Şimdi Ara

VPS arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Intel Core 2 Duo E6300
    512 MB RAM
    60 GB HDD

Genel Özellikler
    Direk root girişi
    Limitsiz reseller / hosting tanımlama
    Özel Nameserver adresleri
    Arttırılabilir bant genişliği
    CentOS 4 , Debian 3.1 , Fedora Core 3-4 , Gentoo , OpenSuse 10 , Suse 9.3 , Ubuntu 6.06

Bağlantı Özellikleri
    10 Mbit Uplink portu
    Aylık 120 GB Data transferi

IP Bilgileri
    2 adet sabit IP adresi
    Ek olarak daha sonradan satın alınabilir

Diğer Özellikler
    Ücretsiz yeniden yükleme *

Directadmin , Plesk yada CPanel panel seçeneği
    Türkiye'den yayın

-------

bundan (hostcini) daha uygun bir yersi var mı

• şu anda TR de en uygun olan yer orası, Plesk Panel Ücretsiz Cpanel 25YTL ücretli,

Direk Reboot yetkisi yoktu sanırım, onlara sölemen gerekiyor ama sonuç itibarı ile sağlam bir yer,

2. olarak natro var orayıda önerebilrim ama orada hiç bir panel fiyata dahil değil,

Saygılar.
  • TR'de en uygun yer hostcini'dir ve sağlamdır. Ancak ABD yada Almanya istersen yardımcı olabilirim veya önereceğim yer sayısı artar o zaman

Saygılarımla ,
  • natroda baktım linux makinelerı 256 ram dıyor 512 ye cıkarır lar mı eger evet ıse orayı tercıh etmek ıstıorum bende

Türkiyeden alırsam + ve - ler neler olur
    yurt dısından alırsam + ve - lerım neler olur

bıraz aydınlata bılır mısınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Ceza -- 4 Şubat 2007; 21:47:50 >
  • Şuanda bünyemizde baya VPS barındırıyoruz. Lokasyon olarak ABD ve Almanya makinalarımız mevcut. Zaten bir makinadan en fazla 6 VPS açıyoruz. Yani bazı yerler gibi 20'ye bölmüyoruz bir sunucuyu. Demek istediğim performans kaybı olmuyor. Ve şuan kullananlar performans olarak hemde hız olarak memnunlar. Bende geçmişte ABD ve TR lokasyonlu VPS kullanmış birisi olarak size aradaki tek fark olarak trafik kısıtlaması diyebilirim Tabi yurt dışı makinalara göre tr'dekiler daha iyi diyenler var. Ancak ben katılmıyorum performans açısından hiç fark yok diyebilirim. Tek eksisi telekom'dan kaynaklanan yurt dışı çıkışlarındaki kesinti diye düşünüyorum. Ama bu zaten dedicated server için de geçerli..

Sonuç olarak bence fark yok TR ve Yurtdışı makinalar arasında

Saygılarımla ,

• yurtdışı ve yurtiçi serverlarda ki ping farkı en azından iki kattır.

Aradaki fark en az 2 katı değilse bende yurtdışına taşırım serverı anında.

Yurtdışı serverlarda telekom yüzünden ayda en az 2-3 gün erişim aşırı derecede yavaşlıyor.

Ayrıca serverınızı uyduruk bir firmadan alırsanız Durup dururken kapatıyorlar ve herşeyiniz gidiyor. Sonrada walla bizim suçumuz yok Datacenter kapadı şu anda görüşüyoruz. En kısa zamanda çözeceğiz diye sallayıp duruyorlar.

