Şimdi Ara

VPS aldım ve cPanel sıkıntısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • vps kullanmayı öğrenmek için bir vps kiraladım, bir aylık.

neyse, içi tamamen boş. istediğiniz işletim sistemini kuruyorsunuz. ben CentoOS 6 x86 işletim sistemini kurdum.
    ardından cpanel kurmam gerekiyordu. cpanel'i de kurdum.

ve ipadresim/cpanel ile cpanele giriş yaptım. ancak şifre ve kullanıcı adı istiyor.
    ben böyle bir şey tanımlamamıştım.

console üzerinden cpanel şifresi ve kullanıcı adı ayarlama yolu var mıdır? (cpaneli de console üzerinden kurdum)
    bu arada, cpanel şuan deneme sürümü sanırım. bunun deneme sürümü ne zaman bitiyor? nerden satın alabilirim? kaç para? ve satın aldıktan sonra lisansımı nasıl aktif ederim?

Orijinalden alıntı: calimdor

vps kullanmayı öğrenmek için bir vps kiraladım, bir aylık.

neyse, içi tamamen boş. istediğiniz işletim sistemini kuruyorsunuz. ben CentoOS 6 x86 işletim sistemini kurdum.
    ardından cpanel kurmam gerekiyordu. cpanel'i de kurdum.

ve ipadresim/cpanel ile cpanele giriş yaptım. ancak şifre ve kullanıcı adı istiyor.
    ben böyle bir şey tanımlamamıştım.

console üzerinden cpanel şifresi ve kullanıcı adı ayarlama yolu var mıdır? (cpaneli de console üzerinden kurdum)
    bu arada, cpanel şuan deneme sürümü sanırım. bunun deneme sürümü ne zaman bitiyor? nerden satın alabilirim? kaç para? ve satın aldıktan sonra lisansımı nasıl aktif ederim?

Merhaba;

Sorularınızı yanıtlamaya çalışmak istemekteyiz.

cPanel şifre ve kullanıcı adını kurulum esnasında belirlememektesiniz. SSH panelinize erişim sağladığınız root kullanıcı adı ve şifresi aynı zamanda cPanel Root kullanıcı adı ve şifresi olmaktadır.

cPanel deneme sürümü 15 günlüktür. Sonunda lisans almak zorundasınız aksi halde bağlantı sağlayamazsınız. Sanal sunucu için cPanel lisans ücreti ise 35 TL'dir. ( Fiyat ProIrc Hosting için geçerlidir. )

* cPanel lisans ücretleri aylık olarak tahsil edilmektedir ve fatura döngüsü aylıktır.

cPanel lisansınızı sunucu üzerinde aktive etmek içinse, aşağıdaki komutu uygulamanız gerekmektedir.

/usr/local/cpanel/cpkeycl

Komutu uyguladıktan sonra IP adresiniz üzerine açılmış olan cPanel lisansınız aktive olacaktır.

Bilginize...

ProIrc Hosting ve Internet Hizmetleri
    destek@proirc.org / 0 506 965 84 25
    Alper İZGÜDEN

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.