çok döğme yaptım onlarca müşterim oldu ama bana yapacak birini bulamadığım için cd kalemiyle bende kendime yaptım.
Kendi portrem
quote:
Orijinalden alıntı: bozoklar
çok döğme yaptım onlarca müşterim oldu ama bana yapacak birini bulamadığım için cd kalemiyle bende kendime yaptım.
Kendi portrem
vay be harika olmuş. Ama hala daha kıl konusuna çözüm bulamadık söylesenize yahu.
Şunu yaptırmak isterim
Bende elime veya bileğime yaptırmak istiyorum güzel bi şekil.
Güzelmiş bu.
quote:
Orijinalden alıntı: Kingdom_of_Salvation
en güzeli full arm tattoo aslında ama altadaki fotolarda fena değil güzel bişey yaptırcaksan.
Ohş bana bişeyler oldu.
quote:
Orijinalden alıntı: little_demon
quote:
Orijinalden alıntı: bozoklar
Kendi portrem
vay be harika olmuş. Ama hala daha kıl konusuna çözüm bulamadık söylesenize yahu.
Aşırı kılı olanları ciletliyordum az olanlarda sorun olmuyor fazla
dirsek-omuz-göğüs ortak çalışması.
Boyuna iyi gider. Yada arka omuzla sırtı birleştiren çıkık kemiklerin sağ tarafındakine. Bu arada dövme alt derinin su geçirmesini engellediğinden abdest kabul olmaz :)
@Bozoklar Cd kalemiyle çok iyi çalışma, tebrikler.
tabiki sırt bölgesi, omuzun geniş olması lazın yani üçgen olman lazım güzel durması için
Olivia Wilde'nin Change-UP filminde dublörü malum yere ( ön kısım ) çim biçme makinesi kullanan bi adam yaptırmış. Çok hoş olur la aslında :D
quote:
Orijinalden alıntı: TıB
Boyuna iyi gider. Yada arka omuzla sırtı birleştiren çıkık kemiklerin sağ tarafındakine. Bu arada dövme alt derinin su geçirmesini engellediğinden abdest kabul olmaz :)
@Bozoklar Cd kalemiyle çok iyi çalışma, tebrikler.
Derinin altından terleyince su çıkıyorsa, üstünden de abdest alırken su girer :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme