Şimdi Ara

VRAM nasıl yükseltilir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
57.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: realasim

ya bendedeaynısı çıkıo windows 7 starter çözümü varmı? internete götürsem yapabilirlermi arkadaşlar?

vram ile işletim sisteminin alakası yoktur kardeş. kimse yapamaz. sadece ekran kartı girişi var ise başka kart taktırırsın. ancak uğraşma. bir masaüstünün en sağlam ekran kartı 1 milyar lira. dizüstünde ise o derece ekran kartı hayatta olamaz. olursa da 3 milyar lira sırf o kart için para isterler. zaten dizüstü çılgınlığı bu ara gidiyor ama o uzun sürmez merak etme. sen oyunu öyle idare et.
  • peki teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: zombi7406

quote:

Orijinalden alıntı: ascxc

Oyun oynayacaksanız niye onboard vga lı alıyorsunuz. Onboard vga ile oynayacağınız anca GTA Kurtlar vadisi :)
    Bi diğer hususta laptaoplar Yüksen performans isteyen oyunları oynamak için hiçte uygun cihazlar değiller. Oyun zevkine düşkün olanlara Sağlam masaüstü öneririm.

gta onboard da takılmıyor mu

takılmıyor. fraps cekip atim mi ? ukalalığın luzumu yok.
  • quote:

quote:

quote:

Oyun oynayacaksanız niye onboard vga lı alıyorsunuz. Onboard vga ile oynayacağınız anca GTA Kurtlar vadisi :)
    Bi diğer hususta laptaoplar Yüksen performans isteyen oyunları oynamak için hiçte uygun cihazlar değiller. Oyun zevkine düşkün olanlara Sağlam masaüstü öneririm.

hocam celallenmeye gerek yok gta nın onboardda oynandığını ben de biliyorum-kendim 945de oynuyorum-ancak oyun için özel olan gpunun açabildiği özellikleri onboard´ın açmadığını kastederek söyledim bunu.
    sözgelimi 256 fx 5500 most wanted´daki bütün ayarları açtırırken intel hd 3000 açtırmaz. kapalı menu olarak kalır.
    aynı durumlar, 2011 oyunlar için de geçerli. yani buradaki latifeyi anlamamışsan ben bir şey diyemem.

• quote:

quote:

quote:

gta nın onboardda oynandığını ben de biliyorum-kendim 945de oynuyorum-ancak oyun için özel olan gpunun açabildiği özellikleri onboard´ın açmadığını kastederek söyledim bunu.
    sözgelimi 256 fx 5500 most wanted´daki bütün ayarları açtırırken intel hd 3000 açtırmaz. kapalı menu olarak kalır.
    aynı durumlar, 2011 oyunlar için de geçerli. yani buradaki latifeyi anlamamışsan ben bir şey diyemem.

• quote:

quote:

quote:

quote:

gta nın onboardda oynandığını ben de biliyorum-kendim 945de oynuyorum-ancak oyun için özel olan gpunun açabildiği özellikleri onboard´ın açmadığını kastederek söyledim bunu.

OK

• arkadaşım aynı sorun bende de var ekran kartım intel ve vram 64mb olarak gözüküyo o yüzden pes 13 de gösteri maçı falan yapamıyorum hemen oyundan atılıyorum çözümünü bilenler yardımcı olursa çok sevinirim
  • ya lütfen çözümü bilen varsa bana mesaj atsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: saQsa

Oyuncu82 Hayallerimi Yıktın Bu Laptopu Satmam Lazım Böyleyse ama son kez belki bilen biri varmıdır ? nolur nolmaz çözüm arayalım belki sansımıza cıkar

Nvidia, ati filan yok mu üstünde?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bendede aynı hata var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardes bende asus x54c var nfs hot pursuit pes13 call of duty 5 gibi oyunları takılmadan açıyor ve oynayabiliyorum intel hd grafics bende ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mücahit0606

Kardes bende asus x54c var nfs hot pursuit pes13 call of duty 5 gibi oyunları takılmadan açıyor ve oynayabiliyorum intel hd grafics bende ki

abi o bilgisayarda harici ekran kartı olabilir bir
    ikincisi pes ya da cod oyunları zaten onboard ekran kartlarında açılır. sorun yaşamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunussinop57

http://www.turkcespiker.com/forum/detayli_anlatim_pes_2013_vram_sorunu_ve_cozumu-t143053.html?t=143053 al kardeşim

bu sadece nvidia harici kartları olan makinelerde işler. ancak bazılarında yok. yine de çalıştırılabilir. oyunun configürasyon programı ile en düşüğe alınca oyun açılıyor.
  • Arkadaşım sorunun çözümü --> sorun tamamen pc ile değilde sistem ile alakalı tabi pc de çok düşük olmucak- sistemle alakalı derken aynı sorunu bende yaşıyordum win 7 ve vista da ama Xp hiç bu sorun ile karşılaşmadımm aynı özelliklerde xp de oynadım hiç karşılaşmadım ve karşılaşanıda görmedimm sana git xp kullan demicemm ama en azından bir sanal ortam oluşturabilirsin ordan oyun oynar win 7 den de diğer işlerini görebilirsin tavsiyem budur ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunus2747 -- 5 Ocak 2015; 15:13:20 >
  • kardeşim benim sistemim şu
    intel i3 2.3 ghz
    intel Hd 3000
    4gb ram
    500 gb hdd
    ben bu sistemle çok güzel oyunları oynadım vrami takmadan
    örnek olarak
    dead space 1
    devil may cry 5
    castlevania lords of shadow 1/2
    dark souls 1
    resident evil 5/6
    skyrim (low ayarlarda)
    hiç sıkıntı yaşamadım
    ha ben modlu diver kullanıyorum orası ayrı
  • quote:

Orijinalden alıntı: devrat

kardeşim benim sistemim şu
    intel i3 2.3 ghz
    intel Hd 3000
    4gb ram
    500 gb hdd
    ben bu sistemle çok güzel oyunları oynadım vrami takmadan
    örnek olarak
    dead space 1
    devil may cry 5
    castlevania lords of shadow 1/2
    dark souls 1
    resident evil 5/6
    skyrim (low ayarlarda)
    hiç sıkıntı yaşamadım
    ha ben modlu diver kullanıyorum orası ayrı

vram takmak nedir? boyle bir sey imkansiz.
    vram, ekran karti ustundeki ramdir. sizin ekran karti 128 mb bir gpu ya sahipl 1.5 gb da mi ne ramdan aliyor.
    bahsettiginiz oyunlar ise 64 mb gpularda bile rahatlikla acilabilen pyunlar sadece dmc5 daha yuksek bir oyun.
    onuda intel icin bir oc programi ile oc yaparak oynayabilirsiniz, siz bir gta iv yukleyin bakalim acinca kapatabiliyor musunuz:-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ilk önce regedit açacaksın hkey local machine diyeceksin ardından system diyeceksin ardından control set olacak 1 2 bazılarında 3 var hiç fark etmez birine gir orda video var video ya gir 3 veya 6 tane vardır 3 seçenekli olana tıkla ve increase segment vardır 0 dır 1 yap ve yeniden başlat normal ekran kartın varsa olmaz veya ekran kartı yükselmesse seçenek çıkmaz yanlış anlattıysam yardım isteyin geri dönüş yapacam

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.