Şimdi Ara

vpcf12z1e/bi fan sorunu acil yardım !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar fandan çok fazla ses çıkarıyor çok çok sessiz olsun da demiyorum biraz sessizleşsin yeter bir yardım edin lütfen arkadaşlar kafayı yiyeceğim artık

• Fan bilgisayar ısısına göre artar yada azalır.Fan bu kadar ses yaptığına göre işlemci ve ekran kartı ısınıyor demektir.Makinayı kaç aydır kullanıyorsunuz bir fan temizliği gerekebilir.Bunun dışında yanına aliminyum bir soğutucu olarak sıcaklıklara biraz daha aşşağıya çekebilirsiniz.Soğutucu ısıyı düşüreceği için fan seside azalır.Sorununuz bu aralar başladıysa büyük bi ihtimal sıcaklardandır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MB-CLS -- 28 Haziran 2011; 23:38:27 >

Orijinalden alıntı: SerseriBeyfendi

Fan bilgisayar ısısına göre artar yada azalır.Fan bu kadar ses yaptığına göre işlemci ve ekran kartı ısınıyor demektir.Makinayı kaç aydır kullanıyorsunuz bir fan temizliği gerekebilir.Bunun dışında yanına aliminyum bir soğutucu olarak sıcaklıklara biraz daha aşşağıya çekebilirsiniz.Soğutucu ısıyı düşüreceği için fan seside azalır.Sorununuz bu aralar başladıysa büyük bi ihtimal sıcaklardandır.

arkadaşım aliminyum bir soğutucu kullanıyorum üstelik sıcaklar başladıktan sonra değil yaklaşık 2 aydır var bu ses makinayı 10 aydır felan kullanıyorum fan temizliği için servise mi göndermem gerekli acaba

Orijinalden alıntı: _yildirim_

quote:

Orijinalden alıntı: SerseriBeyfendi

Fan bilgisayar ısısına göre artar yada azalır.Fan bu kadar ses yaptığına göre işlemci ve ekran kartı ısınıyor demektir.Makinayı kaç aydır kullanıyorsunuz bir fan temizliği gerekebilir.Bunun dışında yanına aliminyum bir soğutucu olarak sıcaklıklara biraz daha aşşağıya çekebilirsiniz.Soğutucu ısıyı düşüreceği için fan seside azalır.Sorununuz bu aralar başladıysa büyük bi ihtimal sıcaklardandır.

arkadaşım aliminyum bir soğutucu kullanıyorum üstelik sıcaklar başladıktan sonra değil yaklaşık 2 aydır var bu ses makinayı 10 aydır felan kullanıyorum fan temizliği için servise mi göndermem gerekli acaba

evet hocam sakın kendiniz açmayın makinanın cok ısındıgını ve fan kısmında toz oldugunu söylerseniz temizliyeceklerdir.

• Arkadaşlar F13S0E kullanıyorum bende. Yeter artık diyebilirim, ne internette gezebiliyoruz ne oyun oynayabiliyoruz. Araba motoru gibi çalışıyor fan, ayrıca çokta ısınıyor. Serviste yapamazsa SONY VAIO'YU ÇÖPE ATACAĞIM!

Orijinalden alıntı: chirkinordek

Arkadaşlar F13S0E kullanıyorum bende. Yeter artık diyebilirim, ne internette gezebiliyoruz ne oyun oynayabiliyoruz. Araba motoru gibi çalışıyor fan, ayrıca çokta ısınıyor. Serviste yapamazsa SONY VAIO'YU ÇÖPE ATACAĞIM!

hakılsın bende artık sony düşünmüyorum yeter artık
    Amd Ryzen5 9600x (ThermalRight Hyper Vision 360), GIGABYTE X870E AORUS Elite, XPG 32GB DDR5 6000mhz CL30, SAPPHIRE 9070 XT NITRO+, GIGABYTE M32U 4K 144hz, WD BLACK SN8100 2 TB, PNY CS3040 2TB, Montech King95 PRO, NZXT C1200, Adata XPG Summoner Red switch, Asus Rog Pugio II.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: apollonx

Bu kadar sesli çalışıyor ama bi o kadarda pahalı. Adamlar sadece ismiyle + 1000 TL koyuyorlar fiyata. Toz işini hava tutarakda çözebilirsiniz.

toz işini nasıl çözebiliriz biraz açıklasana
    Amd Ryzen5 9600x (ThermalRight Hyper Vision 360), GIGABYTE X870E AORUS Elite, XPG 32GB DDR5 6000mhz CL30, SAPPHIRE 9070 XT NITRO+, GIGABYTE M32U 4K 144hz, WD BLACK SN8100 2 TB, PNY CS3040 2TB, Montech King95 PRO, NZXT C1200, Adata XPG Summoner Red switch, Asus Rog Pugio II.
  • Selam ,

Bendede aynı sorun var.

Benim notebok VPCF12S1E modeli sony telefonla yetkili servisle konuştum. Bios güncelleme yaptırdı. Hiç bir değişiklik yok.

Serviste verdiğinizde geri dönüşünde düzeleme durumu yazabilir misiniz ?

Düzelme varsa bende servise göndereceğim.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.