijinalden alıntı: cyber_brain

quote:

Orijinalden alıntı: ugle65

Tornado Kırmızı 1.2 comforline DSG aracımı bugün aldım.

İlk izlenimim olumlu. Tek beğenmediğim tarafı "composition colour" media sistemi. Bu aracı bu sistem çok ama çok basit göstermiş. İmkanınız varsa opsiyonel olan "composition media" ile değiştirin. Aradaki fark sadece 0.8 inch değil.

hocam resım eklersen en kısa zamanda memnun oluruz .Aracın on-arka yandan ıcten resımlerı alırsak memnun oluruz.hayırlı olsun arac kaza bela vermesın.Enaz 7-8 resım ıstıyoruz.

7-8 yetmez :) daha fazla akşam ,gündüz, karanlık aydınlık size zahmet tüm açılardan çekiniz. Hayırlı olsun aracınız tekrardan. Anahtar teslim ne kadara mal oldu ? Kasko, trafik sigortası ,araç bedeli v.s ayrı ayrı yazabilir misiniz ?

Resimleri buraya yükleyemediğim için link vermek durumunda kaldım. Kırmızı hiç görmemiştim ve tereddütlerim vardı ama arabayı görünce tereddütlerim gitti. Kırmızı gerçekten yakışmış. Ama siz başka renkleri seçin kırmızı fazla olmasın Kırmızı doğrudan dikkat çekiyor. Herhalde nazar değdi ki ilk günden ön tamponun altını kaldırıma sürttüm.

Aracı dün aldım ve yaklaşık 150 km yol yaptım. Tüketim değerlerini şimdi vermek çok yanıltıcı olabilir.
    DSG ilk kez kullandığım için biraz alışmam zaman alacak. Ara ara elim vitese gidiyor. Direksiyon kenarlarında bulunan düğmelerle vitesi küçültüp yükseltmek güzel bir özellik, düşük hızlarda yüksek vitesi DSG yi beklemesen düşürebiliyorsunuz. vites geçişleri hiç hissedilmiyor.

Konfor konusunda çok iyi memnunun.

Aynalar biraz küçük gibi geldi, arka tarafa tam hakim olamıyorsunuz gibi. Polo da çok daha iyiydi. Bu alışkanlıktan dolayıda olabilir.

Kapılar kademeli açılmıyor. Polo da kapıyı açtığınızda yarım açılır ve durur siz tekrar iter tam açardınız. Bu durum iki aracın arasına park edilip araçtan çıkarken yandaki araca kapıyı vurmanıza sebep olabilir.

Önceki mesajda belirrtiği gibi multimedia sistemi comfortline için dah doğrusu Golf için yakışmamış.

Parayı kolay kazanmıyoruz 54bin TL verdiğimiz bir araçtan da bazı şeyleri standart olarak beklemek hakkımız diye düşünüyorum.

İki günlük izlenimim olumlu

http://g1303.hizliresim.com/17/2/kp218.jpg
    http://g1303.hizliresim.com/17/2/kp231.jpg
    http://g1303.hizliresim.com/17/2/kp24f.jpg

• kırmızı renkte halojenliyi ilk defa gördüm fena durmuyor fotoğraflar için teşekkürler

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Slm arkadaşlar. 1 saat sonra 1.4tsi highline manuel sunroof + U led. Siparişimi vermeye gideceğim. Renk konusunda kararsızım hala. Beyaz veya refleks gümüş mü??

Erkut aracını çok güzel oluşturmuşsun. ben gümüş giri ya da tungten giri derim. saygılar.

Slm kardeşim. Golf 4 gti gümüş gri kullandım daha önce. Renk çok güzeldi. Kiri göstermeyen bir renk. Şimdi de kararsızım. Beyaz ve ya refleks gri arasında. Kafayı yeme aşamasındayım;)) beyaz sanki daha bi gösterişli gibi. Bana mı öyle geliyo yoksa??fikirlerinize saygım sonsuz kardeşim.

kardeş sen beyaza daha yakınsın gibi. zaten arkadaşlar beyaz için güzel tespit yaptılar yukarıda. 950 ucuz. sanrufta yakışıyor dedikleri gibi. hayırlı olsun

