Şimdi Ara

Volvo V40 1.6 d2 R-desing Powershift Alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
4.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    evet a180 fiyatına v40 alınmayı diye tarihe geçecek insansın.Helal olsun :) Yaşına veriyorum normaldir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: airarmada

evet a180 fiyatına v40 alınmayı diye tarihe geçecek insansın.Helal olsun :) Yaşına veriyorum normaldir.

v40 ve a180 aynı sınıf araçlardır kalite olarak da senin sandığın gibi Mercedes üstün değildir

istersen ayrı konu aç insanlar fikirlerini paylaşsın

yıldızı yeter ben Mercedes alırım lafını da eklemeyi unutma

yaşım 34

senin gibi araçların içine dahi oturmadan yorum yapmam.

alıp sattığım kullandığım arabanın haddi hesabı yok.

Volvo sevmiyor olabilirsin saygı duyarım

ama boş konuşucaksan beni aklın sıra aşağılamaya çalışacasksan kendine başka konu bul.

tanımadığın insanlara da saygısızlık yapma

• akifsari A kullanıcısına yanıt
    senin yaşın 34 benim yaş 30 senin aldığın arabayı bizde aldık bizde sattık burda gelipte bana 50 yaşında çakal galerici ayakları yapma.
    evet tekrar ediyorum yıldızı yeter o paraya gidip v40 almam a180 alırım bmw 1.16 alırım.
    Volvoyu sevmiyorum falan demedim,sadece o parayı etmeyeceğini düşünüyorum. Madem okadar çok araba aldın sattın da dci'da başına ne geldide millete laf atıyosun ?Bana getragı anlatıyosun ya dci motorda renaultta daciada nissanda mercedeste kullanılan çok tutulan sağlam motordur.
    Sen boş konuşma işine bak ,hadi yoluna
  • quote:

senin yaşın 34 benim yaş 30 senin aldığın arabayı bizde aldık bizde sattık burda gelipte bana 50 yaşında çakal galerici ayakları yapma.
    evet tekrar ediyorum yıldızı yeter o paraya gidip v40 almam a180 alırım bmw 1.16 alırım.
    Volvoyu sevmiyorum falan demedim,sadece o parayı etmeyeceğini düşünüyorum. Madem okadar çok araba aldın sattın da dci'da başına ne geldide millete laf atıyosun ?Bana getragı anlatıyosun ya dci motorda renaultta daciada nissanda mercedeste kullanılan çok tutulan sağlam motordur.

Tamam papağan gibi ötmek yerine aç ayrı bir konu yıldızı yeter diye başlık aç

çakal galerici değilim de neyin ne olduğunu iyi bilirim ama

1,5 dci sağlam falan değil. sana iyi uykular dilerim.

kişisel sıkıntın var ise özelden yaz konuyu kirletme

• V40 bence A Klasse' dan daha kaliteli ve daha iyi bir otomobil. Premium C segmentinde alacağım en son araç A Klasse olurdu. Hatta Golf' ü A Klasse' a tercih ederim. Mercedes' de çalışan satış temsilcisi arkadaşım bile gidip Golf aldı kendine. Bu arada V40 R-Design iyidir hoştur fakat ben advance paket almayı tavsiye ederim. Sadece R-design ile araç yine boş kalıyor biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: panthera52

A180 AMG imkanı varken, Volvo V40 almak ancak volvo aşkıyla olur.
    Mantık işi değil.

mantik olarak iki arac dururken daha kaliteli v40 varken a180 almak ancak yildiz askiyla olur emin olun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

quote:

Tamam papağan gibi ötmek yerine aç ayrı bir konu yıldızı yeter diye başlık aç

çakal galerici değilim de neyin ne olduğunu iyi bilirim ama

1,5 dci sağlam falan değil. sana iyi uykular dilerim.

kişisel sıkıntın var ise özelden yaz konuyu kirletme

kendi kendine saldırdın aldın cevabı şimdi yan yattı çamura battı diyosun.Sıkıntın varsa pm atarsın.
    hadi işine kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: 207m

V40 bence A Klasse' dan daha kaliteli ve daha iyi bir otomobil. Premium C segmentinde alacağım en son araç A Klasse olurdu. Hatta Golf' ü A Klasse' a tercih ederim. Mercedes' de çalışan satış temsilcisi arkadaşım bile gidip Golf aldı kendine. Bu arada V40 R-Design iyidir hoştur fakat ben advance paket almayı tavsiye ederim. Sadece R-design ile araç yine boş kalıyor biraz.

