Merhaba Arkadaşlar eğer voobly de oynuyorsanız Lokand40 klanını duymuşsunuzdur. Halihazırda en büyük türk klanı 200 e yakında üyemiz var.( Bknz.http://lokand40.voobly.com/ ) Bizim gelenek haline getirmeyi planladığımız yıllık turnuvalarımız oluyor.Hatta final maçını da canlı yayınlıyoruz. Ve bu turnuvalar sonucunda 1-2-3 olanlar profiline shield (kalkan) yani ünvan alıyor. Bu turnuva her sene eylül ayında gerçekleşiyor. Neden Eylül ayı ? - Tatil değil henüz okullar da yok Bu sene de dönemin yaklaşmasından dolayı konuda burada paylaşmak istedim. Klanın adı Kürşad ve 40 Çerisinden gelmekte.Ama çoktan kırkı geçtik tabii Ben klanın kurucusu ve voobly de Kursad nickli kişiyim.Uzun bir oyundan ayrı kaldım malum hukuk fakültesi Klanda iyi bir arkadaşlık ortamı da var turnuvaya katılmasanız bile burada hem size yardım edecek hem de birlikte oynayacağınız samimi kişiler var. Bunun yanında klan sayfamızda oyunla alakalı bilgilendirici bir çok oyun ve video var. Bu oyunu iyi oynadığınızı sanıyorsanız gerçekten voobly e girin ve bakın derim.Dünya da bu oyun için kaçıklar var. Biz klan olarak sürekli yabancı klanlarla oyun atıyoruz.Klan takımlarımız var. Sizleri de klanımıza bekleriz. 14
2yıl önce hesabım vardı.ismini bile unuttum.şifremi unuttum kısmında hesabın ismini istiyor.hotmail adresini isteyen bi kısım yok mudur? :S