Bildirim
VW GOLF 7 ANA KONU. Tüm Paylaşımlar buradan (1532. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: TiFoSi_BJK
quote:
Orijinalden alıntı: :S
2015 model golf 7 1.6 tdi dsg beyaz için kapora yatırmış bulunmaktayım. Sahibinden.com da satılan ikinci el ve 0 km li araçları inceledikten sonra 0 almaya karar vermiştim. İyi kide vermişim çünkü 2014 model araçlara istedikleri fiyatın 1-2 bin fazlasına 2015 model 0 araç sahibi oldum.
Öncelikle bayiilerin ellerine araba olmadığı gerçeği yansıtmıyor . %3 kampanya ve %1 kendileri iskonto yapıyorlar.
Aracım opsiyonel olarak ekletebilecek u led bi xenon ve sunroof yok. Zaten sunroof tam açılmadığı için sıcak bakmıyordum fakat u led olmadığı için biraz imreniyorum
Buraya bu mesajımı yazmamın amacı ikinci el highline lara bu fiyatı istiyenlere değinmem , araç alacak olursanız bayiileri zorlayın yoksa ikinci ellere çok para kaptırırsınız
sunroof nasıl tam açılmıyor?
Tam açılmamasındaki kastım camın üste çıkması. Aslında yanlış tellafuz ettim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: tiguan41
Hayırlı olsun kazasız belasız nice km lere :)
Tesekkür ederim size de hayırlı olsun siz golfe bende tiguana geçiş yapıcam duygular karşılıklı kazasız belasız nice km lere. -
Aracı alacakmış gibi gitmeyin. Ben o hataya düştüm hiç indirim yapmadılar. Direk deyin düz yapın alayım. Düz yapmazsanız almam deyin ;)
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
quote:
2015 model golf 7 1.6 tdi dsg beyaz için kapora yatırmış bulunmaktayım. Sahibinden.com da satılan ikinci el ve 0 km li araçları inceledikten sonra 0 almaya karar vermiştim. İyi kide vermişim çünkü 2014 model araçlara istedikleri fiyatın 1-2 bin fazlasına 2015 model 0 araç sahibi oldum.
Öncelikle bayiilerin ellerine araba olmadığı gerçeği yansıtmıyor . %3 kampanya ve %1 kendileri iskonto yapıyorlar.
Aracım opsiyonel olarak ekletebilecek u led bi xenon ve sunroof yok. Zaten sunroof tam açılmadığı için sıcak bakmıyordum fakat u led olmadığı için biraz imreniyorum
Buraya bu mesajımı yazmamın amacı ikinci el highline lara bu fiyatı istiyenlere değinmem , araç alacak olursanız bayiileri zorlayın yoksa ikinci ellere çok para kaptırırsınız
Hocam, belki aynı değildir ama bende tiguan var 2.0 tdi dsg
Bizdeki panoramik, tüm tavan cam. Ve arkaya kadar tamamen açılabiliyor, istersen ön tarafı açıyorsun, hava alacak kadar, ya da arkaya kadar tavanı geri çekebiliyorsun.
Golf'te de aynısı olduğunu düşünüyorum.
Açılır tavan konusunda en iyisi vw, diğer firmalarda (isim vermeyeyim) ya sadece ön taraf açılıyor biraz, ya açılmayayıp sadece cam tavan özelliği oluyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: PLucky
quote:
quote:
quote:
Hocam, belki aynı değildir ama bende tiguan var 2.0 tdi dsg
Bizdeki panoramik, tüm tavan cam. Ve arkaya kadar tamamen açılabiliyor, istersen ön tarafı açıyorsun, hava alacak kadar, ya da arkaya kadar tavanı geri çekebiliyorsun.
Golf'te de aynısı olduğunu düşünüyorum.
Açılır tavan konusunda en iyisi vw, diğer firmalarda (isim vermeyeyim) ya sadece ön taraf açılıyor biraz, ya açılmayayıp sadece cam tavan özelliği oluyor.
Biraz abartı olmuş yorumunuz
Mini cooperın iki parça cam tavanıda tiltlenebilir
Bence en verimli sistemlerden biri o
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Birde arkadaşlar aracın takibini bizler yapamıyoruz satış temsilcisini arıyoruz bilgi veriyor vs diye birçok yazı okumuştum ama ben vw sitesinde vosvogenim vs diye biryere üye oldum araçım olmadığı için tam üyelik olmuyor tc den üzerime tanımlı vw göremiyor sistem ama yinede üyelik alıyor. Oradan aracın sipariş numarsı ile takibini yapabiliyorum yada en azından ben yaptığımı sanıyorum çünki sipariş noyu girdiğimde siparişiniz üreticiye iletilmiştir yazısı geliyor daha sonra burdan güncel durumunu izleyebilirsiniz yazıyor. Bu tam olarak satış temsilcisinin bize verdiği bilgileri aldığı yer gibi öalışmıyormu? -
aracım 950 km de highline. sağ kapı ve arka sağ taraftan tıkırtılar gelmeye başladı. özellikle bugün bi ara yokuş yukarı kalkarken dzzzzz diye ses geldi üst vitese atana kadar.
bu kadar yeniyken neden böyle ses yaparki? -
Arkadaşlar iphone 5 telefon için araçtan şarj cihazı önerisi olan var mı? Oldukça yabancısı olduğum bir konu.. -
Ben de aynı sorunu yaşadım. Gözlük gözünde 2 gözlük vardı bunun birini çıkardım ses azaldı. Sonra Ötekini çıkardım iyice azaldı. Sonra kalan son sesinde çantamın fermuarından geldiğini farkettim. Bu gibi şeylere dikkat edin Aracın günahını almayın ;)
arkadaslar suan wv de indirim mi var. bende 2015 model 1.2 tsi dsg siparis verdim.. nisan basinda gelicek aracim..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Yusuf.Terzi
Ben de aynı sorunu yaşadım. Gözlük gözünde 2 gözlük vardı bunun birini çıkardım ses azaldı. Sonra Ötekini çıkardım iyice azaldı. Sonra kalan son sesinde çantamın fermuarından geldiğini farkettim. Bu gibi şeylere dikkat edin Aracın günahını almayın ;)
evet umarım bende de dediğiniz gibi olur. gözlük yok ama kol dayama içinde sigara küllüğü filan var -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: SILVERSHADOW
quote:
Orijinalden alıntı: ßohemian
Ön yolcu tarafı güneşliğin ışığında sorun var. Güneşlik indirilince ışık yanıyor. Ayna kapağını açıp kapamak ışığı etkilemiyor yani. Benzer sorun yaşamış olan var mı, servise gitsem tamir mi ederler yoksa değiştirirler mi?
Sorun yok Değerli hocam, içiniz rahat olsun
Aslında çok ince bir detay bu...
Eşim keşfetti...
Hatta bana da gösterdi.
Her bindiğinde bayanların yaptığı ilk iş olan makyajını kontrol için baktığı esnada keşfetmiş.
Güneş siperliğini bir noktaya kadar indirince ışık yanar. kesin makyaj ver şimdi diye...
Ama yok siz siperlik olsun diye indirmiştim. bir dkika derseniz cama doğru sonuna kadar yaslayın. Işık kapanacaktır.
murat hocam bahsettiğiniz bir arıza. servise gösterin değiştirsinler,
ayna kapağı açılmadan yanmaması lazım.
Yarın arar ve uğrarım servise gerekirse..
-
@tumer1903, @tiguan41
Cevaplar için teşekkür ederim arkadaşlar...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper029 -- 26 Ocak 2015; 22:02:19 > -
quote:
Orijinalden alıntı: captain_07
arkadaslar suan wv de indirim mi var. bende 2015 model 1.2 tsi dsg siparis verdim.. nisan basinda gelicek aracim..
Extra neler var?
Fiyat nedir ?
dijon jant + konfor paket + isik paket + 1.2 tsi dsg beyaz renk. siyah koltuklar. fiyat 70 bin TL liste fiyati fakat arac gelince yuzde 1 varsa kampanya daha cok indirim yapariz dediler. izmit ark otodan. fikriniz nedir.
güncel fiyatları forumdan sürekli takip edin o dönemde %kac indirim alıyorsa insanlar sizde o fiyTı isteyin.
tsk edrm. bilgileriniz icin takipteyim fiyatlari. sanirim 2015 modeller icin alinan kod kampanyalari sadece 30 ocak a kadar gelicek arabalara mi yoksa 30 ocak a kadar siparis verilecek araclar icin mi gecerli kampanyadir.
Araç geldiğinde hangi kampanya varsa onlar geçerli olur.
Aynı sorun bendede var sag taraf guneslıgınde
Assaya ındırdıgımde yanıyor ısık,oysa ayna panelını kaydırdıgımda ısık yanması gerek,napsak acaba
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X