Şimdi Ara

VW GOLF 7 ANA KONU. Tüm Paylaşımlar buradan (1052. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53.707
Cevap
448
Favori
3.664.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10501051105210531054
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Eagle_190303

quote:

Orijinalden alıntı: aramis1

quote:

Orijinalden alıntı: YeBeD

quote:

Orijinalden alıntı: namredips

Arkadaşlar bu golfün sert süspansiyonlarını ne yapıcaz?şuanki arabam yaris..sert süspansiyon yüzünden arabanın ses gelmeyen bir yeri kalmadı..konforsuzluğu saymıyorum bile..sipariş verdiğim golf 1 ay içinde gelecek..ben sipariş verdiğimde dcc opsiyon olarak yoktu..bir accent yada astranın çukurdan geçerkenki sarsıntısı golften daha az resmen..tamam yol tutuş önemli ama hepte savrulacak derecede hızla viraja girmiyoruzki sonuçta ülkemizin yolları malum..çukura girerken insanın içi acıyor..sonra daha yepyeni arabanın sağından solundan ses geliyor..biraz daha yumusak yapılamaz mıydı..canım cok sıkkın..yarisin sertliğinden bıkmıştım..nerdeyse yeni bir dcc li golf sipariş vericem..yok mu bunun çaresi..dcc sonradan takılır mı yada süspansiyon yumşatılabilirmi?böylesi güzel bir aracın sağından solundan ses gelmesini istemiyoruuuum!!

Golf'ün süspansiyonlarının sert olduğunu nereden çıkartıyorsunuz. Lastik basınçlarını depo kapağındaki değerlere getirince (indirince) gayet yumuşak bir araba oluyor.

Ben 4 lastiği da 29 yaptım hala sert. Bağımsız süspansiyon olmasına rağmen. Latiklerin pirelli, bu farkettiriyor mudur?

Bendeki lastiklerde pirelli ve 17 inch. Çokurları eski Golf 5 16 inch e göre çok daha fazla hissediyorum. Sanırım jant ebadı konforu etkiliyor ama bu kadar olacağını düşünmemiştim:(

Prelllinin lastiklerinin sert hamurlu oldugunu duymustum, bunun etkisninde fazlaca olacağı muhakkak

• quote:

Orijinalden alıntı: metomurti
    Şu motordan anlamayanların kağıt üzerindeki değerlerle uğraşıyor lafi bana miydi?

estafullah hocam kesinlikle kişisel yorum yapmadım.

arabada bilgisi olmayana kâğıt üzerinden BİRİSİNE ANLATMAK daha basittir demek istedim.
    sizin yaptığınız buydu ve doğruydu

ben sadece kagıt üzerindeki ile uygulamadaki farkı göstermek için ve motor fark ücretini belirtmek için yorumladım.
    sizlik bir durum söz konusu olsa direk söylerim arkadaşım böyle böyle diyerekten.
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar bu golfün sert süspansiyonlarını ne yapıcaz?şuanki arabam yaris..sert süspansiyon yüzünden arabanın ses gelmeyen bir yeri kalmadı..konforsuzluğu saymıyorum bile..sipariş verdiğim golf 1 ay içinde gelecek..ben sipariş verdiğimde dcc opsiyon olarak yoktu..bir accent yada astranın çukurdan geçerkenki sarsıntısı golften daha az resmen..tamam yol tutuş önemli ama hepte savrulacak derecede hızla viraja girmiyoruzki sonuçta ülkemizin yolları malum..çukura girerken insanın içi acıyor..sonra daha yepyeni arabanın sağından solundan ses geliyor..biraz daha yumusak yapılamaz mıydı..canım cok sıkkın..yarisin sertliğinden bıkmıştım..nerdeyse yeni bir dcc li golf sipariş vericem..yok mu bunun çaresi..dcc sonradan takılır mı yada süspansiyon yumşatılabilirmi?böylesi güzel bir aracın sağından solundan ses gelmesini istemiyoruuuum!!

