Şimdi Ara

Volvo S60 1.6D 115 hp drive + Powershift ALIYORUM(araç 87.000 tl alındı) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
1
Favori
10.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: akifsari

quote:

Orijinalden alıntı: onder46

quote:

quote:

Volvo'da fiyatlara ne olmuş öyle yaw ? :D

S60 DRIVe Dizel 1560 cc 115 hp Powershift 80.690

Bir de pazarlık payını düşününce bahsi geçen araç 75'e biter.

kampanya üstüne iyi pazarlık yapıyorsunuz dizel otomatikte kuruş inmezler bence

O senin için geçerli.

İşin şakası bir yana eğer elinde araç varsa indirimle birlikte çok mantıklı bir alternatif ve şu dönemde ne kadar kampanya olursa olsun bu fiyatlardan da güzel indirimler alınır.

Bayiler sinek avlama sezonu esintisini enselerinde hissediyorlar.

ozaman beraber gidelim arkadaşım ben d3 düşünüyorum.

mademki biz kazmayız ağzı laf yapan adamla gideriz

dizel otomatik 1.6 araç bulunmuyor işleri kesat diyorsun

-Kazma- manasında demedim ordaki ifadeyi yanlış anlama.

Forumca da bir çok kez dile getirilen bazı düsturları var bu işin.

En son aracımı alırken de uyguladım ve faydasını gördüm.

1) Taşıt kredisi çekmem, eğer paramın üstüne ek yapmam gerekirse ihtiyaç çekip peşin alırım aracı.Bu dediğim olay satış temsilcilerinin tavrını çok etkiler çünkü araç alanaların en az yarısı kredi işiyle uğraştırıyor.(Min. 1000TL indirim.)

Ek olarak var olan aracımı internetten satıp öyle çıkarım bayinin karşısına, takas işi bana ters.

2)Bayi sınırları içinde mavcut olan aracın pazarlığı her zaman daha karlıdır ki burası şansa bakar biraz istediğin araç var mı yok mu bayide? Renk ve donanım olarak tam istediğim araç vardı benim durumlarda.

3)Civar şehirlerden ve bayilerden fiyat almak çok işe yarar.Bu sayede en son 39 olan aracı 37.400'e aldı bir arkadaşım.

4)Muadil marka ve modellerin adı cümle içinde geçti mi hemen satış yetkilisi gardını alır fakat aslında 5 dk sonra gelecek 1000TL indiriminde habercisidir bu.

Civic alırken 2 lafımdan biri Jetta idi.

5)Eğer ilk raunddan istenilen verim alınamadıysa iş kesinlikle inada bindirilmez ve iletişim bilgileri bırakılarak masadan gayet medeni şekilde kalkılır.En fazla 2 gün içinde eğer bahsi geçen araç satılmadıysa size dönüş yapılır ve bilin ki mutlu sona yakınsınız.

• Volvo da fiyatlar çok çok iii
  • quote:

Fiyat listesi linki:

http://www.volvocars.com/tr/sales-services/sales/pages/volvofiyatlistesi.aspx

Şu an valla moralim bozuldu . Benim araçda ekstra aksesuralar var ama gene de olsun canım sıkıldı .

Gecen ay 87.000 aldıgım araba 85.000 tl ye dusmus :( helekı bu arabayı 90.000 e satmaya calısıyorlardı bana .

Arkadaslar sıze tavsıyem catır catır pazarlık yapmadan almayın arabayı . Goruyosunuz 1 ay oldu aracı ve 2.000 tl zarardayım . aynı zmnda yenı gelen modellerın vıtes başlıklarıda degısık :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Fletch

quote:

Fiyat listesi linki:

Şu an valla moralim bozuldu . Benim araçda ekstra aksesuralar var ama gene de olsun canım sıkıldı .

Gecen ay 87.000 aldıgım araba 85.000 tl ye dusmus :( helekı bu arabayı 90.000 e satmaya calısıyorlardı bana .

Arkadaslar sıze tavsıyem catır catır pazarlık yapmadan almayın arabayı . Goruyosunuz 1 ay oldu aracı ve 2.000 tl zarardayım . aynı zmnda yenı gelen modellerın vıtes başlıklarıda degısık :(

Hocam zarar olarak düşünürseniz 2'den de fazladır söylim size, 84 liste fiyatı zaten, nereye düşer kim bilir?

Lakin esas olan şu, hayatın içinde bunlar var, hayırlısı demek lazım.