Vps veya dedicated alacak arkadaşlara tek tavsiyem adamakıllı bir firmadan alın ve deneme süresi talep edin.
    Veya ip vermesini rica edip ping atın, Sonuca bakın.
  • ben tr vps ve abd lokasyon vps kullandım , hala abd lokasyonlu kullanıyorum arada fazla bi hız farkı yok . yakında almanya lokasyonlu olacak , o zaman hiç fark kalmayacak diye düşünüyorum
  • oyun sunucusu olarak kullanmayacaksan hız bakımından çok aşırı bir fark olmaz
    ancak fiyat farklı ve içerdiği özellikler olarak yurtdışı oldukça avantajlı olabilir
    ihtiyacına göre belirlemende fayda var diye düşünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: agoraseo

oyun sunucusu olarak kullanmayacaksan hız bakımından çok aşırı bir fark olmaz
    ancak fiyat farklı ve içerdiği özellikler olarak yurtdışı oldukça avantajlı olabilir
    ihtiyacına göre belirlemende fayda var diye düşünüyorum.

tamamiyle katılıyorum. özellikler yüksek olsun diye mi yoksa jız performans iyi olsun mu diye öncelikler karar verin ve ona göre seçim yapın
  • Bende arıyorum böyle bişi tek bir site için,avrupa lokasyonlu önerebileceğiniz bi yer varmı?
  • Vps yi avrupadan tercih etmeyin dedicated i avrupadan tercih edin, vps alıcaksanız bence tr den alın, perfonmans açısından.
  • Katılmıyorum, performans açısından hiçbir fark yok. Sadece telekom'da sorun olduğunda sorun yaşarsınız. Fkat zaten bu dedicated'da da olur. VPS dedicated ayrımı yoktur bunda.Yani sorun varsa bütün yurt dışı çıkışlarında oluyor bildiğiniz gibi. Ayrıca fiyat açısından ve özellik açısından (bw vb gibi) yurt dışı her zaman avantajlıdır. Özellikle almanya'yı tavsiye ederim. Netdirekt'teki makinada VPS'ler var ve performansta şuana kadar hiç sorun yaşamadılar..

Saygılarımla ,
  • Almanya lokasyonlu sunucularda 2 ayda bi galiba ip configürasyonu gerekiyor sanırım yanlış mı biliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: lasguard

Vps yi avrupadan tercih etmeyin dedicated i avrupadan tercih edin, vps alıcaksanız bence tr den alın, perfonmans açısından.

Benim band sorunum var o yüzden tek site için düşünüyorum ortalama 2 tb band lazım bana aylık

ingilizce bir site günlük tekil 30 bin ve üzeri mecbur yurtdışı lazım bana avrupa olma isteğimde bundan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arızalı -- 7 Şubat 2007; 16:18:22 >

• hostcini

joomla,php fusion, mambo sonra php tarzını destekliyormu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoRaSTeRo -- 26 Nisan 2007; 18:35:39 >
  • konuyu hortlatmıssınız

neyse bende tr de cok uygun fiyata dedicated satısı yaptıgımızı söylemek isterim isteyenler siteden de fiyat ve sunuculara bakabilirler
  • quote:

Orjinalden alıntı: FoRaSTeRo

hostcini

joomla,php fusion, mambo sonra php tarzını destekliyormu

Hostcini değil Hostcininin şuan satmakta olduğu linux vps ler destekliyor

Hostcininden bende memnunum
  • quote:

Orjinalden alıntı: arızalı

quote:

Orjinalden alıntı: lasguard

Vps yi avrupadan tercih etmeyin dedicated i avrupadan tercih edin, vps alıcaksanız bence tr den alın, perfonmans açısından.

Benim band sorunum var o yüzden tek site için düşünüyorum ortalama 2 tb band lazım bana aylık

ingilizce bir site günlük tekil 30 bin ve üzeri mecbur yurtdışı lazım bana avrupa olma isteğimde bundan.

2 tb band lazım demişsin,istersen sağlamak için bakınayım biraz ne dersin? uygun bir fiyata aylık istediğin miktarda bandı olan bir vps ayarlayabilirim,istediğin sistem özelliklerini söylemen yeterli

• 2tb li vps yi anca fdcservers tan veya avrupa lokasyonlardan bulabilirsin amerikada yada tr de bulabilecegini sanmam
  • kaan ve arızalı abiler beni tanırsınız bir yer ile görüşücem olumlu geçerse size istediğiniz vps leri veririm
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.