Şimdi Ara

Vücut geliştirme cidden amelelik.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çoğunuzun kıskanacağı bir vücudum var. Lisede başladım, ara falan verdim. 21 yaşındayım şuan.

Bugün salonda ağırlık kaldırırken biraz zorlandım, sırtımı esnetince acıyor biraz.

• Ay kiyamam :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne yalan söyliyeyim kıskandım

• Konu basligi - İcerik uyumsuz

• Fotoğraftaki de sensindir şimdi

• quote:

Orijinalden alıntı: Hamikisi

Konu basligi - İcerik uyumsuz

Spor olsun diye yapıyorum. Ne basketbola, ne futbola, ne yüzmeye yeteneğim var.
  • Amele demek alınteri demek emekçi demek. Bir amacı var. Ameleliğin seviyesinde değil daha altında

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ramparapam

Amele demek alınteri demek emekçi demek. Bir amacı var. Ameleliğin seviyesinde değil daha altında

Haklısın hocam. Ameleler en azından ekmek parasını kazanıyor ağırlık kaldırarak, ben üstüne para veriyorum.
  • Spor için yapanlar kendini belli ediyor. Ama diğer yandan ise hava olsun diye vücut geliştirenler çok itici duruyor. Kendilerini bir şey sanıyorlar. Vücut yaptıysan kendine yaptın. Nedir bu böbürlenme ey fani..

Vücudunu sergilemek için elinden geleni yaparlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 2 Mayıs 2017; 19:56:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

Spor için yapanlar kendini belli ediyor. Ama diğer yandan ise hava olsun diye vücut geliştirenler çok itici duruyor. Kendilerini bir şey sanıyorlar. Vücut yaptıysan kendine yaptın. Nedir bu böbürlenme ey fani..

İyi de sergilemekte ne var ki? Kızlar mini etek giyip sütun bacaklarını gösterince kimse bir şey demiyor, erkek dar tshirt giyince neden sorun?
  • şöyle vücudum olsun isterse amele desinler farketmez

Vücut geliştirme cidden amelelik.
  • questioner Q kullanıcısına yanıt
    Dostum iğrenç duruyor cok abartı

• quote:

Orijinalden alıntı: Au Revoir

quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

Spor için yapanlar kendini belli ediyor. Ama diğer yandan ise hava olsun diye vücut geliştirenler çok itici duruyor. Kendilerini bir şey sanıyorlar. Vücut yaptıysan kendine yaptın. Nedir bu böbürlenme ey fani..

İyi de sergilemekte ne var ki? Kızlar mini etek giyip sütun bacaklarını gösterince kimse bir şey demiyor, erkek dar tshirt giyince neden sorun?

Erkek dar giyer sorun yok, erkek kadın gibi dar pantolon giyer sorun yok, erkek kaş aldırır sorun yok vs vs..

Farkında mısınız bilmiyorum ama yavaş yavaş kadına benzemeye çalışan bir sürü erkek modeli türedi.

Bence kadınları bir kenara bırakıp azıcık erkekleri eleştirelim. Konusunu aç geliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 2 Mayıs 2017; 20:6:39 >

• canıım ağrısı mı varmış benim cici kardeşimin geçer geçer :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence her uygulamaya salonda çektiği fotoğraflarını spam yapan insanlar kadar itici tipler yok. Yahu adam utanmasa kimliğine falanda salonda çektiği fotoğrafı koyacak 2 günde bir aynı fotoğrafları yüklüyor sosyal medya hesaplarına kol çalışıyor aynaya karşı kolunu gösterip onu çekiyor 1 hafta sonra tekrar kol çalışıp aynı fotonun başka zamanda çekilmiş halini atıyor ve bu döngüyü tekrarlıyor oğlum manyak mısınız?

Bu türün dışındakiler napıyosa yapsın saygı duyarım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nükerbüker

Bence her uygulamaya salonda çektiği fotoğraflarını spam yapan insanlar kadar itici tipler yok. Yahu adam utanmasa kimliğine falanda salonda çektiği fotoğrafı koyacak 2 günde bir aynı fotoğrafları yüklüyor sosyal medya hesaplarına kol çalışıyor aynaya karşı kolunu gösterip onu çekiyor 1 hafta sonra tekrar kol çalışıp aynı fotonun başka zamanda çekilmiş halini atıyor ve bu döngüyü tekrarlıyor oğlum manyak mısınız?

Bu türün dışındakiler napıyosa yapsın saygı duyarım.

Hiç spor salonunda fotoğraf çekmedim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.