• benim araç fiyatına bakınca sınırledın valla . ekstra bu donanımdan + aktif xenon far + 17" çelik jant var araçda . Güven flan kalmadı valla ama aracı bakıma götürdügümde agzıma geleni söylicem

S60 DRIVe Premium Dizel 1560 cc 115 hp Powershift 84.230
  • quote:

quote:

quote:

Fiyat listesi linki:

Hocam zarar olarak düşünürseniz 2'den de fazladır söylim size, 84 liste fiyatı zaten, nereye düşer kim bilir?

Dogru diyosun valla herşeyin hayırlısı .

bende bi 12 yıllık bora vardı . 2000 de aldıgım 12 yıl bındık araca 180.000 km deydı . Allaha cok sukur aracda hıc bır kaza problem bısey yasamadım . Dusun yanı 12 yıl . Sattıgım cocuk 1 hafta sonra Antalyanın luks bır semtınde bir işyerine girmiş . Artık nası becerdiyse . Airbag flan hiç bişey kalmamış araçda ne var ne yok açılmış . Şükür cocukda bişey yok . Araba pert .

Onun için hak verdim şimdi sana biraz yatıştırdın valla beni . Herşeyin hayırlısı .

• hayırdır ne oluyor da fıyatlar ınıyor.hele volvo...
  • Araç çok iyi kalitesi zaten tartışılmaz fakat 87000 bin tl'ye 115 hp az gibime geliyor
  • Şu s60 a hint öküzü muamelesi yapmayın.Ne olacaktı 1.6 aracı 2.0 Bmw ve Audi A4 lerle beraber mi satacaklardı.İlk başta yüksek fiyattan satabildiğini sattılar.Fakat 2.0 177 Yeni nesil Multitronic A4 ve F30 a kaçan müşterileri anca belki böyle çalarlar o da zor.

110 bin TL ye geçen fiyat aldık A4 ten 2.0 177 hp hemde gayet dolu bir araç.Araç hem hiç yakmıyor hemde müthiş performansı var aynı f30 gibi.

100 bin TL vereceğim ve araç gitmeyecek.

Şuan s60 alınacaksa 180 lik turbo benzinli alınır.Aradaki farkıda benzin parası yaparsınız hemde arabaya yakışan performansınız olur.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Fiyat listesi linki:

Dogru diyosun valla herşeyin hayırlısı .

bende bi 12 yıllık bora vardı . 2000 de aldıgım 12 yıl bındık araca 180.000 km deydı . Allaha cok sukur aracda hıc bır kaza problem bısey yasamadım . Dusun yanı 12 yıl . Sattıgım cocuk 1 hafta sonra Antalyanın luks bır semtınde bir işyerine girmiş . Artık nası becerdiyse . Airbag flan hiç bişey kalmamış araçda ne var ne yok açılmış . Şükür cocukda bişey yok . Araba pert .

Onun için hak verdim şimdi sana biraz yatıştırdın valla beni . Herşeyin hayırlısı .

Bugünümüze çok şükür.

• quote:

Orijinalden alıntı: ex_silver

Ne olacaktı 1.6 aracı 2.0 Bmw ve Audi A4 lerle beraber mi satacaklardı.

110 bin TL ye geçen fiyat aldık A4 ten

Doğru bir yaklaşım.Elbette ki fiyat indirilecektir.
    a4 2.0 tdi 3.20d gibi araçlar uçak kalır s60 1.6 nın yanında.
    Yalnız 2.0 motorlularla aradaki fark tam 20 bin lira az uz değil.
    Ayrıca o fiyat klasmanında d3ü sunuyor volvo (2.0 163 hp).
    ve 90k 108k gibi rakamlara ağzına kadar dolu R design alıyorsunuz.
    Audi ve BMW de ise korkunç opsiyon politikaları var malumunuz.
    Tabi d3 mü alınır a4 3 serisi mi bakılır derseniz:
    malum 184 hp 177 hp 2.0 dizel motorlara göre süper performans ve çok düşük tüketim katsayısı giriyor devreye.
    Volvonun kendini bu klasmanda geliştirmesi şart.
    Ford'dan motor alıp arabaya takmayla veya full donanım sunmakla olacak bir iş değil bu.
    1.6 ile 2.0 arasındaki fiyat farkı gayet iyi korunmuş.
    Performans bağlamında bakılırsa vergi ödemek istemeyen müşteri modülle +30 hp görebilir,
    Bu da arabanın gitmemesi,yürümemesi sorununu ortadan kaldırır.
    Garantisini de etkilemeyecektir.
    Yani her şeyin çaresi var biraz aslında

• quote:

quote:

Fiyat listesi linki:

1.Çok da canınızı sıkmayın,2 aya yakın aracı bindiğinize sayın.
    Ayrıca bu araçların listesi ne kadar tl de olsa neticede euro olarak geliyor.
    Haziran başı 2.30 civarı olan kur nerdeyse %5 inmiş durumda.
    Buradan da hesap edersen aynı paralar oluyor zaten.
    2.Daha önce de yazmıştım bu Volvo çok dangalak bir firmadır.Bayiye gidersin 1000 lira inmezler,bir hafta sonra kendiliğinden 10 bin iniverirler.
    Daha önceden s60 alacaktık;43-44 bin euro civarı verdikleri araçları 7-8 ay sonra 32-34 bin euro civarından sattılar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Orijinalden alıntı: ex_silver

Ne olacaktı 1.6 aracı 2.0 Bmw ve Audi A4 lerle beraber mi satacaklardı.

110 bin TL ye geçen fiyat aldık A4 ten

Doğru bir yaklaşım.Elbette ki fiyat indirilecektir.
    a4 2.0 tdi 3.20d gibi araçlar uçak kalır s60 1.6 nın yanında.
    Yalnız 2.0 motorlularla aradaki fark tam 20 bin lira az uz değil.
    Ayrıca o fiyat klasmanında d3ü sunuyor volvo (2.0 163 hp).
    ve 90k 108k gibi rakamlara ağzına kadar dolu R design alıyorsunuz.
    Audi ve BMW de ise korkunç opsiyon politikaları var malumunuz.
    Tabi d3 mü alınır a4 3 serisi mi bakılır derseniz:
    malum 184 hp 177 hp 2.0 dizel motorlara göre süper performans ve çok düşük tüketim katsayısı giriyor devreye.
    Volvonun kendini bu klasmanda geliştirmesi şart.
    Ford'dan motor alıp arabaya takmayla veya full donanım sunmakla olacak bir iş değil bu.
    1.6 ile 2.0 arasındaki fiyat farkı gayet iyi korunmuş.
    Performans bağlamında bakılırsa vergi ödemek istemeyen müşteri modülle +30 hp görebilir,
    Bu da arabanın gitmemesi,yürümemesi sorununu ortadan kaldırır.
    Garantisini de etkilemeyecektir.
    Yani her şeyin çaresi var biraz aslında

Bişey bilmediğin belli senin

d3 ler ford motoru değil. 5 silindir ford motoru mu var.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Volvo'da fiyatlara ne olmuş öyle yaw ? :D

S60 DRIVe Dizel 1560 cc 115 hp Powershift 80.690

Bir de pazarlık payını düşününce bahsi geçen araç 75'e biter.

kampanya üstüne iyi pazarlık yapıyorsunuz dizel otomatikte kuruş inmezler bence

O senin için geçerli.

İşin şakası bir yana eğer elinde araç varsa indirimle birlikte çok mantıklı bir alternatif ve şu dönemde ne kadar kampanya olursa olsun bu fiyatlardan da güzel indirimler alınır.

Bayiler sinek avlama sezonu esintisini enselerinde hissediyorlar.

ozaman beraber gidelim arkadaşım ben d3 düşünüyorum.

mademki biz kazmayız ağzı laf yapan adamla gideriz

dizel otomatik 1.6 araç bulunmuyor işleri kesat diyorsun

-Kazma- manasında demedim ordaki ifadeyi yanlış anlama.

Forumca da bir çok kez dile getirilen bazı düsturları var bu işin.

En son aracımı alırken de uyguladım ve faydasını gördüm.

1) Taşıt kredisi çekmem, eğer paramın üstüne ek yapmam gerekirse ihtiyaç çekip peşin alırım aracı.Bu dediğim olay satış temsilcilerinin tavrını çok etkiler çünkü araç alanaların en az yarısı kredi işiyle uğraştırıyor.(Min. 1000TL indirim.)

Ek olarak var olan aracımı internetten satıp öyle çıkarım bayinin karşısına, takas işi bana ters.

2)Bayi sınırları içinde mavcut olan aracın pazarlığı her zaman daha karlıdır ki burası şansa bakar biraz istediğin araç var mı yok mu bayide? Renk ve donanım olarak tam istediğim araç vardı benim durumlarda.

3)Civar şehirlerden ve bayilerden fiyat almak çok işe yarar.Bu sayede en son 39 olan aracı 37.400'e aldı bir arkadaşım.

