Şimdi Ara

Voxline DVD933 DivX Oynatıcı (İlk Mesaj Günceldir) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (4 Mobil) - 5 Masaüstü4 Mobil
5 sn
2.108
Cevap
2
Favori
152.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki

Voxline DVD933 DivX Oynatıcı (İlk Mesaj Günceldir)

(En Son Oy Tarihi: 17.11.2022)
Giriş
  • arkadaşlar voxline profilonun ürünü değil profilo distribitör firma ve teknik donanımı üstlenmiş anladığım kadarıyla
  • BENDE ATTIM MAİLİ..
    HAYIRLISI
  • bu aleti almadıgım halde destek amacıyla ben de mail attım. bu alet icin en az 8 teknosa dolastım istanbuldaki cogu teknosanın yerini de bu alet sayesin de ögrendik bir de aletin kendisiyle tanısma serefine nail olabilsek çok mutlu mesut bahtiyar olacaz. bu aleti gören mutlaka haber versin

baba: Lan bu yaşına geldin ne işe yarıyosun....
    ben: öle deme baba ayıp oluyo....
    baba: ulan bi iş yaptığın yokki sabahtan akşama hatta ertesi sabaha kadar bilgisayar başındasın...
    ben: öle deme baba web sitesi falan yapıyoruz gızlar var onlarla takılıyoruz....
    baba: hadi site yapıyosun anladık ulan kızlarla niye yazışıyosun gidip koklaşsana...

• ARKADAŞLAR BUGÜN ALETİN DAHA İYİ GÖRÜNTÜ VERMESİ MAKSADIYLAÖZELLİKLERİNİ DEĞİŞTİRİRKEN SIRASIYLA "KURULUM MENÜSÜ--DİĞER AYARLAR--VİDEO ÇIKIŞ--?" YOLUNU TAKİP EDİP SIRASIYLA S-VİDEO, YUV,RGB ve PROSCAN seçanaklerini tek tek denedim. ama sonuncu "proscan" ı dener denemez ekran karardı ve film milm izleyemez oldum. oradan çıkmak için ana menü yani mavi "voxline" yazan ekrana da ulaşamıyom.Ekran karanlık. aleti kapadım açtım.yok aynısı oluyor. ekran karanlık. naapacaz nasıl kurtulacaz bundan. bir de kullanım kılavuzunda herşey türkçe sanki bunu çevirmeyi unutmuşlar gibi PROSCAN: ın karşısında ingilizce bişiler yazmışlar.tabi işi işten geçtikten sonra anladım galiba bu özellik olan tv ler için falan demek istiyo ama türkçe olmadığından anlayamadım.arkadaşlar çok acil cevap çözüm lütfen!!!! SAiz de dikktli olun ayrıca bu duruma düşmeyin.

• arkadaşlar mrb acil bir sorun var bana yardımcı olursanız sevinirim. 2. güncellemeyi yaptıktan sonra cihaz dvd leri okumamaya başladı disk yok ibaresi ekrana geliyor bununla birlikte cd (700 Mb) yi okumada bir sorun yok dvd orjinal flimi ve dvd ye kayıtlı div x leri de okumuyor. cevaplarınızı bekliyorum
  • Şimdiye kadar mail gönderen herkese teşekkürler.

atınç,

Aleti açtıktan sonra kumandadaki "Video" tuşuna bas görüntü gelene kadar. Eğer scartdan bağladıysan RGB'de kalması daha iyi olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kharia

Şimdiye kadar mail gönderen herkese teşekkürler.

atınç,

Aleti açtıktan sonra kumandadaki "Video" tuşuna bas görüntü gelene kadar. Eğer scartdan bağladıysan RGB'de kalması daha iyi olur.

arkadaşlar teşekkür ediyorum ama gece kurcalarken hallettim.

bu arada bugün kuzenim geldi yanıma gelirken 3-4 tane divx getirdi. bunlardan 'alexander' ve 'king arthur'da sorun yaşandı. alexander'a 'kod desteklenmiyor' hatası veriyor. filmi iki saniye gösterip kesiyor ve bir daha açmıyor. king arthur'da ise 'desteklenmeyen çözünürlük' hatası veriyor. bu konularda tecrübesi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: boss33

arkadaşlar mrb acil bir sorun var bana yardımcı olursanız sevinirim. 2. güncellemeyi yaptıktan sonra cihaz dvd leri okumamaya başladı disk yok ibaresi ekrana geliyor bununla birlikte cd (700 Mb) yi okumada bir sorun yok dvd orjinal flimi ve dvd ye kayıtlı div x leri de okumuyor. cevaplarınızı bekliyorum

@boss33 ne oldu problemin düzeldi mi? Çünkü 2.firmware i ben de yaptım altyazı daha okunklı oldu ama fontu sanki pek büyümedi gibi. Ayrıca ben henüz dvd deneyemedim.Umarım aynı sorunu ben de yaşamam!!!

