Şimdi Ara

vw caddy life tavsiye ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
4.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ustalar,arkadaslar....

gendime bir tane araba almak istiyorum...

caddy life diye yola ciktim..

bi yerde bunu okudum :

quote:

benim 2005 tdi caddy var. bu araba hiç bi işe yaramaz. O arabasını övenler. caddy bi turbo yesin de göreyim sizi. 4000 ytl. ayrıca her an baskı balata sıyırma riski çok yüksek. şu ana kadar bildiğim 5 tane caddy baskıyı sıyırdı. turbo yedi. karlı buzlu yolda gidin de göreyim. 50 metre patinajda hiç bir araba baskı balata sıyırmaz. kalıbının arabası değil.ülkenin her tarafı günlük güneşlik değil. bu benim 8. arabam ve caddy alana kadar hiç yolda kalmamıştım ama bununla şu ana kadar 2 kez yolda kaldım. bir daha ne zaman kalacam merak ediyorum…….

karsilik bunu yazmis birisi :

quote:

bu araba nasıl işe yaramaz bu araba neden turbo yiyo neten baskı balata yiyo hic araştırtınmı araştırtığını zannetmem bu arabaya batinaj cekdırırsanız tabi baskı balata yer ha ıslak zeminte buzlu yollarta tiyon onu bilemem eğer karlı havata buzlu havata bunları yabıyorsa sana katılmamak haksızlık olur ben mersinte oturuyom ve benimte caddy mar memnunum

birde bu var

quote:

arkadaslar ben volkswagen servisinde çalışıyorum ve günün 24 saati içiinde bu arabaların içindeyim volkswagene binen adamın aylık 1-2 miluyar geliri olması lazımdır bu arabalar türkiye şartlasrına uygun değildir ve sadece volkswagen dizellerde kurum olayı var geç çalışır baskı balata konusunda arkadaslar doru diyolar çabuk bier yaylı colanttır turboyudqa çabuk keser oda egr valfinden kaynaklanır açıkcası ben volkswagenciyim ama tavsiye etmem bnm altımda bile ford focus var yha forda yada toyotaya bineceksinnn toyotaya bakım yap çık yola kolay kolay yolda bırakmaz seni ama parası olan gene volkswagene bimnebilirrrr

ne deyim artik kafam karma karisik oldu turbo kiriliyo,baskı balata vs....

ne alsam? ne yapsam ? saten taksitli alacam o yuzden hic hata yapmak istemiyorum secimde..

bana yardimci olursaniz cok sevinirim.. masrafsız araba,bakimlari ucuz,diesel,vergisi cok olmayan,yakit cok olmuyan araba,aile arabasi olacak,ici genis vs...

tsk'ler

• Yorumlar hakkında fazla bir bilgim yok ama ben başından beri Lifeyi beğenmekle fiyatını çok buluyorum o para o arabaya bence çok fazla tamam Hafif Ticari Sınıfında en konforlu o olabilir ama bir yere kadar sonuçta o bir Ticari..

1. köprüden geçemez heryere giremez edemez vs..

İlla o boyutlarda geniş araba istiyorsanız Ford Cmax olabilir ilk aklıma gelen araç o mesela ve birsürü model var çoğaltılabilir bu:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

SW modellere neden bakmıyosunuz? İllaki Ticari mi olacak. MPV sınıfına da bakın. Gayet geniş araçlardır MPV ve SW'ler.

sw ?
    MPV ?

ne anlama geliyor

sw ticari
    MPV binek ?

bineklerden hangisini tavsiye edersiniz pekiii ?

aradigim araba, GUVENLI olacak,az yakacak, diesel olacak,masrafsız araba,bakimlari ucuz,vergisi cok olmayan,aile arabasi olacak,ici genis,1500 motor olabilir, hiz delisi degilim vs...
  • quote:

Orjinalden alıntı: boolat

quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

SW modellere neden bakmıyosunuz? İllaki Ticari mi olacak. MPV sınıfına da bakın. Gayet geniş araçlardır MPV ve SW'ler.

sw ?
    MPV ?

ne anlama geliyor

sw ticari
    MPV binek ?

bineklerden hangisini tavsiye edersiniz pekiii ?

aradigim araba, GUVENLI olacak,az yakacak, diesel olacak,masrafsız araba,bakimlari ucuz,vergisi cok olmayan,aile arabasi olacak,ici genis,1500 motor olabilir, hiz delisi degilim vs...

SW = Station Wagon
     vw caddy life tavsiye ?

vw caddy life tavsiye ?

Minivan

vw caddy life tavsiye ?

vw caddy life tavsiye ?

• pekii hocam SW olarak marka model hangisini tavsiye edersin ?
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Masrafsız diyorsunuz Caddy diyorsunuz.

Bakımları ucuz diyorsunuz VW markasını yöneliyorsun:)

Vergisi çok olmayan demişsin dediğiniz araç 1.9 TDI

Bunlar dedikleriniz ile ve seçiminiz ile çok çelişkili duruyor açıkcası ama Aile Arabası,İçi GenişHız vs olunca o yönder çok doğru.

Skoda Octavia
    Renault Megane
    Opel Astra
    Toyota Corolla

Astra'yı motorundan dolayı tavsiye etmem. Astra kullanıcısı olarak SW Astra'yı motoru için önermem.

Aralarında bana göre en mantıklısı Megane ve Focus

Orjinalden alıntı: echomaniac

astra sw bence çok iyi görüntü karizma motor seçenekleri vs vs

Motor seçenekleri derken?

1.3 dizel ve 1.6 benzinliden bahsediyoruz ki başka da motoru yok.

Varsa da Türkiye'de yok.

Orjinalden alıntı: droll

quote:

Masrafsız diyorsunuz Caddy diyorsunuz.

Bakımları ucuz diyorsunuz VW markasını yöneliyorsun:)

Vergisi çok olmayan demişsin dediğiniz araç 1.9 TDI

Bunlar dedikleriniz ile ve seçiminiz ile çok çelişkili duruyor açıkcası ama Aile Arabası,İçi GenişHız vs olunca o yönder çok doğru.

evet cok yanlis ... ustellik kafa zonk oldu

soyle cikiyim yola

1600 motor vergisi 628.00 TL yillik..
    simdi buna bakarak...

peugeot partner tepee var, ve fiyati

PREMIUM PACK - 1.6 HDi 110 hp - MANUEL 35.534 tl buna daha OTV indirimi var...

sizce mantik olarak baska hangi arabayla karsilastirmak lazim bu tepee'yi ? caddy olmaz fiyat kafadan 41000 ! ustellik vergi 2000tl

• quote:

Orjinalden alıntı: warrior sako

illa geniş o sınıf araç istyorsan partner tepee derim

Ama Lifeye vereceğiniz para çok daha iyi donanımlı bir binek alabilrsiniz.

Ve hangi ildesiniz.

Öncelikle ticari araç düşünüyorsunuz peki siz bu aracı ticari olarak kullanacakmısınız?

Ve hangi ildesiniz.

antalya/manavgat'da...

yollar guzel.. sorun yok.
    ticari olarak kullanmiyacam....

ici genis olsun (niye diye sorarsaniz) 2 cocuk var ve zamanla lazim olur...
    hanim her seyi sever almiya pikniye giderken... o yuzdende genis olsun istiyorum..

tsk'ler

quote:

Öncelikle ticari araç düşünüyorsunuz peki siz bu aracı ticari olarak kullanacakmısınız?

Ve hangi ildesiniz.

antalya/manavgat'da...

yollar guzel.. sorun yok.
    ticari olarak kullanmiyacam....

ici genis olsun (niye diye sorarsaniz) 2 cocuk var ve zamanla lazim olur...
    hanim her seyi sever almiya pikniye giderken... o yuzdende genis olsun istiyorum..

tsk'ler

O zaman Opel Meriva, Ford Cmax, Toyota Corolla Verso vs. gibi araçlara bakacaksın. Çocukları arkaya at. Doldur bagajı. İstediğin gibi dolaş abicim ne uğraşıyosun ya.

• Hımm..

İstanbulda değilmişsiniz o zaman fazla sorun olmaz ama inanın İstanbulda Ticari Araçlar sorun oluyor.

Köprüler yüzünden..

1. körüden ticari araçlar geçemediği için mesafe çok uzuyor 15 dk yolu 1 saat 15 dkya çıktığını bilirim..

Caddy bu yönden tam sizlik çoluk çocuk rahat edersiniz ama 45.000' gibi bir rakam söz konusu bir ticari için:)

Bazı şeyler biryere kadar sonuçta bir ticari ve 45.000 tl.
    VW_caddy
  • ne kadar iyi olursa olsun bir kamyonete okadar para bağlanmaz bence yazık.
    life parasına çok güzel kaliteli bir sedan veya sw alabilirsiniz
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.