4)Muadil marka ve modellerin adı cümle içinde geçti mi hemen satış yetkilisi gardını alır fakat aslında 5 dk sonra gelecek 1000TL indiriminde habercisidir bu.

Civic alırken 2 lafımdan biri Jetta idi.

5)Eğer ilk raunddan istenilen verim alınamadıysa iş kesinlikle inada bindirilmez ve iletişim bilgileri bırakılarak masadan gayet medeni şekilde kalkılır.En fazla 2 gün içinde eğer bahsi geçen araç satılmadıysa size dönüş yapılır ve bilin ki mutlu sona yakınsınız.

Buraya araya bir yere yazacağına buna konu acsana, herkes faydalansın

Süper taktikler, bir daha araç alırsam tekrar okuyup gideceğim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Ford'dan motor alıp arabaya takmayla;
    veya full donanım sunmakla olacak bir iş değil bu.

virgül konmadan da cümleyi doğru okumayı öğrensek ?
    volvo motoru olduğunu yıllardır biliyorum 2400cc olanın.
  • quote:

quote:

ben senin niyetini biliyorum boşver noktayı virgülü o yüzden sana şunu söylim

s60 ,10 tane passat yapar. klas araba kalas araba değil.
  • quote:

s60?
    passat?
    sen beni forumdaki alamancılarla karıştırdın herhalde.
    S60 ın karşısında ne passat ne insignia ne 508 hiç birinin sakızını çiğnemem ben.
    İtirazın varsa bilemem tabi
  • quote:

quote:

quote:

1 tane yapsın da yeter artar zaten.
    Sonra millete fanatik, Alamancı filan diye takıyosunuz ya.
    Volvo olunca Hint öküzü, Vag olunca Toros bozması.
    Jetta diyince ortalığı ayağa kaldırıyorsunuz, İstinye Volvo'da gittim bizzat kendim inceledim
    S40 dediğiniz aracın kapı içlerine, konsoluna, genişliğine bir bakın bakalım hala Hint öküzü muamelesi yapabiliyorsanız
    diyecek bişey yok.

Aslında var olan büyük bir kinin güya belli edilmeden dışa vurumu bunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: EnginAKB

quote:

quote:

quote:

Jetta diyince ortalığı ayağa kaldırıyorsunuz, İstinye Volvo'da gittim bizzat kendim inceledim
    S40 dediğiniz aracın kapı içlerine, konsoluna, genişliğine bir bakın bakalım hala Hint öküzü muamelesi yapabiliyorsanız
    diyecek bişey yok.

s40'ın kapı içleri ve konsolda ne gibi eksiği var ? Kaliteden mi , tasarımdan mı bahsediyorsunuz ? İç mekan genişliği çok fazla değil ona katılırımda diğer noktaları anlayamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: aanil

quote:

Orijinalden alıntı: EnginAKB

quote:

quote:

quote:

diyecek bişey yok.

s40'ın kapı içleri ve konsolda ne gibi eksiği var ? Kaliteden mi , tasarımdan mı bahsediyorsunuz ? İç mekan genişliği çok fazla değil ona katılırımda diğer noktaları anlayamadım.

Anıl arkadaşım,
    bariz şekilde basit, ucuz tasarımlı, gelişi güzel ve vasat malzemeden ibaret.
    İçi o kadar vasat ki, ucuz diye dalga geçilen, ki benimde kesinlikle bunu onayladığım Jetta'dan çok daha
    sıkıcı, melankolik bir iç tasarım var araçta.

S60'a bir şey diyemem, göreceli ancak yine sınıfına göre harika! dedirtecek tasarım ve kaliteye sahip değil.
    Yalıtım ve süspansiyonları için bir şey diyemem kullanmadım, test de etmedim ancak ilk izlenimlerim bunlar.

Yalnız fiyata gelirsek herşey bir yana, 53.000 baz dizel S40 fiyatı,
    S60 için zor bulunabilse de MY2012 fiyatları gerçekten çok cezbedici ve akıl kurcalıyıcı.

Şahsi kanaat olarak PShift şanzımanı yakıt tüketimi ve ivmelenme olarak çok başarılı bulmasam da,
    yüksek tork dayanımı, şuana kadar kronik olarak dillendirilmiş herhangi bir arıza söylentisi olmaması,
    vergi ve yakıt avantajı sınıfında S60 kesinlikle lider yapıyor.

Ve çok ciddi şekilde Advance bir S60 benim de aklımı kurcalamıyor değil...

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.