Mercedeste çalışan bile a serisi yerine başka araç alıyor ise vay a serisinin haline

golfün fiyatları 2014 model ile çok yükseldi

v40 1.6 dizel otomatik eskisi gibi pahalı durmuyor artık değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akifsari -- 17 Şubat 2014; 12:07:10 >
  • quote:

quote:

Suan bu ekipmanli v40 sanirim 95 civari.
    Ozaman kusura bakmayinlar gider a180 alirim yildizi yeter.

Git al ozaman ne yıldızından bahsediyorsun dci reno motoru takmışlar a serisine

gerçek Mercedes e serisinden başlar

a serisinin içine dahi binmeden ezbere yorum yapmayın

Volvo v40 ın kalitesi ve güvenliği sınıfının üzerinde

Sizin yorumunuz da bana ezbere gibi geldi. Dci reno motoru dediğiniz bence başarılı bir motor (arkadaşım kullanıyor 110.000 km oldu) gayet iyi kaçıyor ve az yakıyor.

Sözün özü bence elestirdiginiz kişi kadar sizde de önyargı ve ezberden konuşma var..

• quote:

Orijinalden alıntı: Verticall

quote:

quote:

Sizin yorumunuz da bana ezbere gibi geldi. Dci reno motoru dediğiniz bence başarılı bir motor (arkadaşım kullanıyor 110.000 km oldu) gayet iyi kaçıyor ve az yakıyor.

Sözün özü bence elestirdiginiz kişi kadar sizde de önyargı ve ezberden konuşma var..

1.5 dci ile ilgili ezbere konusmadim baslica sikintilari ile ilgili bilgi verdim ;açıp izleyebilirsiniz

• Hocam 2 aractir volvo sahibiyiz. v50 ve s40olmak uzere iki aracini uzun sure kullandik ve hala kullaniyoruz. D2 motor 3 senedir sorunsuz kullandigimiz, beygir seviyesi ortalama olmasina ragmen tork ile kendini muthis toplayan bir motor. Ekonomiktir de. Bizim suanda ortalama 6.4 sanirim. Ki buna trafik, ve bos yolda hizli kullanma dahil. Ekonomik kullanimda rahat 5.5 gorur bence sehir ici. Her neyse. Biliyorum ic mekan v40 ile degisti. Ama kalite hala ayni ust sinif volvo kalitesi. Yani kullanilan plastik olsun, doseme kalitesi olsu bence sinifinin uzerinde. Yol tutusu ve guvenlik konusunda zaten ust siniftir.

Negatif yonleri ise bence sadece servisin kazik olmasi. Ama su da bir gercek, Volvo, Mercedes BMW Audi gibi ust sinif bir avrupa otomobilidir. Tutup da Reanult, Pug ile ayni servis fiyatlarina sahip olmasini bekleyemeyiz.

Her seye ragmen bence ds4 e de bakin onun da cok iyi bir otomobil oldugunu duydum.

Hayirlisi hangisiyse o olsun.

• airarmada A kullanıcısına yanıt
    1.16 yı bılmem ama A180 Cdi o paralara cok cok zor

• Vall bu sinifta a3 derim baska bir sey demem.

• quote:

quote:

V40 bence A Klasse' dan daha kaliteli ve daha iyi bir otomobil. Premium C segmentinde alacağım en son araç A Klasse olurdu. Hatta Golf' ü A Klasse' a tercih ederim. Mercedes' de çalışan satış temsilcisi arkadaşım bile gidip Golf aldı kendine. Bu arada V40 R-Design iyidir hoştur fakat ben advance paket almayı tavsiye ederim. Sadece R-design ile araç yine boş kalıyor biraz.

Mercedeste çalışan bile a serisi yerine başka araç alıyor ise vay a serisinin haline

Geçen ay 2013 model V40 için fiyat almıştım.

V40 D2 1.6 Manuel
    Premium paket
    Advance paket
    Raw Bakır metalik
    Deri döşeme parlak bej-espresso
    Sabit panoramik tavan
    17" segomo jantlar
    Sürücü uyarı kontrolü ve şerit takip asistanı

93.450 TL

V40 Cross Country T4 Powershift
    Premium pack
    Advance pack
    Business pack
    Security pack
    Parlak gümüş metalik
    Deri döşeme kömür siyah
    17" Larenta parlak gümüş jantlar

94.700 TL

Premium pack
    Comfort pack
    Base pack
    High performance müzik sistemi usb bluetooth
    17" Larenta koyu gri jantlar
    Biarritz mavi metalik
    Trikotek döşeme parlak bej- kömür iç bölüm
    Cross Avenue kaplama

89.000 TL

İlk 2 araç oldukça doluydu, En çok beğendiğim 2. araçtı, T4 PS CC bayada dolu ve fiyatı gayet makul. Aynı dolulukta bir A Klasse alsanız bu fiyatın 20.000 TL üstünü vermek zorundasınız.