• arkadaşlar ankara cebeci teknosadada voxline bitmiş yalnızca teşhir ürünleri var ama bi teşhir ürününde arkadaki o hani 5+1 opsiyon içinmi ne bi çıkıntı var ya onun olmadığını gördüm yani teşhirleri almayın tavsiye etmem teknosada voxline 5+1 sistemi gördüm 79ytl 10 taksit ne dersiniz alınırmı kullanan varmı

Bide arkadaşlar mail olayına destek çok yetersiz kalmadımı biraz daha örgütlememiz gerekiyor sanıyorum
  • o çıkıntı (sanırım) fiber optik bağlantının kapağı olmasın?
    O şirin kapaktan bende de var. Ben onu unuttum geri koymayı bak.
    Kafa kalmadı ki, power tuşu kırık
    Uyuz oldum kendime şimdi.
    Ama paketine kadar koydumdu param parça etmeden.
    Yok yok, cinnet anıydı. Kırmadım ya onu ben o an.
    Elimden harbi zor kurtuldu.

Bir işe yaramaz o kapak tabii aleti yazlığa taşımadıkça...
    (PC lerde ses kartında ve de Dandik ev müzik setlerinde de olur kapaklardan)
    Genelde temizlikçi gazabına uğrar silinirken. Elektrik süpürgesinin içindedir o...)

Objektifi kapaksız gezdirmek kadar riskli mi bilemem?
    Ben genelde saklarım o kapaklardan,
    Şimdi iki tane oldu...

a) Ama galiba o teşhirde duruken kapağın ne işe yaradığını bilmeyen biri tarafından yere filan düşürülüp kaybedilmiştir.
    b) Yaramaz biri onu burnuna sokup orada unutup dükkandan çıkmıştır.
    c) Fabrikadan gelirken hiç takılmamıştır. ( cuma günü son kutu mesela )
    d) Yada geri gönderen biri ( aleti fiber optik kablo ile amfisine bağladıktan sonra çalışmadığını fark edip, söküp poşetine geri koyarken ) sinirle takmayı unutmuştur. Fiyatı da eminim 2 kuruştur.
    e) Hiçbiri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xo -- 5 Şubat 2006 3:48:47 >

• @lookout sana katılıyorum mail konusunda yetersiz kalıyoruz gibi...Ama başlangıcı yapmak da önemliydi!!

@boss33 2.güncellemeden sonra dvd leri okumuyo yazmışsın ama ben de 2. güncellemeyi yaptığım halde çok şükür dün kardeşimden 2 dvd aldım benimki sorunsuz okudu.

Bu arada dün öğleden sonra çarşıda işim vardı.Bu arada "vestel5600" philips3010" ve" beko 7200 " modellerini mağazalardaki teşhir ürünlerinden denemek için yanımda açmadığını belirttiğim iki divx filmini ('alexander' ve 'king arthur") de götürmüştüm.Sağolsunalr mağaza görevlileri bunları denemek istediğimi söyleyince (ki bazıları sattığı ürünü tanımıyor ya da divx in ne olduğunu samimi söylüyorum hiç biri de bilmiyordu) olur dediler.Tabi almayı düşünüyorum şeklinde bir cümle kullandığımdan olsa gerek.Neyse uzatmıyayaım.Sonuçta bu latlerden beko ve philips "king arthur" u altyazı ve sesini açtı ama görüntü vermedi."alexander" filmini de açtı ama acayip derecede takılarak (seyredilmeyecek derecede) oynattı.Vestel ise ikisini de açamadı ki vestelin 15 gün önce çıkan ürünüydü.
    sonuç: elimde açılmayan dediğim 2 cd yi bu alşetlerinde açmaması voxlinenın testten olumlu sonuç almasını ve güvenimi daha da kazanmasını sağladı.Gün geçtikçe ısnıyorum.

Ama yinede sesimizi firmaya duyurup gerekli mümkün düzenlemelein yapılamsını sağlamalıyız değil mi?

• mrb atınç 2.güncellemeyi yeniden yaptım fakat dvd de halen sorun var. orjinal dvd (arkası beyaz) sorun olmuyor fakat arkası morumsu olan dvd lerde sorun oluyor 6 div x bir dvd şeklinde yeni kopyalattığım dvd lerde sorun oluyor okumuyor en az üç dört sefer çıkarıp kapattıktan sonra zor okuyor okuyor fakat dvd yi kapatıp açınca tekrar okumuyor sen bir de kopya dvd lerde bir dene kopyalarda sorun oluyor 1. güncellemeyi yapsan bile aynı sorun var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: boss33

mrb atınç 2.güncellemeyi yeniden yaptım fakat dvd de halen sorun var. orjinal dvd (arkası beyaz) sorun olmuyor fakat arkası morumsu olan dvd lerde sorun oluyor 6 div x bir dvd şeklinde yeni kopyalattığım dvd lerde sorun oluyor okumuyor en az üç dört sefer çıkarıp kapattıktan sonra zor okuyor okuyor fakat dvd yi kapatıp açınca tekrar okumuyor sen bir de kopya dvd lerde bir dene kopyalarda sorun oluyor 1. güncellemeyi yapsan bile aynı sorun var.

