Şimdi Ara

Voxline DVD933 DivX Oynatıcı (İlk Mesaj Günceldir) (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.108
Cevap
2
Favori
152.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki

Voxline DVD933 DivX Oynatıcı (İlk Mesaj Günceldir)

(En Son Oy Tarihi: 17.11.2022)
Giriş
    Benim hd-rip dediklerim yüksek çözünürlüklüler değil. Bildiğimiz dizi bölümleri. 350 MB'ı geçmeyen, genelde 620x350 dolaylarında olan dizi bölümleri bunlar. Teknik servise gitmeden önce sorunluydu ama hd-rip leri açmama gibi bir sorun yoktu. Ne değişti de hd-riplerde bu sorun çıktı bilemiyorum tabi ki. Tüm elektronik aksamı yenileyeceğini söylemişti teknik servis görevlisi. Ama DVD ve normal xvid filmlerde sorun çıkmadı daha...
    Philips 5960 mı 5690 mı tam hatırlayamadım, onu kullanan var mı? Altyazılar, genel performans vs. konularında kısaca bilgi verirse sevinirim...
  • sadiker dostum
    bende philips 5960 kullanıyorum ve çok memnunum fakat bu aleti bulmak için baya bir araman lazım artık pek bulunmuyor galiba.

Bu arada bende siyah voxline almıştım fakat o kadar sorun çıkardıki bende 5960 la değiştirdim iyikide değiştirmişim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insurrection -- 19 Nisan 2007; 9:47:13 >
  • @ sadiker

dizileri dvd ye çekerken 01- 02 gibi kısa isimler ver
    uzun bölüm isimleri olmasın, isimler birbirine benziyor diye karıştırıyor açamıyor ve sanırım belli bir karakter sayısından sonrasını okuyamıyor

bir de böyle dene bakalım

benim eski kayıt dvd lerimi okuyamamıştı vox , böle kısa isimler verip yeniden dvd ye çektim , işe yaramıştı
  • @ Auril;
    Sorun kısa isim uzun isimle alakalı değil. Okumadığı DVD'yi çıkartıp tekrar takınca açıyor. Bugün hiç açamadığı bir filmi (hdrip dizilerden bahsediyorum, dvdrip ve dvdlerde sorun yok) ertesi gün hiç takılmasız baştan sona oynatıyor.
    Ama önerini dikkate alarak bundan sonra dvd'ye yakarken çok kısa isimler vererek yakacağım...
  • maalesef bende bu cihazdan alma gafletinde bulundum,tamam çok güzel birçok özellik var dedim özellikle phillips ve lg de olmayan dts özelliği tercih sebeplerimden birisidir ancak orjinal dvd okurken sorun çıkarıyor bilgisayarda izlediğim dvdleri seyredemiyorum takılıp duruyor,cd de çizik yok birşey yok paketini açtım taktım ama yine de izleyemiyorum üstelik 1 filmde değil birden fazla kez bu sorunu yaşadım.

Bana altyazısı düzgün ve dts özelliği olan ayrıca divx izleyebileceğim düzgün bir cihaz önerebilirmisiniz?
    philp.5960 ta dts yok ve teknosalardaki lg lerde de durum aynı,önerilerinizi bekliyor voxline ı da kimseye öenrmiyorum...
  • 20 gun once siyah kasa voxline aldim. daha acmadigi dvd-divx olmadi ama altyazidan memnun degilim. bazi sahnelerde tam gorunmuyo ve 3 satir gosteriyo sadece..
    yapilacak bisi var mi buna??
  • arkadaşlar bende iki gün önce voxline ın siyah kasalısından aldım. Ürünü dün deneme şansım oldu . Taktığım 2 dvd nin birisini hiç okumadı, diğerinde ise görüntü ve efektler vardı ama bu sefer konuşmalar duyulmadı.
    Ürünü doğrudan scartla bağladığım halde sorun nedir bilemiyorum...
  • ben bugün değiştirmeye gideceğim siyah voxline makinemi daha alalı 1 hafta olmuştu,içinde dts özelliği olan düzgün daha az sorunu olan bir makine tavsiyeniz var mı? zira sorunsuz oynatıcı yok sanırım.

Birde şunu soracağım dvd playerda dts özelliği olmasa bile dijital anfimden kod çözücü ile dts li filmlerin dts ses özelliğini duymam mümkün mü? Buna bir cevap alabilirsem seçimim daha kolaylaşır sanırım,teşekkürler...
  • voxline'ımı iade ettim sanırım bana sorunlu bir vox. gelmişti çünkü çok memnun olanlarda var çok şikayeti olanda,neyse özellik bakımından zengin bir aletti ancak riske girmeye değmez sağlamı da denk gelebilir arızalısı da bu yüzden almadan önce çok iyi düşünün,biraz daha paraya kıyabiliyorsanız daha uzun ömürlü sorunsuz bir makine tercih edin derim...
  • arkadaşlar bu player 'ın media işlemcisi nedir kaç hz dir acaba onu merak ettim çünkü verilen ekran görüntüleri pek hoş değildi.bendeki vestel5500 işlemcsiyle aynıysa yarın hemen alıcam.Grisini de buldum
  • benim vox a da nazar değdi

gül gibi çalışıyordu , herşeyi açıyordu

birden cihaz açılmamaya başladı , öldü resmen cihaz
    ışık falan hiç bişi yok , power gitmiyor cihaza
  • quote:

Orjinalden alıntı: power gitmiyor cihaza

ne ilginç bir ifade, lisanımız bu derece dejenere oldu sanırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MacH

quote:

Orjinalden alıntı: power gitmiyor cihaza

ne ilginç bir ifade, lisanımız bu derece dejenere oldu sanırım.

iyi güzel de dejenere hangi lisanda???
  • Hepsi iyi güzel de LİSAN hangi dilde?
  • dejenere ile lisan arasında dağlar kadar fark
    lisan akadçadan gelen ama herkesin bildiği uzun zamandır dilimize yerleşen birsözcük
    dejenere ise lisan ile bu anlamda kıyaslanamayacak kadar yabancı bir sözcüktür
    konuya dönersek voxline almayın yarısı sorunlu çıkıyor...
  • Topic Voxline topiği ama ben Philips 5960 sormak istiyorum.
    Kullananlar izlenimlerini paylaşırsa memnun oluruz. Genel olarak artıları ve eksileri nelerdir, nerelerde kaç liraya bulunur gibi bilgilere ihtiyacım var...
  • 180-190 liraya bulunabiliyor ancak dts ses özelliği olmaması en büyük eksi özelliği bence,dijital anfin ve 5+1 sistemin var ise izlediğin dvd filminde dts özelliği olsa bile 5960 ta dts çıkışı olmadığından bu özelliği alamıyorsun,bence amaçlarını belirle en çok ne izleyeceksin,neler önemli senin için neler değil onlara karar ver 5960 tatmin ederse ona göre al derim.
  • Merhaba,

Normalde konu ile ilgili topic açmıştım ama galiba mesajı buraya yazmak gerekiyormuş. O yüzden aşağıya kopyalıyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

------------------------------------------------------------------

Herkese merhaba,

Ben kendi player'ımda yaşadığım iki farklı problemden bahsetmek istiyorum (Forumu karıştırdım ama bilgi bulamadım, eğer daha önceden yazılmışsa şimdiden kusura bakmayın :))

Benim divx player'ımda, eğer 2 avi'li bir film izliyorsam, genellikle problem çıkıyor. Şöyle ki; birinci avi bittikten sonra ikinci avi'ye geçildiğinde yine birinci avi'nin altyazısı görünüyor. Altyazı seçmek istediğim zaman da 1/1 olarak sanki sadece bir altyazı varmış gibi davranıyor. Hatta bir ya da iki kere şöyle bir problemle de karşılaştım; birinci avi'yi izlerken ikinci avi'nin altyazısı görüntüleniyor. Yine altyazı seçmek istediğimde aynı şekilde 1/1 altyazı görünüyor. Fakat nadir de olsa bazen 2 avi'li filmleri problemsiz izleyebiliyorum. Bu konuda çok müzdaribim. Eğer bu problemi yaşayan ve problemin çözümünü bilen arkadaşlar varsa, benimle paylaşırsanız çok sevinirim.

Bir ikinci konudan da bahsetmek istiyorum. Bu problem player'ı aldığım ilk zamanlar yoktu. Son zamanlarda başladı. Filmleri izlerken ara sıra 1-2 sn. öteye atlama yapıyor. Geri alıp tekrar izlemek istediğimde aynı yerde yine atlama yapıyor. Bununla ilgili olarak böyle problem olan birden fazla filmi farklı medyalara, farklı dvd yazıcıları kullanarak da yazdım fakat sonuç değişmedi. Bu sefer aynı yerde olmasa da filmin başka bir yerinde yine atlama yaptı. Aynı problemi yaşayan en az 2 tanıdığım kişi daha var Voxline DVD933 kullanan. Yine bu konuyla ilgili bilgisi olanlar varsa acil yardım rica ediyorum.

Not: Kullandığım yazılım 6629-divx-933b-voxline-eon-20060106 (bank30.rom)

Şimdiden teşekkürler.

Herkese kolay gelsin.

Cache

• quote:

Orjinalden alıntı: Hemisferik

180-190 liraya bulunabiliyor ancak dts ses özelliği olmaması en büyük eksi özelliği bence,dijital anfin ve 5+1 sistemin var ise izlediğin dvd filminde dts özelliği olsa bile 5960 ta dts çıkışı olmadığından bu özelliği alamıyorsun,bence amaçlarını belirle en çok ne izleyeceksin,neler önemli senin için neler değil onlara karar ver 5960 tatmin ederse ona göre al derim.

2 kanal ses bile yeter bana. Sadece görüntüde sorun olmasın yeter. En çok merak ettiğim de hdtv riplerde nasıl performans verdiği. Hdtvrip derken lost, prison break gibi dizileri kastediyorum.
    Bir de 80 GB'lık usb hdd'ye sahibim. Usb hdd ile sorunsuz çalışır mı onu da merak ediyorum. Onlarca filmi hdd'ye atıp teker teker izlemek çok rahat olur doğrusu. :)

• Kharia merhaba , Voxline dvd ile ilgili konuşmak istiyorum. yazışabileceğimiz bir mail verebilir misin?
  • 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.