Şimdi Ara

VW GOLF 7 ANA KONU. Tüm Paylaşımlar buradan (1895. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
53.705
Cevap
449
Favori
3.661.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18931894189518961897
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    26 gün sonra aleyküm selam

herkese selam arkadaşlar, iyi bayramlar dilerim.

ön camlarıma 1, arka camlara 2 numara film yaptırdım. stop lambalarımı da kaplattım. cam filminde uygulama yapacak usta çok önemli arkadaşlar. düşünenler bu noktaya dikkat etmeli bence..
     VW GOLF 7 ANA KONU. Tüm Paylaşımlar buradan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi topalkartal -- 22 Eylül 2015; 19:55:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: topalkartal

26 gün sonra aleyküm selam

herkese selam arkadaşlar, iyi bayramlar dilerim.

ön camlarıma 1, arka camlara 2 numara film yaptırdım. stop lambalarımı da kaplattım. cam filminde uygulama yapacak usta çok önemli arkadaşlar. düşünenler bu noktaya dikkat etmeli bence..

hocam açıkcası ben beğenmedim özellikle stopları

• Ben de beğenmedim ama zevk işi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • theskylane T kullanıcısına yanıt
    ntv de tek kelime haber gecmedi..sahenkten nagmeler...durum cok cıddı vw ye onumuzdekı 5-10 yılda buyuk darbe vuracak bır olay ceo istifa etmiş ancak ntv den haber alamıyoruz komik gercektende..
  • vw batmaz beyler boşuna heveslenmeyin
  • Ben DSG skandalı ne zaman patlayacak onu bekliyordum. Gercekten marka imajına cok onemli bir darbe. Tuketici güveni acısından da cok onemli etkileri olacaktır. Nihayetinde ise Merkel ablam 600 Bin kisinin çalıştığı bir fabrikanın batmasına izin veremez. Yunanistan'i kurtarıyorlar, şimdi kendi fabrikalarini da kurtaracaklardir...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu emisyon hilesi olayı golf 2010-15 demiş ama tüm tdilar için mi birkaç yabancı forumda sadece 2.0 motorlarda sınırlar dışında diye okudum sonuçta amerikadaki adam benim gibi 1.6 motora biniyorsa vay haline...

• 2.0 tdi konusunda üçkağıt yapan hepsinde yapmış olabilir...

• Arkadaşlar start stop un calışma mantığı nedır... ? Devreye girmek ıcin motorun ısınması mı gerekiyor ornegın.. Motoru çalıştırıp 5 metre gidiyorum. frene sonuna basıyorum. çalışmıyor hemen... Ekranda yuvarlak ıcınde a ısaretı ve üstünde de engel işareti çıkıyor.. Devreye gırmek ıstiyormus ta giremiyor gibi..,,,

• Optimum koşullar oluşmalı. Bilgisayar yazilimi koşulları denetliyor, uygun şartlarda devreye giriyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: db3

quote:

Orijinalden alıntı: Negatiwe

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Negatiwe

quote:

Merhabalar,

Park halindeyken vurmuşlar. Kapı değişimi mi gözüküyor? Ne kadar masraf gözükür? Yardımcı olur musunuz.

Geçmiş olsun, kasko yok mu?

Kasko var.

Kaskodan yaptırabilirsiniz o halde.

Servise götürürsem kapı değişimi diyecekler sanırım?

Böyle bir durumda, kapı değiştiğinde, araçta ne kadarlık bir hasar gözüküyor?

Teşekkürler.

arkadaş ben olsam kaskoyu bozdurmam. kapıda bişey yok. ver cebinden taş çatlasın 700 lira yı yaptır. iyi bir usta araştır tabi. arkadaş bu servisler eften püften şeylere bir fatura çıkarıyorlar sanırsın araç yan yattı. sonra adam fotoğrafı gösteriyor araçta bişey yok. ama her sorguda binlerce lira karşına çıkacak. istediğin kadar rapor tuttur resmi göster aracın her daim hasarlı pozisyonda olacak ve rayici mukabili satamayacaksın. zira aracındaki göçük tamiri 3000-5000 liralık bir hasar kaydını haketmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: fuzuli82

hocam benim faturada connectivity paket diye birşey ekli ben istememiştim otomatik eklenmiş. aracı yarın alıcam st yi aradım sordum ne diye oda bilmiyo bluetooth usb olabilirmi diye sordum abi bi raca bakyım olabilir dedi veee yeni gelen partilerde comf. donanım seviyesinde bluetooth ve usb standart olmuş. st ile araçtan bluetooth ile görüştük. ama ekran hala 5 inch
    devamını yarın aracı alınca yazarım foto da atabilirim.
    1.2 comf. manuel sürüş konfor ve ışık görüş paketi ekli beyaz 63.500 e anlaştık fiyat nasıl arkadaşlar...
    saygılar...

Merhaba arkadaşım öncelikle araçlarımız hayırlı olsun. Ben dün teslim aldım aracımı şükür. Connectivity paketin ne olduğu kesinleşmiş oldu. Aracta vitesin önündeki dokununca acılan kapaklı bölmede sağ tarafta usb girişi var ve ekranlı teyp te sağ üst tuş phone tuşu olmuş ve bluetooth bağlantılarımı yaptık hemen. Ben aracımı beyaz 1.2 tsi manuel sürüş konfor ışık görüş ve anahtarsız çalıştırma olarak ilavede yer tasarruflu stepne ile birlikte 64.200 e aldım. %4 +200 tl bir indirim oldu toplamda. Kauçuk paspasları ve bagaj havuzunuda 298 TL na aldım. Paspaslar güzel fakat bagaj havuzu sert plastik. Birde yer tasarruflu stepne olunca bagaj en alt konumdayken bagaj havuzu yerine oturmadı. Şimdilik bun sebeple bagajı standart yüksekliğe alarak havuzu yerleştirdik. En alt kadamedeyken uymayacağını biliseydim almazdım. Satış temsilcisine sormuştum almadan aslında ama o da mahçup oldu ama uzatmamak için sorun çıkarmadım.

• 25 Agustosta sipariş numaramı almama rağmen aracın durumu hala "Siparişiniz üreticiye iletildi" diyor. 3-4 güne aracı üretime planlanan arkadaşlar varmış. Tam 1 aydır aynı yazıyı görmekten sıkıldım. hatta artık bir problem olduğunu düşünmeye başladım.

Siparişim 1.2 Comf. Man. Sürüş K. + Ergo koltuk. Beyaz R.

Bukadar uzun bekleyen varmı acaba ?
    Siparişimi 8 Ağustosta ST ye verdim. 25 inde kota muhabbetlerinden anca sipariş numaramızı alabilmiştik.
    Geçenlerde doğus otoya gittiğimde başka bir ST sizin araç Aralık ortası sonu gibi teslim edilir demişti. Siparişi verdiğim ST ise Ekim Sonu Sende demişti.
    Iyıce Kafam karıştı.
    (Gerçi ST lere güvenmiyorum adam Ergo koltukta Isıtma yok deyip beni çıldırtmıştı sipariş verirken :)
    Aralığın sonu teslim ederlerse nerdeyse 5 ay bekleyerek rekor kırıcam sanırım.

Bu durum normalde acaba ben mi çok aceleciyim anlamadım. Forumlarda okuduğum kadarıyla 45 - 50 güne araçı teslim olan var.

• merhaba,golf 1.4 tsi aracımı geçen şubat ayında 5000 km de iken yıllık bakıma götürdüm,yağ değişimi yapıldı ve yağ miktarı çubuğun 3/4 seviyesindeydi.az önce yağını kontrol ettim ve yağ miktarı yarının altına düşmüş.araç 9000 km de,bu durum sizce normal mi?
  • Arkadaşlar olacak iş değil. Dün teslim aldığım aracın sol 2 lastik good year 4 mevsim sağ iki lastiği hankook yazlık lastik. Aradım hemen doğuşu olmaması lazım 4 üde aynı marka olmalı sistemlerden kontrol edeyim hemen dönüş yapalım dedi bakalım bekliyorum. Hayırlısı

• Bunu da duymuş olduk ya
    Lastikleri set olarak getirmiyorlar mı üretim bandına? Nasıl becermişler böyle bir beceriksizliği. Özellikle tebrik etmek lazım

• ozknbyrktr O kullanıcısına yanıt
    Dun teslim aldim ataci sonra sag arka hoparlorun titrediğini hissettim ozellikle baslarda hemen servise goturdum hoparlör degisecek dendi bayram sonrasi. Hayirlisi bakalim nazarlik olsun dedim. Onun disinda aractan cok memnun kaldim. Yakit 5.8 gosteriyo arac 1.2 manl.
    Iyi forumlar herkese...

• quote:

Orijinalden alıntı: M.L.Crassus

Bunu da duymuş olduk ya
    Lastikleri set olarak getirmiyorlar mı üretim bandına? Nasıl becermişler böyle bir beceriksizliği. Özellikle tebrik etmek lazım

Arife olmasına rağmen hızlı dönüş yaptıkar. Gelin hemen yenileri ile değiştirelim dediler. Onlarda şaşırdı :) yoldayım şimdi. Buna şükür diyelim

• ozknbyrktr O kullanıcısına yanıt
    Kardesim bu arada aracin hayirli olsun soylemeyi unuttm allah kaza bela gostermesin.

• quote:

Merhabalar,

Park halindeyken vurmuşlar. Kapı değişimi mi gözüküyor? Ne kadar masraf gözükür? Yardımcı olur musunuz.

Geçmiş olsun, insanın canı sıkılıyor ilk etapta görünce. Herhalde aracınız uzun zamandır bulunduğu yerde yatıyordu.
    İşçilikleri nasıldır bilmiyorum ama eğer istanbulda iseniz şurayla irtibata geçerseniz yardımcı olurlar belki. İnternette gezerken görmüştüm.

http://www.mtcoto.com

• 
Sayfa: önceki 18931894189518961897
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.