diğer vw ler kadar beğenmiyorum bu modeli.ama benim içinde bir arabanın tutulması değil benim beğenmem önemli.206 cc görüp ağzı açık bakanda az değil yani
quote:
Orijinalden alıntı: *President*
quote:
Orijinalden alıntı: ffurkanakpinar
quote:
Orijinalden alıntı: *President*
Ben olsam Cabrio ve Roadser'da VW ve Opel tercih etmezdim, ama bu klasmanda çokta fazla tercih yok Türkiyede. Düşük hacimli motor seçeneği 4 kişilik olacak dersen EOS dan başka seçenek yok gibi.
Dip not oalrak söyleyebileceğim ise biraz daha para biriktir S2000 al derim
Aslinda Alfa Romeo Spider 1.8 TBI 235 HP daha cok hayallerimi susluyor ama baba vefat ettikten sonra aile arabasi alma zorunlulugu bana gecti bunu biraz genc isi goruntuyu(bir cabriom olsun istiyorum ) biraz da ekonomiyle birlestirince elimde baska bir secenek kalmadi gibi.
Cabrio ve Roadster sınıfı bizim ülkemizde biraz farklı yorumlanıyor. Bence bu tip araçlarda ortalama performans yeterlidir, zira bu araçlar spor araçtan ziyade keyif ve gezinti araçlarıdır. Bu gün dünyadaki örneklerine baktığımızda da çoğu "hızlı" spor araçlar cabrio değildir.
Bence sen zaten seçimini yapmışsın. Son sahibi olursun lafınıda pek umursamamak lazım, son sahibi olunca ne oluyorsa? çorap değiştirir gibi araba değiştireceğime sevdiğim arabayı alıp yıllarca kullanırım ne yani. Temiz bir EOS bul keyfine bak bence ;)
Düük hacimden vaz geçerim LPG seçeneğini değerlendiririm dersen seçeneklerin biraz daha çoğalır
Soylediginiz gibi cabriolar aslinda performan amacli araclar degil goruntusu icabi biraz oyle yorumlaniyor ulkemizde. Zaten ben de performansi cabrio oldugu icin istemiyorum aracim ne olursa olsun beni tatmin edebilecek performansi olsun isterim. LPG ye gelince biraz sacma gelebilir belki ama ben simdiye kadar hicbir aracimda LPG kullanmadim(ayni sey babam icin de gecerliydi) ve kullanmayi da dusunmuyorum. Istanbul gibi bir sehirde cok kullanicisi olmasina ragmen LPG biraz basa bela bir durum ne kapali otoparklara girebiliyorsun ne araba tasiyan deniz tasitlarina. Aslinda sebebi bunlar degil ama nedense LPG ye karsiyim biraz. Az yakan arac pesindeysem dizel tercih ederim. Ama onu da yapamiyorum cunku dizellerin motor sesinden nefret ediyorum Performans ve dusuk yakit tuketimi isteyip de dizel ya da LPG kullanmak istemeyince geriye tek secenek kaliyor zaten dusuk hacimli turbo beslemeli benzinli motorlar. Bunu da cabrio istegi ile birlestirince bir tek EOS u bulabildim secimlerime uygun. Ancak sadece tek bir secenege bagli kalmayi da istemiyorum ve konuyu da bu amacli actim zaten birisi mutlaka baska bir secenek onerir diye ama anladigim kadariyla baska secenek yok gibi
Bence sınıfında Megan'dan sonra en sıradan görüneni EOS.Ama cabriolar bence çok hoş araçlar.
çok zaman olmuş ama EOS kullanıcısıyım arabamdan çok memnunum.. istemeyerek de olsa 2. çocuğum dunyaya geldığı için satıp cc almak istiyorum. isteyen arkadaşaların bılgısıne
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme