Şimdi Ara

Voxline DVD933 Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben kendi player'ımda yaşadığım iki farklı problemden bahsetmek istiyorum (Forumu karıştırdım ama bilgi bulamadım, eğer daha önceden yazılmışsa şimdiden kusura bakmayın :))

Benim divx player'ımda, eğer 2 avi'li bir film izliyorsam, genellikle problem çıkıyor. Şöyle ki; birinci avi bittikten sonra ikinci avi'ye geçildiğinde yine birinci avi'nin altyazısı görünüyor. Altyazı seçmek istediğim zaman da 1/1 olarak sanki sadece bir altyazı varmış gibi davranıyor. Hatta bir ya da iki kere şöyle bir problemle de karşılaştım; birinci avi'yi izlerken ikinci avi'nin altyazısı görüntüleniyor. Yine altyazı seçmek istediğimde aynı şekilde 1/1 altyazı görünüyor. Fakat nadir de olsa bazen 2 avi'li filmleri problemsiz izleyebiliyorum. Bu konuda çok müzdaribim. Eğer bu problemi yaşayan ve problemin çözümünü bilen arkadaşlar varsa, benimle paylaşırsanız çok sevinirim.

Bir ikinci konudan da bahsetmek istiyorum. Bu problem player'ı aldığım ilk zamanlar yoktu. Son zamanlarda başladı. Filmleri izlerken ara sıra 1-2 sn. öteye atlama yapıyor. Geri alıp tekrar izlemek istediğimde aynı yerde yine atlama yapıyor. Bununla ilgili olarak böyle problem olan birden fazla filmi farklı medyalara, farklı dvd yazıcıları kullanarak da yazdım fakat sonuç değişmedi. Bu sefer aynı yerde olmasa da filmin başka bir yerinde yine atlama yaptı. Aynı problemi yaşayan en az 2 tanıdığım kişi daha var Voxline DVD933 kullanan. Yine bu konuyla ilgili bilgisi olanlar varsa acil yardım rica ediyorum.

Not: Kullandığım yazılım 6629-divx-933b-voxline-eon-20060106 (bank30.rom)

Şimdiden teşekkürler.

Herkese kolay gelsin.

Cache

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.