Şimdi Ara

vpn kurulabilen wifi repeater

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • dublex dairemin ust katina repeater almam gerekiyor, sinyal zayif gittiginden ust kattaki odalarda baglanti dusmeleri yasiyorum.

ustune openvpn kurabilecegim bir repater var mi ? ayni zamanda access point olarak da islem gorecek kompak birsey bakiyorum, kablosuz direk prize takilanlardan.

DD-Wrt veya custom firmware de kurabilirim, nordvpnle baglanti kurabilirsem guzel.

ne tavsiye edersiniz ?

• Ben netgear r6400 almıştım yaklaşık 1 sene önce. Kablonetin modemini bridge moduna alıp bu routeri bağladım resmen evimdeki internet bağlantısı çağ atladı; hatta iki kat üstümüzde oturan ablamlarda bile iyi çekmeye başladı. Aradan birkaç ay geçti bu router'a custom firmware kurulabileceğini öğrendim ve denemek için dd-wrt kurdum ama pek memnun etmedi ve ufak tefek sorunlarla da karşılaşınca bir de tomatousb shibby kurayım dedim; herhangi bir özel ayar yapmadan ablamın evinden routerimın full çektiğini görünce ağzım açık kaldı. Zaten yoğun bir internet de kullanmayan ablamların internet aboneliğini iptal edip ucuz bir repeater aldım(dark wrt350)

Kısacası iyi bir repeater almadan önce iyi bir router almanı tavsiye ederim (isp'nin verdiği modem/routeri kullandığını varsayıyorum) Eğer ki ana router'in flaşlanabilen routerlardan ise üst kata repeater yerine ucuz ve custom firmware yükleyebileceğin router alıp tomatousb kurarsan üst kattakini repeater olarak kullanabilirsin, tomato buna izin veriyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.