Şimdi Ara

Vücuda Yapılan Kalıcı Dövme Askerlikte Problem Çıkarır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
8.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar askere gitmeden önce Vücudunda Kalıcı Dövme yaptıranınız var mı Askerlikte Problem Çıkarır mı ?

• çıkarır.
  • arıza bi çavuş gelir yada başka biri senin ağzına s..ç..r çok çekersin dövme yüzünden
  • Cıkarır Derken ne gibi biraz açabilirmisin ?

Kollarımda dövmeler var ve yaza gitmeyi düşünüyorum
  • bzm arkadaşlardan birinin kolunda kız arkadaşının adı yazıyo İPEK.. sormuşlar annenin adımı ? kızının adımı ? yoksa sevgilin yada karının adımı diye.. sevgilim demiş o nu ne kadar seviyosun demiş çok demş sevgilin kaç doğumlu diye sormuş arkadaşta 88 li diye cevap vermiş.. sonra çek ulan 88 şınav tabı bızmkıde çekemeyince bi güzel dayak yemiş daha çok sorun olmuş ama anlatmıyo kerata.. ama bi abimiz daha var kolunda japonca sex yazyo falan hiç sorun olmadı dıyo ne kadarı doğru bılınmez

• Hıc bısey olmas kardesım mrk etme bı suru arkadasım var dovmelı askerlık bıtıren ve hala yapan bılıp bılmeden gene ınsanlar konusuor butun vucuduna cok aykırı dovmeler yaptırmadıktan sonra koluna yaptırdıgın seyler sorun cıkarmas..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fears87 -- 2 Kasım 2008; 1:22:03 >
  • benimde kolu dövmeli bütün arkadaşlarım hep batıya gitti.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yaş 26

Eyvahhhh.gif :D

Benimde bir kolumda Eşitliğin ve dengenin simgesi (Ying Yang)

Diğer kolumda da nişanlımın adı var
  • yok canım ne çıkaracaak ohaaa yanii
    kasaturayla anında sökerler onu
  • quote:

Orjinalden alıntı: fears87

Hıc bısey olmas kardesım mrk etme bı suru arkadasım var dovmelı askerlık bıtıren ve hala yapan bılıp bılmeden gene ınsanlar konusuor butun vucuduna cok aykırı dovmeler yaptırmadıktan sonra koluna yaptırdıgın seyler sorun cıkarmas..

Benimde dövmeli arkadaslarım vardı bir problem olmadı diyorlar... Ama iş yerinde bugun bir muhabbet esnasında komutanların tüm pis işleri dövmeli vs vs... gibi kişilere yaptırdıklarını anlattılar kafama baya takıldı... Yani duruma göre cıkarttırmayı bile düşündüm
  • Akıllı adam göğsünün orta yerine yaptırır döğmesini.
    Kıllarını traş ettimi görülür, uzattı mı görülmez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

Akıllı adam göğsünün orta yerine yaptırır döğmesini.
    Kıllarını traş ettimi görülür, uzattı mı görülmez.

ilahi heee
  • Serseri muamelesi görebilirsin rütbeliler tarafından; fakat tipin ters,kendinde harbi ters isen bu seferde devrelerin sana saygı duyar hatta dedelerinde pek bulaşmazlar sana fakat tam tersi isen yani dövme var ama tip ve hareketler serseri değil ise asker arkadaşların seni şehirli zengin çocuğu olarak görür ve muamele eder ki zor pis işleri sana yıkarlar. Zaten dövmenin kalitesi seni ele verir.Çünkü onlarınki genelde amele dövmesi denilen oldukça kalitesiz dövmedir.Hatta askerde kendileri uyduruk aletlerle yaparlar.
    Fakat kesin olan dövmeli isen( dövmende saklı bir yerde değil bariz görülüyorsa) rütbelilerin ve misafirlerin uğradığı yerlerde görev yapamazsın (yazıcı,kantinci,orduevi vs )
  • Gayet efendiyimdir... Orada bir problem olmaz...

dövmelerim kalitelidir... Bir sey yapacaksam kaliteli olmAsına bakarım ve sunu soyliyim Kısakollu bir giyisi giysem dahi görünmez. Zaten yaptırırken herkez görsün diye değil birini sadakatimin göstergesi olarak diğerinide yaklaşımım üzerine yaptırdım...

Vücuda Yapılan Kalıcı Dövme Askerlikte Problem Çıkarır mı ?

• quote:

Orjinalden alıntı: oLyVia

arıza bi çavuş gelir yada başka biri senin ağzına s..ç..r çok çekersin dövme yüzünden

Cok beyendim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZuCcaCiYeCi

kardeşim cevap yazanlar askerliği nerde yapmış yada yapmamışmı !!!

ben doğuda yaptım askerliğimi dövmeyide askerde yaptırdım hiç sorun olmadı sorun olmazda
    binlerce dövmeli olupta askere giden var ve hiç sorun yasatmadılar ne acemi birliginde nede usta birliginde

birda arkadas demişki çavuşun biri arıza çıkarır

ben çavuştum ve kolumda dövmem vardı

Su anda arkadasım cavus kolunda dovme var senın durumun gıbı..Arkadaslar ınanmayın boyle seylere ınsanlara askerlıgı cok kotu yansıtıolar sen tıpın bozuksa serserı takılırsan zaten her turlu muamele gorursun adam olduktan sonra normal dovmeler sorun olmas..Doguya batıya verme olayıda dovmeyle ılgılı deıl ama yukarda bı arkadasın dedıgı gıbı orduevıne falan gıremeyebılırsın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.