ortalama bu vücudu saran nike adidas t shirtler kaç liraya satılıyordur
quote:
Orijinalden alıntı: NitroWar
şunlardanmı bahsediyorsun?
hocam model nedir bunun
mesajım bulunsun.
ben genelde bu tarz gıyıyorum ozellıkle yaz aylarında.kot pantolon ve spor ayakkabı ustune cok guzel gıdıyorlar. bi ara alıp satıyordum.ıstersen temın edebılırım hala.piyasadan ucuza.
Bunların altınada yine slim fit ürünleri tercih edersen güzel olur.Tabi biraz yapılı olman lazım.Göbek felan varsa pek hoş durmayabilir :)
zara'da çok güzel dar kesim v yaka beyaz tshirtler var fakat biraz tuzlu 39tl falan, daha uygun bulamazsam gidip alacam çok istiyorum çünkü öle güzel bir tshirt
Hiç sevmem o tipleri yapışır vücuduna apaçi desen apaçi değil adam desen belki ama sevmem bi de kısa olunca boşver özenmöe sen onlara!!
quote:
Orijinalden alıntı: bilm-i yorum
Atlet
bira göbeği olup üstüne üstlük kıllı olupda metrobüste giyeni gördüm,tamam hava sıcak ama en azından doğru düzgün bir atlet giy.
quote:
Orijinalden alıntı: DDRll
Hiç sevmem o tipleri yapışır vücuduna apaçi desen apaçi değil adam desen belki ama sevmem bi de kısa olunca boşver özenmöe sen onlara!!
zaten spor yaparken giyeceksin bu t shirt ü,günlük hayatta giymeyeceksin ki
quote:
Orijinalden alıntı: megacracker
Sorum vücut geliştirmecilere,vücudunuzu güzel göstermek ,sergilemek için dışarıda ne tür pantolon -tshirt gibi şeyler giyiyorsunuz?Bir de tam vücuda oturan tshirtler falan nerede bulunur,nereden satın alıyorsunuz?
babam 15 yıllık body ci genelde arasta,mavi,polo,nike,adidas gibi yerlerde çoğunlukla xxxl bulunuyor genelde yazdığım yerlerden alıyor