Şimdi Ara

Vw Caravelle Mi ? Vw Transporter Mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
29.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle iyi günler.Vw Transporter veya Vw Caravelle almayı düşünüyoruz.Araçların 0 km fiyatları; Transporter 59.000 ve Caravelle 71.500 'dir Araçlardaki motorlar aynı,yakıt tüketimi aynıdır.Bu fark neden kaynaklanıyor ? Bütçeyi biraz zorlayıp 71.500 verme imkanımız var,hangisini önerirsiniz ?

2.Elden örnek

Caravellehttp://www.sahibinden.com/2009_model_caravelle_1_9_tdi_13_000_km_de_hatasiz_!!-78WQQaXQQ22073657WQQpXQQdisplayitem
    Transporterhttp://www.sahibinden.com/2009_model_transporter_hatasiz_-48WQQaXQQ22293451WQQpXQQdisplayitem

Not:İki araç da 2009 modeldir.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Volkswagen Caravelle mi Transporter mı: Hangisi Senin İçin Uygun?

Volkswagen Caravelle ve Transporter, benzer özellikler taşıyan ancak belirli ihtiyaçları karşılamak için tasarlanmış iki popüler ticari araçtır. İşte bu iki model arasındaki temel farklar:

Boyut ve Kapasite:

• Caravelle, Transporter'dan daha uzun bir dingil mesafesine sahiptir ve daha geniş bir yolcu bölümü sunar.
    • Caravelle, sekiz yolcu kapasitelidir, Transporter ise beş ila altı yolcu kapasitesine sahiptir.

Yolcu Konforu:

• Caravelle, yolcular için daha fazla kafa ve bacak mesafesi sağlayarak daha konforlu bir yolculuk sunar.
    • Caravelle'de bağımsız süspansiyon sistemi bulunurken, Transporter'da yaprak yaylı süspansiyon sistemi bulunur.

Çok Yönlülük:

• Transporter, mal taşımacılığı için daha uygundur, çünkü daha büyük bir yük alanı sunar.
    • Caravelle ise yolcu taşımacılığı için daha uygundur, çünkü daha fazla yolcu kapasitesi ve konfor özellikleri sunar.

Fiyat:

• Transporter, Caravelle'den genellikle daha uygun fiyatlıdır.

Motor Seçenekleri:

• Her iki model de çeşitli dizel ve benzinli motor seçenekleri sunar.

Hangisini Seçmelisin?

Caravelle mi Transporter mı seçimi, belirli ihtiyaçlarına bağlıdır. Daha fazla yolcu kapasitesi ve konfora ihtiyacın varsa, Caravelle daha iyi bir seçenektir. Ancak mal taşımacılığına öncelik veriyorsan, Transporter daha uygun olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Donanım farkı var aralarında. Jant, koltuk sayısı, arkada cam vs.
  • Suan elimizde 2008 model 174ps city van araca var performansı ve konforu cok güzel arasındaki fark carevelle artı koltuk ve bazzı farklı donanmlar oto kapı felan gibi sıfır mı ikinci el mi dusunuyosunuz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: .limon.

Donanım farkı var aralarında. Jant, koltuk sayısı, arkada cam vs.

Demek istediğim,bu donanımlar aradaki fark kadar eder mi ?

@JITEM Sıfır km olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali Dogukan -- 2 Mart 2010; 18:09:47 >
  • 70 bın tl cıvarına cıkacaksanız sıfır vito veya ıkıncı el temız vıano'yuda lısteye almanızı tavsıye ederım ozellıkle vıano harıka bı arac.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: bencn17

70 bın tl cıvarına cıkacaksanız sıfır vito veya ıkıncı el temız vıano'yuda lısteye almanızı tavsıye ederım ozellıkle vıano harıka bı arac.....

Tavsiye için teşekkürler,Vito'yu gördüm ama Viano'yu ne duydum ne gördüm bundan önce,değerlendireceğim.
  • O sana kalmıs ama city van da işini görür ama motor secenek olarak kesinlikle 180 ps tercih et
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    opel corsa mı vw polo mu?
    2 yıl önce açıldı
    VW POLO mu? Ford Fiesta mı?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: JITEM

O sana kalmıs ama city van da işini görür ama motor secenek olarak kesinlikle 180 ps tercih et

Oraya zaten 180 PS'lik olan Transporter ve Caravelle'nin fiyatını yazdım
  • quote:

70 bın tl cıvarına cıkacaksanız sıfır vito veya ıkıncı el temız vıano'yuda lısteye almanızı tavsıye ederım ozellıkle vıano harıka bı arac.....

Viano'ya baktık,pek gözümüz tutmadı
  • Aklında sorun varsa yardımcı olabilirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: JITEM

Aklında sorun varsa yardımcı olabilirim..

Teşekkürler
  • quote:

http://www.sahibinden.com/mercedes_viano_ambiente_activity_2007_model-71WQQaXQQ22298418WQQpXQQdisplayitem

ornek bır vıano ılanı burdan ınceleyebılırsınız....

Viano'ya baktık da bize göre değil be abi

• Çok fazla bilgim olmasa da transporter hakkında..Güvenlik donanımı olarak bir fark yoksa.caravel e gerek yok bence.59 bin tl ye transporter alıp,caravelle e verecegim fark ile de-yaklaşık 12 bin tl sanırım- ertex e giderdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali Dogukan

quote:

http://www.sahibinden.com/mercedes_viano_ambiente_activity_2007_model-71WQQaXQQ22298418WQQpXQQdisplayitem

ornek bır vıano ılanı burdan ınceleyebılırsınız....

Viano'ya baktık da bize göre değil be abi

secenek olması bakımından tavsıye ettım eger gunluk kullanım ıcınse ıyı bır secenek olabılır daha cok koltuk ve tasıma ıcınse bence transporter daha ıyı bı secenek gıbı gelıyor bana....

caravelle nın farkını bılmıyorum ama sanırım daha konfor odaklı oldugu ıcın aralarında bu kadar fıyat farkı onların arasındada....

• Transporter ve Caravelle arasında hangisini onerirsiniz fiyat farkını göz önünde bulundurarak ?
  • al bi transporter gitsin arada 20.000 tl edicek bişey kaçırmazsın bana göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: sdrturhan

al bi transporter gitsin arada 20.000 tl edicek bişey kaçırmazsın bana göre

Öyle olucak sanırım.Minibüse 70.000 + para vermek biraz da adama koyuyor gibi bişi oluyor
  • yanlız işin şaşırtan kısmı sıfırı 71.000 tl olan aracın 2009 model ikinci eli 46.500. vay be zarara bak 24,500 tl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞAhin

yanlız işin şaşırtan kısmı sıfırı 71.000 tl olan aracın 2009 model ikinci eli 46.500. vay be zarara bak 24,500 tl.

Benim de dikkatimi çekti de,2. el almak çok tehlikeli geliyor bana.70 000 km diyor 210 km çıkıyor.1 parça lokal boya var diyor,belden aşağı boyalı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.