Şimdi Ara

VW GOLF 7 ANA KONU. Tüm Paylaşımlar buradan (2002. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53.708
Cevap
448
Favori
3.668.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20002001200220032004
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bakım sürelerini garanti süreleri ile eşleştirmiş. onu örnek gösteriyorum.
  • Wolfen1976 kullanıcısına yanıt
    Sen sus otur yerine

Dedem hep derdi japon tapon diye. Fanatiği de başka oluyormuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TiFoSi_BJK kullanıcısına yanıt
    Hocam sizede iyilik yaramıyor 2 sene yerine 5 sene full garantiniz olsa fena mı olurdu.
  • noktanınsâbiti kullanıcısına yanıt
    Haydi Amerika ve Kanada'yı geçelim peki buna ne diyeceksin Rusya ve Çin bastırmış ve sonuç ;

Volkswagen car owners across the globe have been complaining about the DSG automatic gearbox being trouble prone. The issue received global attention when Volkswagen issued an apology in China, to owners of Volkswagen cars that used DSG gearboxes. As a measure of goodwill, Volkswagen went ahead to increase the warranty on the DSG gearbox to 10 years and 160,000 kilometers.
  • Doğru anlamışım, bu sadece servisin sürekli müşterilerinden bazıları için uyguladığı iyi niyet indirimi.

İyi niyet indiriminin kesin uygulanacağı da söylenemez bugünkü şartlarda söz ile teminat verirler ama ilerde şartlar değişirse indirim de yapılmayabilir.

Siz "garanti" dediğiniz için karışıklık olmuş. Çünkü garanti kelimesi terminoloji de farklı manaya geliyor.

Şahsi kanaatim,

VW DSG sorununu resmi olarak kabul etmese de bunu düzeltmek için yeni teknolojiler geliştirmeye devam ediyor. Bu da DSG sisteminin halen gelişim aşamasında olduğunu gösterir.
    Bu durumda, teknik arızalara sahip çıkmalıdır ve iyi niyet indirimi olarak sanki müşteriye lütuf da bulunuyor gibi değil de mecburi tamirat yapmalıdır.

Bu durumda aldıkları işçilik ücreti bile tüketicinin cebinden fazladan çıkan paradır.

İnşaallah bir gün ; marka fanatikliğini bırakıp bilinçli tüketici oluruz, birbirimize karşı marka savunuculuğu değil de markalara karşı birbirimizi yani haklarımızı savunmaya başlarız.
    O zaman ABD gibi ülkelerde olduğu gibi şartlar bizim lehimize döner.

• hala amerika ile ilgili link vermedin? amerikada 10 yıl dedin. ben de sana değil dedim. sonra 10 yıl olduğuna dair bir mesaj kopyaladın ama link vermedin. hala link bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wolfen1976

Hocam sizede iyilik yaramıyor 2 sene yerine 5 sene full garantiniz olsa fena mı olurdu.

SANANE MİLLETİN GARANTİSİNİN DERDİ SANAMI DÜŞTÜ
  • Hep ayni şeyler aslında. İyiniyet mi zaruret mi, amerika çinde böyleyken niye turkiyede böyle vs. Artik arabayı aldın mı aldın, bir sorunun var mı, yok. O halde hepsi boş, keyifle binmene bak degilmi. Ben normalde forumlarda yazan birisi değilim, golf alıp ta binince muadili c sınıfı araçların aslında muadil olamadıklarını farkettigim için insanlar bilgi sahibi olsun diye yazayım dedim ama anladım ki trol dolu ortalık, gerek yok bundan sonra daha da yazmayacağım eskiden olduğu gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: noktanınsâbiti

hala amerika ile ilgili link vermedin? amerikada 10 yıl dedin. ben de sana değil dedim. sonra 10 yıl olduğuna dair bir mesaj kopyaladın ama link vermedin. hala link bekliyorum.

google ingilizcesiyle normaldir. 3 yıl / 36.000mil abd garantisi:

http://forum.donanimhaber.com/m_110398211/mpage_91/tm.htm

Any great car deserves a great warranty. We build Volkswagen models to perform for years. So we feel confident giving every new VW owner a basic new limited warranty for three years or 36,000 miles.

Harika bir araba harika bir garantiyi hakeder. Tospaları yıllarca hizmet edecek şekilde üretiyoruz. bu yüzden de her yeni tospa sahibine üç yıl veya 36,000 millik bir garantiyi kendimizden emin olarak rahatça verebiliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyinsis -- 18 Ocak 2016; 14:03:55 >

• Ben garanti istemiyorum ve emisyon yüksek çıksa bile VW alırım yine ok?

VW sahibi olmadan önce niye böyle bunlar derdim. Meğer millet sinir ettiği için böylelermiş.
  • beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Daha iyi ingilizcen var ise bize şu sayfayı komple tercüme et bizde engin İngilizcenden nasiplenelim var mısın

http://forums.whirlpool.net.au/archive/2039417
  • o linki sonuna kadar okusaydın şunları görecektin.

"America has a 10 Year Warranty on the DSG, so how about doing the same VW Australia????

Not exactly true.

In the USA, VW offer a powertrain limited warranty of 10 years/100,000 miles (whichever occurs first) for ONLY 2011 and newer Touaregs.

For all other models in the US, (ie. All models except 2011 and newer Touaregs)
    the Powertrain Limited Warranty is 5 years/60,000 miles (whichever occurs first)." (14.01.2013)

yukarıdaki mesajdan sonra gelen altta başka bir mesaj daha görecektin.

"Volkswagen seems to have removed the 5 year drivetrain warranty. Now appears as though you only have 3 years now.

http://www.volkswagen.c...d-Conditions.html" (31.07.2013)

daha önce tam okumadan link verdin şimdi bulamıyorsun. şimdi yine aynı hatayı ısrarla yapmaya devam ediyorsun.

Sende sadece 1 sene diyordun bak seninde verdigin bilgi yanlis cikti ben sana kıvırıyorsun demedim ve dansöz kıyafetide göndermedim ama işiniz gücünüz şikayet etmek kimseye yalan borcumuz yok çok şükür Jonny'ye verilen Mehmet'e de verilsin dedik hata ettik tamam verilmesin ne haliniz varsa görün bana ne ya.
  • evet ben de 1 yıl dedim yanılmışım. gerçeği görünce 1 yıl olduğunu ispatlamak için senin yaptığın gibi sağdan soldan metinler araklayarak ve resmi siteden aldım diyerek yalan söylemedim. hatamı farkedip 1 yılda ısrar etmedim.
  • Wolfen1976 kullanıcısına yanıt
    Dsg kullanıcısı hem de en hardcorelarından biri olarak ben dert etmiyorum kavrama biterse ne oluru. Hadi sen git sorunsuz japonunla gez.

Hatır bloklamıyorum ne kadar daha saçmalayabilirsin sınırlarını görmek için:)

• TiFoSi_BJK kullanıcısına yanıt
    Bloklasan ne fark edecek ki zaten şikayet etmişsiniz birazdan mapusa girerim nasılsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolfen1976 -- 18 Ocak 2016; 16:23:03 >
    ya ben anlatamıyorum yada sen anlamak istemiyorsun paylasimi us vw sitesinden copy/paste yaptim ama sonra aldığım siteyi sayfayı kapatınca bulamadım şimdi işteyim eve gidince tekrar bulmaya calisirim hem ne fark edecek ki zaten sen yazılanlara inanmiyorsun uğraşmaya değer mi onuda düşünmek lazım.
  • her gelene direk inanmam sorgularım. yalan yazmadığın sürece (kanıta bakacağımız için) korkmana gerek yok. inanırız.
  • 2016 ağustostan sonra makyajlı kasa gelecekmiş. golf tarihindeki ilk makyaja hazırmıyız 2017 şasi li 2016 model makyajlı kasalarda fiyat çok mu uçar acaba
  • 
Sayfa: önceki 20002001200220032004
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.