• quote:

quote:

quote:

V40 D2 1.6 Manuel
    Premium paket
    Advance paket
    Raw Bakır metalik
    Sabit panoramik tavan
    17" segomo jantlar

93.450 TL

Premium pack
    Advance pack
    Business pack
    Security pack
    Parlak gümüş metalik
    Deri döşeme kömür siyah

94.700 TL

Premium pack
    Comfort pack
    Base pack
    Biarritz mavi metalik
    Cross Avenue kaplama

89.000 TL

İlk 2 araç oldukça doluydu, En çok beğendiğim 2. araçtı, T4 PS CC bayada dolu ve fiyatı gayet makul. Aynı dolulukta bir A Klasse alsanız bu fiyatın 20.000 TL üstünü vermek zorundasınız.

Ben zaten Mercedes a ya da audi a3 e para vermem bu sınıfta

golf ile Volvo v40 arasındaki fiyat farkı kapanmaya başladı demek istedim

raw bakır metalik aracın donanımını golf ile eşitlersen ne gibi bir sonuç çıkar?

ek olarak ben golfün açılır tavanını panoramik cam tavan olarak değerlendirmiyorum

içeriden bakıldığında normal sunroof dan farkı yok arka koltukta oturanlar için değişen bir şey yok

volvonun cam tavanı gerçek anlamda cam tavan ancak açılmıyor ve fiyatı biraz tuzlu

• quote:

Orijinalden alıntı: imagoodman

Şu an ne kadara satıldığını biliyorsunuzdur heralde ?

2 günde bir v40da fiyat değişimi oluyor.Siteden takıp edıyorum.Bu donanımla 85 bın lıraya geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayrton_SENNA

quote:

Orijinalden alıntı: imagoodman

Şu an ne kadara satıldığını biliyorsunuzdur heralde ?

Zam gelecekti, geldimi ?

2 günde bir v40da fiyat değişimi oluyor.Siteden takıp edıyorum.Bu donanımla 85 bın lıraya geliyor.
  • quote:

quote:

Yıldıza bakıpta mercedes alan arkadaşımın kos koca mercedesın bı reno dci motoru takması saten saçma sapan bir şey.Şuan bu ekipmanlarla v40 85 bın lıraya gelıyor.Bana v40ın a 180den eksısını soyleyebılırmısınız.Bana göre eksisinin olmamasıyla bırlıkte v40ın + ları daha cok a180'den.

• quote:

Malesef cahillik bu olsa gerek..

A serisi ve V40 serisi incelemelerine bir bakın hangisi (her testten) daha kaliteli çıkmış, değerlendirin lütfen..

İlla ki tercihiniz yıldız ise, yıldızı yeter diyorsanız, eski bir mercedes alın yıldızı yetsin size, boşuna o kadar para vermeyin..

Yıldızı kaputa* mı sokacaksınız..?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

V40 D2 1.6 Manuel
    Premium paket
    Advance paket
    Raw Bakır metalik
    Sabit panoramik tavan
    17" segomo jantlar

93.450 TL

Premium pack
    Advance pack
    Business pack
    Security pack
    Parlak gümüş metalik
    Deri döşeme kömür siyah

94.700 TL

Premium pack
    Comfort pack
    Base pack
    Biarritz mavi metalik
    Cross Avenue kaplama

89.000 TL

Ben zaten Mercedes a ya da audi a3 e para vermem bu sınıfta

golf ile Volvo v40 arasındaki fiyat farkı kapanmaya başladı demek istedim

raw bakır metalik aracın donanımını golf ile eşitlersen ne gibi bir sonuç çıkar?

ek olarak ben golfün açılır tavanını panoramik cam tavan olarak değerlendirmiyorum

içeriden bakıldığında normal sunroof dan farkı yok arka koltukta oturanlar için değişen bir şey yok

volvonun cam tavanı gerçek anlamda cam tavan ancak açılmıyor ve fiyatı biraz tuzlu

A3 bu segmentin en kalitelisi bence. Ama opsiyonları ve aracın kendisi çok pahalı. Bazen Audi' de iyi indirim yapıyorlar. Yakalamanız gerekiyor. Golf ise şuan V40' dan 10-15 bin daha ucuza geliyor. Eğer premium olmayacaksa bu segmentte Golf kesinlikle tercih edilebilir, premium olacaksa hiç düşünmem V40 alırım. V40' ın tek handikapı 2.el piyasası cidden iyi değil. Bu nedenle sıfır almak ne kadar mantıklı bu aracı bilemiyorum.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.