Golf'ün süspansiyonlarının sert olduğunu nereden çıkartıyorsunuz. Lastik basınçlarını depo kapağındaki değerlere getirince (indirince) gayet yumuşak bir araba oluyor.

forumlarda bakarsanız bu golf 7 için eskiye nazaran daha sert bir araç diyorlar sanırım buda süspansiyonların sert olmasından kaynaklanıyor..peki bukadar fark ediyor mu?siz havasını o değerlere getirmeden önce sertlik hissetmiş miydiniz?bunda lastiğin markasıda fark ediyor mu?sizin araçta ne takılı acaba?

Aracımı ilk aldığımda süspansiyon tepkisini ben de eleştirmiştim..fakat lastik hava basınçlarının gereğinden fazla olduğunu farkedip, normale getirince gerçekten de konforda hissedilir bir fark oluştu..Şu an memnunum diyebilirim..
    Namredips, Golf'ün süspansiyonlarının sunduğu konfor ve sertlik ayarı Yaris'inki ile karşılaştıırılamaz.. Golf'ün süspansiyonları bana Jazz'dan sonra çok iyi gelmişti..( sertliğini eleştirirken kendi segmentini kriter almıştım)..Size de Yaris'ten sonra çok iyi gelecektir....Bir i30, 308 veya Megane yumuşaklığında değil elbette)..Ama bu sertlik ayarının yol tutuşa katkısı da çok..Adamlar zaten bu aracı yaparken Avrupa yollarını baz alıyorlar..Bu yüzden sıfır asfaltta göre ayarlıyorar sertlik ayarını..Daha fazla konfor arayanlar bağımsız süspansiyonlu 1.4'ü 195/65/15 lastik ebadıyla deneyebilirler..

• quote:

Orijinalden alıntı: terapist70

quote:

quote:

quote:

forumlarda bakarsanız bu golf 7 için eskiye nazaran daha sert bir araç diyorlar sanırım buda süspansiyonların sert olmasından kaynaklanıyor..peki bukadar fark ediyor mu?siz havasını o değerlere getirmeden önce sertlik hissetmiş miydiniz?bunda lastiğin markasıda fark ediyor mu?sizin araçta ne takılı acaba?

Aracımı ilk aldığımda süspansiyon tepkisini ben de eleştirmiştim..fakat lastik hava basınçlarının gereğinden fazla olduğunu farkedip, normale getirince gerçekten de konforda hissedilir bir fark oluştu..Şu an memnunum diyebilirim..
    Namredips, Golf'ün süspansiyonlarının sunduğu konfor ve sertlik ayarı Yaris'inki ile karşılaştıırılamaz.. Golf'ün süspansiyonları bana Jazz'dan sonra çok iyi gelmişti..( sertliğini eleştirirken kendi segmentini kriter almıştım)..Size de Yaris'ten sonra çok iyi gelecektir....Bir i30, 308 veya Megane yumuşaklığında değil elbette)..Ama bu sertlik ayarının yol tutuşa katkısı da çok..Adamlar zaten bu aracı yaparken Avrupa yollarını baz alıyorlar..Bu yüzden sıfır asfaltta göre ayarlıyorar sertlik ayarını..Daha fazla konfor arayanlar bağımsız süspansiyonlu 1.4'ü 195/65/15 lastik ebadıyla deneyebilirler..

Aynen dediğiniz gibi.

Başta ben de hoplaya zıplaya gidiyordum onun için süspansiyonları sert sanmıştım. Havaları depo kapağına göre ayarladım gayet güzel oldu.

lastiklerim Michelin 205*55*16

• 500km yol yaptım depo 199tl doldu
    400krş tüketmiş demektir.
    yoğun trafik durkalk klima açık
    bagaj boş araçta tek kişi :)))
    e yeni araç düşecektir elbet
    ben km 380krş yakar diye aldım
    dizel mm yaris 280krş yakiyordum
    tabiki bu 380krş yakacak.
    tsi dsg 200nm ton tork :))
    peki dizel alsaydım 300krş yakmazmıydı?
  • BEYLER FORUM İYİÇE LAŞKALAŞTI.
    yok anti volkswagenciler ,yok fanatik volkswagenciler diye ayrım yaparak forumu rezil edip çıktınız.

fanatik golcüler, volkswagenciler artık anca bir birini pof poflar dururlar. lakin gerçeklerle yüzleşene kadar. sayfa 358 e ahtım olsun tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanı olcak.
    iki kardeş bile bir birleriyle tartışıyorken, 10-20-30 kişinin aynı telden çalması hiç mümkün olmayacak.

HAYATA TEK YÖNLÜ BAKANLAR BENÇİL İNSANDAN FARKLI OLMADIKLARINI DÜŞÜNÜYORUM.

vw golf 7 ana konu
    TARAFSIZ ŞEKİLDE DEVAM ETMEKTE.

SABİT KİŞİLERİN SABİT FİKRİNİ DOGRU KABUL EDİLCEGİNE , TARTIŞILARAK ORTAYA ÇIKAN FİKİRİN EN DOGRU OLDUGUNU KABUL EDİYORUM.

Volkswagen bu zihniyetli insanlar yüzünden arabalarına eksik donanım ve kaliteyi koyarak fiyat çıtasını ve imajını yükseltiyor.
    çünkü Volkswagen biliyor ki REKLAMIN İYİ KÖTÜSÜ OLMAYACAGINI reklam reklamdır gözüyle bakılıyor.

EGER İNSANLAR GOLFU TERCİH ETCEKLERSE YAHUT ALMAYI PLANLIYORLARSA İYİ VE KÖTÜ TARAFLARINI BİLMEK ZORUNDA.
    formun amacı bu zaten.

inşallah arabaları arıza yapmaz, yoksa her başlıkta golf 7 yardımları çok görcegiz. tek zihniyet tek bakış açısı ile bir yol kat edilmeyeceğini anlayacaklar.

bu yazımı her sayfada görceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leon_312 -- 26 Nisan 2013; 20:56:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: burakNSX

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aramis1

quote:

quote:

Ben 4 lastiği da 29 yaptım hala sert. Bağımsız süspansiyon olmasına rağmen. Latiklerin pirelli, bu farkettiriyor mudur?

Bendeki lastiklerde pirelli ve 17 inch. Çokurları eski Golf 5 16 inch e göre çok daha fazla hissediyorum. Sanırım jant ebadı konforu etkiliyor ama bu kadar olacağını düşünmemiştim:(

Prelllinin lastiklerinin sert hamurlu oldugunu duymustum, bunun etkisninde fazlaca olacağı muhakkak

Lastik basıncını 31 yaptım şuan daha iyi, ben biraz abartmışım lastik basınçlarını o yüzden sert geliyordu

• radyo problemi yaşamadım çok şükür. sistem bilgilerimde yazılım 0074 diyor. sorun yaşayan Forumdaşların karşılaştırma yapabilmesi için bu bilgi.
  • şu torpidodaki açacak nasıl birşeydir ben göremedim. resmini paylaşabilecek bir arkadaş aranıyor:)
  • Golf7 nin kapı eşiği koruması orjinal aksesuari malumunuz pahalı. Forumda bir arkadas bunu Koctas tan temin ettigi birseyle cozdugunden bahsetmisti. Bilgisi olanlar paylaşım yapabilirseler iyi olur. Tesekkurler.
    Bugün golf7 yan sanayi kaucuk paspaslari temin ettim gayet güzel ler klipsleri oturuyor. Orjinal 198 tl olanlarini goremedim den kiyas yapmayacağım. Ama 45 lik paspaslarda yeterli gördüm.
    Forumdan ISOK ARKADAS yakalandin yakaladin com dan HOMAX DUSTER TUY TOZ TOPLAYICIYI tavsiye etmisti piano black konsol icin sipariş verdim aldim . Gayet guzel kullanisli ve ucuz ürün bende TAVSIYE EDERIM. BIRDE KAPI ESIKLERINI KORUMANIN YOLUNU BULURSAM IYI OLACAK.
    Arac almayi dusunenler hic tereddut etmesinler.
    ARAC GUZEL.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UTKUDR

quote:

Orijinalden alıntı: UTKUDR

2013 GOLF 1.6 TDI HİGHLİNE ALDIM İST DAN YOLDAN GELİRKEN RADYO SÜREKLİ GİDİP GELİYORDU BÖLGESEL DİYE DÜŞÜNMÜŞTÜM AMA ANKARANIN İÇİNDEDE AYNI PROBLEM DEVAM ETTİ SERVİSE SORDUM BÜTÜN SİSTEMİ VE TAVANI KOMPLE SÖKECEĞİZ DEDİLER ŞOK OLDUM HEMEN İST U ARADIM ORADAKİ USTALAR BUNUN GENEL BİR PROBLEM OLDUĞUNU ARAŞTIRILDIĞINI FALAN SÖYLEDİLER YAZILIMSAL OLABİLİR DEMİŞLER....BU KONUDA BİR BİLGİ SAHİBİ OLAN VAR MI ARKADAŞLAR...VALLA İNSANIN İÇİNE OTURUYOR....

YA BU KONU İLE İLGİGLİ HİÇKİMSENİN SORUNU VEYA ÇÖZÜMÜ YOK MU ARKADAŞLAR LÜTFEN CVP?????

valla hocam 5 aydır aynı problemden şikayet etmekten buraya yazmaktan bıktım usandım. hala çözülmedi. Almanyaya yazı yazılmış yazılım gelcekmiş o bekleniyormuş.arkadaş 5 aydır bi yazılım gelmez mi yahu!!! 70bin lira para verdik daha bi radyomuzu bile ağız tadıyla dinleyemedik. vallahi yazıklar olsun !!!

• quote:

Orijinalden alıntı: fzakir

BIRDE KAPI ESIKLERINI KORUMANIN YOLUNU BULURSAM IYI OLACAK.
    ARAC GUZEL.

hocam kendi adıma konuşayım.
    koçtaş olayı ile ilgili ne dendi bilmiyorum ama koçtaşa ugradıgımda oto malzemeleri bölümü bana çok yetersiz geldi.
    bauhause oto malzemeleri bakımından daha zengin içerikli geldi..

size önerim kapı eşiklerine ,bagaj eşigine filim kaplattırın. ben golfu alcagım zman böyle düşünüyorum, hatta farlar, stoplar zmanla sararcagından dolayı onlara bile filim düşünüyorum açıkcası.

özellikle toyota versolarda gördüğüm birşey var, ya özel üretim toyota için yada arac sahibi yaptırmış olması gerekir.
    tekerlerden sıçrayan taş cakıl benzeri atarsa boyaya zararvermesin diyerek yapılmış olsa gerek.
    resimde kırmızı ile belirttim o böygeyi ama kare şeklinde degilde ovalimsi kesilirse kapı taraflrına daha estetikli ve özenli göstercektir..
    sadece öneri benim kisi. filimle ufak tefek bölgeleri korumak daha kolay ve daha uygun.
     VW GOLF 7 ANA KONU. Tüm Paylaşımlar buradan

• quote:

Orijinalden alıntı: leon_312

quote:

BIRDE KAPI ESIKLERINI KORUMANIN YOLUNU BULURSAM IYI OLACAK.
    ARAC GUZEL.

hocam kendi adıma konuşayım.
    koçtaş olayı ile ilgili ne dendi bilmiyorum ama koçtaşa ugradıgımda oto malzemeleri bölümü bana çok yetersiz geldi.
    bauhause oto malzemeleri bakımından daha zengin içerikli geldi..

size önerim kapı eşiklerine ,bagaj eşigine filim kaplattırın. ben golfu alcagım zman böyle düşünüyorum, hatta farlar, stoplar zmanla sararcagından dolayı onlara bile filim düşünüyorum açıkcası.

özellikle toyota versolarda gördüğüm birşey var, ya özel üretim toyota için yada arac sahibi yaptırmış olması gerekir.
    tekerlerden sıçrayan taş cakıl benzeri atarsa boyaya zararvermesin diyerek yapılmış olsa gerek.
    resimde kırmızı ile belirttim o böygeyi ama kare şeklinde degilde ovalimsi kesilirse kapı taraflrına daha estetikli ve özenli göstercektir..
    sadece öneri benim kisi. filimle ufak tefek bölgeleri korumak daha kolay ve daha uygun.
     VW GOLF 7 ANA KONU. Tüm Paylaşımlar buradan

Film yaptırma fikri iyi bir alternatif bencede. Fotografta anlatmaya calistiginin durumu pek anlamadım. Kırmızı isaretler arac dış i arti ne olduğu anlasilmiyor. Paylaşım icin tesekkur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Film yaptırma fikri iyi bir alternatif bencede. Fotografta anlatmaya calistiginin durumu pek anlamadım. Kırmızı isaretler arac dış i arti ne olduğu anlasilmiyor. Paylaşım icin tesekkur

hocam kırmızı ile işaretlediğim yerede film yatırılabilir demek istedim. yolda giderken tekerden sıçrayan taş, çakıllar boyaya zarar vermesini engelliyor.
    bu film olayını Toyota versoda gördüm. ben kare şeklinde çizdim ama kapı tarafına ovalimsi içe doğru film yapılırsa daha estetikli ve güzel durur demeye çalıştım.

şimdi farkettim volkswagenin sitesinde bile orijinal diye nitelendirdiği kapı eşik filmi mevcut.
    VII&q=Konfor ve Koruma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leon_312 -- 26 Nisan 2013; 22:14:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SATURNUS1977
    Sen öyle san.

Nedir bu rahatsızlığın bir şey mi oldu?

böyle ayrım yaparak sadece volkswageni zedelersin. genel sayfalarda volkswageni savunanlar bile sizin yüzünüzden savunmasız hale gelcek ve gülünç duruma düşçeksiniz.

anlaman için söylüyorum:
    atıyorum ben Volkswagen hakkında biriyle tartışmaya girsem ,sizin yüzünüzden giremicem : ) direk size yönlendiririm, POF POF LAMA ve hayal dünyası orda diye..
    burası GERÇEKÇİ yer diye belirtcem...
    .......................

'''''hayırdır formunu bırakıp gelmişsin buralara, bence yanlış yere geldin burası pof poflanma yeri değil. gerçeklerin paylaşıldığı platforum.'''''
  • Golf 7 comfortline 1.6 tdi dsg sipariş verdim.Opsiyon olarakta dijon 17 lik jant şimdi bana stepne olarak hangi jantın gelmesi lazım?Bayi aradı bugun stepneninde dijon olması için fark istedi,yada yer tasarruflu olucak dedi bende yer tasarrufluyu seçtim.Sizce stepne dijon olarakmı gelmeliydi fark vermeden?
  • quote:

bizim tarafa gelmesini canı gönülden beklediğim ancak gelmeyen bir kaç eski dostu ziyaret edeyim son durumları nasıldır, özelden mesaj felan atarım konuşurduk dedim ancak senin ortada hiç bir sebep yokken arkamızdan çekiştirmelerini görünce bir şeyler söyleyeyim dedim. çok iddialısın. istersen bu konulara girme . paylaşımına devamet sen.

pm den davet edersen senin daha hayrına olur.

ortadaki büyük sebeb var, o sen olduğundan dolayı aynaya bakmadıkça göremiyorsun buda gayet normal.
    ben bilgimle, fikrimle her zaman iddalıyım. golf elime geçtiğinde dahada fazlasını görceksin.
    yardımlaşmaysa yardımlaşma
    eksi yönüyese eksi yönü
    artı yönüyse artı yönlerini tek tek belirtcem.

3,5 taraftarın yorumu ile pof pof lanarak golf alınmayacağını belirtcem
    BURDA İNSANLARA GOLFU BİLEREK ALMASINI BELİRTCEM.

bilmişlik taslayıp kaçamak cevaplardan vazgeç. '''istersen bu konulara girme '''
    bilgine güveniyorsan , cesaretin varsa pm yoluyla seninle her konuda konuşurum, bilgin yoksa ki ben öyle seziyorum çamurunu git kanalına sıçrat.

istediğini yaptın fanatikleri bir yere topladın,burda bizim huzurumuzu kaçırma.

