Zuğaşubere , Viking ve ERS!N den başkasına kulak asma forumda
konun başında dedim bun kişilerden başkasını dinlemeyin diye
protein tozunu steroidle bağdaştıranmı dersin , 1 yada şınavla üçgen olan mı ? , şınavla mekikle biceps çalıştıran mı ? her şekil var
Hergün 10 kiloluk dambıl kaldırıyorum,boyumun uzamasını engeller mi sizce?(Yaş 15)
Bu konuda fikrim yok ama engellemez sanırım yinede barfiks falanda çalış etkisi olur boya...
peşpeşe 3.üncü gün antrenmana gittim.Ve dün akşam(3.antrenman)eve geldiğimde bayağı bir yorgundum çünkü dün sabah yüzmüştüm,akşamüstü basketbol maçı yapmıştım ve maç çıkışı direk vücut geliştirmeye gitmiştim.Bütün gece ağrılar yüzünden hiç uyuyamadım,sol kolumun arkası,özellikle dirsek kısmı inanılmaz kasılıyordu,kolumu açamıyordum sürekli bükülü tutuyordum.Göğüslerim,koltuk altlarıma doğru olan kısımlar hala ağrıyor,kollarımı kanat gibi iki yana doğru açıp kaldıramıyorum.Çok yüklendim sanırım bugün gitmiycem antrenmana...
Hergün gidecekseniz besin takviyesi almanız şart. Mesela zararsız olan bir ürün var. Yumurta Akı Tozu yazıp 1.sıradaki siteden araştırabilirsiniz, fiyatı uygun... Düzenli beslenip protein almadan kasları şi şi re mez si niz...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme