Şimdi Ara

Vr için telefon tavsiyesi hd ekranlı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
60
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bütçem 650tl 5.0inç android 5.0 jiroskop sensörlü hd ekranlı ve 4.5g olursa iyi olur bir telefon almayı düşünüyorum tavsiyenizi bekliyorum.

Aslında lg g2 almayı düşünüyorum 5.0güncelleme de var ama sihirli tuş vr kullannırken etki der mi diye merak ettim aslında lg g2 ve vr gözlük kullanmış arkadaşlarmlütfen görüşlerinni yazarsa memnun olurum amma sihirlimtuşun vrnin içine telefonu koyunca sihirli tuş otamatikman devreye girermi merak ediyorum yani vrnin telefon koyma yeri sihirli tuşa deyer mi diye merak ediyorum umarım iyi anlatabilmişimdir cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkdaşlar lütfen cevap :(
  • hocam cok az kisi vr kullanmistir o yuzden yorum yok
    ben hic vr kullanmadim. vr icin sart olan bir ozellik var midir falan bilemiyorum

ama 650 civarina 5" hd ekranli telefon alinacaksa vibe p1, k5, redmi 3(ikinci el bolumunde 650ye satan vardi sifirini) bakilabilir

ben k5 alirdim o fiyata telefon alacak olsam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam vr için vazgeçilmez özellik jirokop tur o yüzden başlıkla yazmıştım bilgin için saol ama lütfen biraz yardım arkdaşalr
  • arkdaşlar general mobile android one almayı düşünüyorum onda gyro sensör jiroskop sensör var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS4 için TV tavsiyesi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.