BAK BEN KOPYA DVD DENEMEDİM ELİMDE DE DENEYEBİLECEĞİM O ŞEKİLDE DVD YOK. AMA UMARIM SORUN OLMAZ. ÇÜNKÜ NETTEN İLGİLENEN ARKADAŞLARDAN ALAMYI PLANLIYODUM 6 TANESİ 1 DVD DE OLACAK ŞEKİLDE. ÇÜNKÜ YANILMIYOSAM DAHA ÖNCE YİNE BU FORUM SİTESİNİN BİR BAŞAK SAYFASINDA BUNLARI OKUYABİLDİĞİ YAZILIYDI Kİ ALMAIZA ETKEN OLAN ÖNEMLİ UNSURLARDAN DA BİRİYDİ HATTA.
    ŞİMDİ BU DURUMDA DİĞER KULLANICI ARKADAŞLARINDA GÖRÜŞLERİNİ BEKLEMEMİZ LAZIM .BENİM ŞU AN DENEME ŞANSIM YOK ÇÜNKÜ ELİMDE O ŞEKİLDE HAZIRLANMIŞ DVD YOK.

• BU ARADA PROFİLO YETKİLİ SERVİSLERİNİN VOXLİNE ADINDA BİR FİRMADAN HABERLERİ YOK ONU DA DÜN TESADÜFEN PROFİLO SERVİSİNİN ÖNÜNDEN GEÇERKEN DENEMEK MAKSADIYLA İÇERİ GİRİP SORDUM. VOXLİNE DVD LERİN TEKNİK SERVİS HİZMETİNİ SİZ VERİYOMUŞSUNUZ DOĞRU MU DİYE? ADAM YOK DEDİ BEN ISRAR EDİP AMA BEN BU ÜRÜNÜ SATIN ALDIĞIMI VE İÇİNDEN DE BU ŞEKİLDE BİR GARANTİNİN OLDUĞUNU SÖYLEYİNCE O ZMAMAN YAN ÇİZİP ÖYLEYSE DOĞRUDUR BİZ VERİYORUZDUR GARANTİSİNİ BİR GETİR BAKARIZ DEDİ.GERÇİ BENİMKİNİN SERVİSLİK DURUMU YOK (İNŞALLAH DA OLMAZ) AMA ADAMLARIN BİHABER OLMASI BENİ BAYAĞIU KIZDIRDI.BU İŞTE BİR BAŞIBOŞLUK VAR!!
  • arkadaşım çok kötü bir şey bu ben yarın büyük ihtimalle servise götürecem dvd lerin hiç birini görmüyor beni çıldırttı orjinal ve kopya olmak üzere 10 yakın dvd denedim hiç birini görmüyor baktım yarın servis çözüm bulamıyor geri iade edecem
  • bende bugün mail attım canı yürekten destekliyorum
  • ardaşlar bende yeni aldım cihazı. deneyelim bakalım.
  • Maili Gönderen Üyeler:

clubberfree
    Kharia
    lookout
    Perpetual_007
    atınç
    sergezer
    Nu_MAN

kendi mail adresimizden bizde buradaki yazıları kopyalayıp iki adrese de gönderdik.

Böyle yapamamız yeterli midir.
  • Kutunun içerisinden RCA kabloları çıkmadı. yoksa kullanılmış cihaz mı gönderdiler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: atınç

BAK BEN KOPYA DVD DENEMEDİM ELİMDE DE DENEYEBİLECEĞİM O ŞEKİLDE DVD YOK. AMA UMARIM SORUN OLMAZ. ÇÜNKÜ NETTEN İLGİLENEN ARKADAŞLARDAN ALAMYI PLANLIYODUM 6 TANESİ 1 DVD DE OLACAK ŞEKİLDE. ÇÜNKÜ YANILMIYOSAM DAHA ÖNCE YİNE BU FORUM SİTESİNİN BİR BAŞAK SAYFASINDA BUNLARI OKUYABİLDİĞİ YAZILIYDI Kİ ALMAIZA ETKEN OLAN ÖNEMLİ UNSURLARDAN DA BİRİYDİ HATTA.
    ŞİMDİ BU DURUMDA DİĞER KULLANICI ARKADAŞLARINDA GÖRÜŞLERİNİ BEKLEMEMİZ LAZIM .BENİM ŞU AN DENEME ŞANSIM YOK ÇÜNKÜ ELİMDE O ŞEKİLDE HAZIRLANMIŞ DVD YOK.

Dostum arkadaşın cihazda bir sorun var sanırım. Voxline DVD'ye kaydedilmiş DivX'leri, kaç tane ve nasıl kaydedilmiş olursa olsun görüyor ve okuyor.

erdal020,

Öncelikle hayırlı olsun.

İlk sayfadaki "Ortak Mail" başlığı alrtındaki yazıları göndermeniz yeterli. Teşekkür ediyorum. Desteğinizle gittikçe büyüyor bu hareket.

RCA kablosu derken üçlü ve renkli pos kabloları mı kastediyorsun? Onların çıkması lazım kutudan ama scart çıkmıyor.

boss33

Teşekkürler dostum. Cihazı teknik servise götürmeni tavsiye ederim. Sorun alette gibi gorunuyor. Kopya,orjinal,çoklu DivX DVDlerin hepsini normalde okuyor çünkü.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.