Arkadaşlar siparişimi verdim. 1.4tsi manuel highline beyaz sunroof + u led ( bu arada uled viraj dönüşlerine duyarlı bi xenon ile birlikte geliyor fiyatı da 2700 ÖTV KDV dahil. ) forumda çoğu arkadaş u ledin net fiyatının 1600-1700 civarı olduğunu yazmıştı ama satıcı opsiyon listesini önüme koyduğunda öyle olmadığını gördüm)Haziran gibi teslim. Siparişler Mart'ın 2. Haftası verilecekmiş.

highline da bi xenon standart. uledli bi xenondan standart olan bi xenon farkının düşülmesi gerekmez mi. comfortline modellerinin u ledli bi xenon için verdiği fiyattan almışlar bence senden.

Evet güzel kardeşlerim. Az önce avek i aradım. Dünkü durumu anlattım. Gündüz led + bixenon far için uzay otonun benden 2700 tl talep ettiğini söyledim. Danışman öyle bi şey olamaz dedi. Highline da bixenon standart olduğu için. Farkını düşüp sizden sadece led gündüz farları ve viraja dıyarları far sistemi ücreti talep edeceğiz dedi. Bu da 1500 tl ye tekabül ediyor. Hemen sonra uzay otodaki satış danışmanımı aradım. Dünyadan haberleri yok anasını satayım. Abi olmaz öyle şey falan fıstık derken. Ben seni 2 dakika içinde arayıp bildireceğim dedi. Sonra aradı abi sen haklıymışsın 2700 tl değil 1500 tl ödemen gerekiyor dedi. Velhasıl kelam danışmanların sattıkları arabadan haberleri yok. Midem iyice bulandı, led gündüz farları için 2700 tl ödemeyi göze almışken, şimdi 1500 e düşmesine rağmen acaba iptal ettirsem mi diye düşünmeye başladım.

hocam bende ki araç teklifi listesinde sadece gündüz farları için 1694 lira fiyat var görünüyor

• İstanbulAnkara ; 1694*1.4*1.18 = 2800 ötv + kdv

1.2 ve 1.4 benzinli arkadaşlar , sadece yol bilgisayarı değerlerine mi bakıyorsunuz , depo doldurup kıyaslıyor musunuz . şehir içi tam olarak nasıl , yavaş ilerleyen trafik mi yoksa sürekli dur kalk mı . çok az yakıyor araç , 1.3 - 1.5 dizellerle lt olarak aynı tüketiyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KNNİ -- 2 Mart 2013; 22:36:29 >
  • arkadaşlar led gündüz farlı 1.4 tsi beyaz dsg highline için 63.500 fiyat aldım
    aynı şekilde gümüş gri 1.4 manuel highline içinde 55.800 fiyat aldım
    fiyatlar nasıl yardımcı olabilir misiniz lütfen
    bu araçlardan birisini bu hafta alıyorum kısmet olursa
  • iki araçta da 1000 tl gibi bir indirim var . iyi fiyatlar yine şu 300-500 ü sildirmeye bakın .
  • arkadaşlar iyi akşamlar, benim de 1.4 140 ps dsg araç mart 15 gibi gelecek, siyah.
    daha önce otomatik vites çok sürdüm ama dsg hiç sürmedim. nelere dikkat etmem lazım veya bilen arkadaslar bu konuda bilgi verebilir mi?
    forumun hepsini okumadan soruyorum, belki vardır ama kusura bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bethune -- 2 Mart 2013; 22:48:34 >
  • aynı otomatik gibi kullanmaya devam , fark yok .
  • arkadaslar merhaba,
    2012 sonundan beri c segmenti sifir bir arac arayisi icindeydim.'ya japon ya alman' onyargisini kiramamis biri olarak bismillah deyip yeni aurisle basladim arastirmaya.yeni auris e autoshow da kirik not vermis olmama ragmen aileden toyata ci olmamizdan oturu ( peder de birader de yillardir tik demeyen corolla kullanir) birkac hafta once toyota bayine gittim.araca ne kadar sempatiyle yaklasmaya calissam da arac zorla kendini benden uzaklastirdi.aracin icinde resmen migrenim tutttu.hizla olay mahalini terkedip maslak dogus otoya gittip.yarim saat ortalikta bizimle ilgilenecek birini bekledik de sagolsunlar gorevli arkadaslar yuzumuze bile bakmadi.dogal olarak yine olay mahalini terk ettik.bu arada aklimda golf 7 1.2 tsi manuel fikri olgunlasmaya basladi.tesadufen ugradigim baska bi bayiden (adi simdilik bende kalsin) tungsten gri golf 7 1.2 tsi siparisi verdim.Opsiyonlar:confor surus paketi,katlanir ayna ( shame on vw) bixenon far ve renk farki.satis temsilcisi arac fiyatina opsiyonlarin liste fiyatini ekleyip hepsinin uzerinden yuzde iki indirim yapti.arkadaslar sizce yuzde iki indirim nasil?yapilan indirim vergi ve kdv nin eklendigi nihai fiyat uzerinden.bi de mevcut aracimi olu esek fiyatina almaya kalkmasalar eyiydi
    aklima yeni golf dustu duseli (yil basindan beri) forumu gunluk gazete gibi aksatmadan takip etmekteyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihthecrazy

arkadaslar merhaba,
    2012 sonundan beri c segmenti sifir bir arac arayisi icindeydim.'ya japon ya alman' onyargisini kiramamis biri olarak bismillah deyip yeni aurisle basladim arastirmaya.yeni auris e autoshow da kirik not vermis olmama ragmen aileden toyata ci olmamizdan oturu ( peder de birader de yillardir tik demeyen corolla kullanir) birkac hafta once toyota bayine gittim.araca ne kadar sempatiyle yaklasmaya calissam da arac zorla kendini benden uzaklastirdi.aracin icinde resmen migrenim tutttu.hizla olay mahalini terkedip maslak dogus otoya gittip.yarim saat ortalikta bizimle ilgilenecek birini bekledik de sagolsunlar gorevli arkadaslar yuzumuze bile bakmadi.dogal olarak yine olay mahalini terk ettik.bu arada aklimda golf 7 1.2 tsi manuel fikri olgunlasmaya basladi.tesadufen ugradigim baska bi bayiden (adi simdilik bende kalsin) tungsten gri golf 7 1.2 tsi siparisi verdim.Opsiyonlar:confor surus paketi,katlanir ayna ( shame on vw) bixenon far ve renk farki.satis temsilcisi arac fiyatina opsiyonlarin liste fiyatini ekleyip hepsinin uzerinden yuzde iki indirim yapti.arkadaslar sizce yuzde iki indirim nasil?yapilan indirim vergi ve kdv nin eklendigi nihai fiyat uzerinden.bi de mevcut aracimi olu esek fiyatina almaya kalkmasalar eyiydi
    aklima yeni golf dustu duseli (yil basindan beri) forumu gunluk gazete gibi aksatmadan takip etmekteyim.

yüzde 2 küçük şehirler için efsane büyük şehirker için gelenekselleşmiş vw indirimi. paspas takımıda hediye aldın mı tamamdır işlem :)

• quote:

Orijinalden alıntı: KNNİ

İstanbulAnkara ; 1694*1.4*1.18 = 2800 ötv + kdv

1.2 ve 1.4 benzinli arkadaşlar , sadece yol bilgisayarı değerlerine mi bakıyorsunuz , depo doldurup kıyaslıyor musunuz . şehir içi tam olarak nasıl , yavaş ilerleyen trafik mi yoksa sürekli dur kalk mı . çok az yakıyor araç , 1.3 - 1.5 dizellerle lt olarak aynı tüketiyor .

Ben de dün görmüş oldum aradaki farkı. Yol bilgisayarına göre 444 km, 6.6 lt/100 km, yani 29.3 lt harcamış olmam gerekiyor, ama 30.9 lt benzin aldı. Yaklaşık %5.5 düşük gösteriyor yol bilgisayarı..
  • çok fark çıkmamış bilgisayarla . değişik koşullarda farklı sonuçlar çıkabiliyor gerçek tüketimle bilgisayar arasında . acaba hangi ilde , trafik vs. hangi şartlarda elde ettiniz bu tüketimi .
  • 
Sayfa: önceki 755756757758759
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.