Şimdi Ara

VTX 6850 EKRAN KARTI SIFIR : 280 TL| HIS 4870X2 2GB : 235 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Diyarbakır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR Teknolojix sitesinden arkadaş aldiğim ekran karti uyumsuz olduğundan ankarta değişim iadede almadiğindan satmak istiyorum ürün sıfırdır sadece kontrol amaçli anakarta takılıp denenmiştir. ürün daha 10 günlüktür ama 1 defa bilgisayara takılıp çikarilmiştir YANİ SIFIRDIR. 280 TL OLMUŞTUR!

http://www.teknolojix.com/?urun-38391-VTX-HD6850-256Bit--1GB-GDDR5-DVI-DP-HDMI-16X.html

güncel fiyati budur ben 365 tl aldim.. bayaği zarar ederek satiyorum...

HIS 4870X2 KENDİ kullandığım ekran kartı var bunuda satiyorum almak isteyen olursa 250 tl son fiyatdan veririm.. garantisi bitmiştir.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RockEvi -- 7 Eylül 2011; 15:25:08 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• uyumsuz derken??..anakart ve ekran kartı uyumsuzluğu nasıl oluyor acaba??..benm başıma sadece x58 bloodrage kullanırken gelmişti..aldığım gtx460 ekran kartımla, anakartımın biosu uyumsuzdu..fakat anakarta yeni bios yükleyince düzeldi..siz de bi deneyin isterseniz....
  • quote:

ürün daha 10 günlüktür ama 1 defa bilgisayara takılıp çikarilmiştir YANİ SIFIRDIR.

Sıfır gibi demeniz daha doğru olur.
  • ANAKART ASUS P5Q-PRO ÇALİŞMİYOR BAŞKA BİLGİSAYARA TAKİYORUM ÇALİŞİOR UYUMSUZLUKTAN BAŞKA BİŞEY GELMEDİ aklıma siz ne dersiniz?

• Bu Asus P5Q Pro çok garip bir anakart, bende de vardı, bazen sata diskleri bile görmüyor. Hayırlı satışlar.
  • HIS 4870X2 EKRAN KARTİ SATİŞ FİYAT: 250 TL DİR SONDUR.

• VTX 6850 1 GB 256 BİT EKRAN KARTİ SIFIR SADECE BİR DEFA TAKILIP DENENMİŞTİR TEKNOLOJİX GARNATİLİDİR 23 AY 20 GÜN GARANTİSİ VARDİR 280 TL OLMUŞTUR

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • HIS 4870 x 2 2 gb 256 bit : 235 tl kargo alıcıya ait .. SON FİYAT SATİLMAZSA KULLANACAĞİM

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.