• quote:

Sen de bir daha arkamızdan bize laf sokmaya çalışma.

siz buna laf sokma diyorsanız , ve arkadan konuşma diyorsanız ciddi anlamda sizin anlayışınızda problem var.

arkadan konuşmak nedemek,
    laf sokmak nedemek diye araştırırsanız daha iyi olur sizin acınızdan, hem bilgi edinmiş olursunuz hemde nerde nasıl bu sözleri kullanırım diye düşünürsünüz.

VW golf 7 ANA KONU TÜM GERÇEKCİLİĞİ İLE TÜM HERKEZE KAPISI AÇIK.

GEL ,NE OLURSAN OL, YİNE GEL.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cetany

Arkadaşlar Merhaba, aşağıdaki konu ile ilgili acil bilgiye ihtiyacım var. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
    Ben 1.2 Comfortline için sipariş verdim aracıma bi-xenon far ekletmek istediğimi satış görevlisine söylediğimde aracınızın siparişi Almanya'ya ulaştı artık değiştiremiyoruz diyor. Benim henüz sipariş numaram bile belli değil sadece adıma kayıt varmış. Bu arada aracın siparişini 13 nisanda vermiştim ancak geçen hafta da donanım ekletmeme engel olundu. Dün aradığımda da hala sipariş numaramın ve tarihin belli olmadığını ancak değişiklik yapamayacağını belirtti. Araçta halojen farlı olarak içime hiç sinmemeye başladı.

Size soracağım satış elemanı beni başından mı def ediyor? Bastırır isem bu donanımı ekletebilir miyim?

Siparişi iptal ediyorum diyebilirsin. İçine sinmeyen bir araç almak kadar yanlış birşey yok. Benim anladığım satış danışmanı elinde kalan bir aracı sana satmak niyetinde, kesinlikle geri adım atma. Doğuşun satışcıları rolleri karıştırıyor kendilerini bize hayrına araba veren kişiler olarak görüyorlar ama biraz sert çıkmayla pamuk gibi olurlar merak etmeyin. Eğer hala ısrarcı olursa direk Müşteri İlişkilerine durumu anlatın ve şikayetci olun.

Ben de sipariş verirken sürüş profili seçme özelliğini konusunda kararsızdım.Satış temsilcisi arkadaşım ilk önce genel merkeze daha sonra Almanya ya mail atarak problemimi çözdüler.Sizin için geç olmadığı kanaatindeyim.Aksi halde siparişten vazgeçeceğinizi belirtin faydası olur kanımca...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cetany

Arkadaşlar Merhaba, aşağıdaki konu ile ilgili acil bilgiye ihtiyacım var. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
    Ben 1.2 Comfortline için sipariş verdim aracıma bi-xenon far ekletmek istediğimi satış görevlisine söylediğimde aracınızın siparişi Almanya'ya ulaştı artık değiştiremiyoruz diyor. Benim henüz sipariş numaram bile belli değil sadece adıma kayıt varmış. Bu arada aracın siparişini 13 nisanda vermiştim ancak geçen hafta da donanım ekletmeme engel olundu. Dün aradığımda da hala sipariş numaramın ve tarihin belli olmadığını ancak değişiklik yapamayacağını belirtti. Araçta halojen farlı olarak içime hiç sinmemeye başladı.

Size soracağım satış elemanı beni başından mı def ediyor? Bastırır isem bu donanımı ekletebilir miyim?

Siparişi iptal ediyorum diyebilirsin. İçine sinmeyen bir araç almak kadar yanlış birşey yok. Benim anladığım satış danışmanı elinde kalan bir aracı sana satmak niyetinde, kesinlikle geri adım atma. Doğuşun satışcıları rolleri karıştırıyor kendilerini bize hayrına araba veren kişiler olarak görüyorlar ama biraz sert çıkmayla pamuk gibi olurlar merak etmeyin. Eğer hala ısrarcı olursa direk Müşteri İlişkilerine durumu anlatın ve şikayetci olun.

Ben de sipariş verirken sürüş profili seçme özelliğini konusunda kararsızdım.Satış temsilcisi arkadaşım ilk önce genel merkeze daha sonra Almanya ya mail atarak problemimi çözdüler.Sizin için geç olmadığı kanaatindeyim.Aksi halde siparişten vazgeçeceğinizi belirtin faydası olur kanımca...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 10501051105210531054
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.