Bildirim
Volvo çok kayıyor hocalar

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: rorita
Sizce de volvo cok kaymıyor mu ?
Hele komur vs.konulan beyaz dorse
Sizce en kaymaysn tır hangisi
Kömür vs dorseden de kaynaklı bu. Diğer dorselere göre daha kolay devriliyor.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet daha çok dorse kaynaklı oluyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: bkaakco
Evet daha çok dorse kaynaklı oluyor.
Sen bilgilisin yada bana oyle geliyor.
Hangi tırı kullanıyorsun ?
Scania streamline nasıl
Volvo ve scania desem hangisi dersin ?
Soruların cevaplarını bekliyorum hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: bkaakco
Evet daha çok dorse kaynaklı oluyor.
Sen bilgilisin yada bana oyle geliyor.
Hangi tırı kullanıyorsun ?
Scania streamline nasıl
Volvo ve scania desem hangisi dersin ?
Soruların cevaplarını bekliyorum hocam
Çok bilgili olmasam da uzun süre oynadığım için biliyorum bir şeyler.
Daha çok Volvo Classic ya da yeni kasasını kullandım.
Scania'nın yeni modelini hiç denemedim eskisi ile pek farkı yok sanırım.
Bence Volvo daha iyi. Scania'da şasi geliştirince yakıt deposu çok azalıyor o yüzden. Yoksa yüksek modellerinde çok fark yok iki marka arası. İkisi de güçlü.
-
Sağolasın hocam
quote:
Sağolasın hocam
Önemli değil, iyi oyunlar. -
Volvo kayabiliyo scania ya da mercedes al bence
1.8.2.5 sürümünü indir internetten o sürümün en kralı DAF xF :D -
bahsettiğin beyaz renkli dökme malzeme dorsesi çok kayma yapar. yüksek hızlarda sallanma yapar. onu engellemek için çift dingilli çekici kullanmalısın. ancak çift dingilli hem çok yakıyor hem de yoğunluğu daha fazla olan uzun dorselerde tutarsız bir sürüş hissi verir. ayrıca kısa dorse diye tabir ettiğimiz ufak yakıt tankı ve tek konteynır yüklü dorseler de kayma yapar. ağırlık merkezi ile ilgili bir konu. oyun bunu iyi yansıtmış, tebrikler.
ayrıca düşük seviyelerde renault premium kullanırsan yol tutuşunun iyi olduğunu göreceksin. ancak kuvvetsiz motorlara sahip. seviyen yükselirse başka çekicilere bakabilirsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: BiLq3
bahsettiğin beyaz renkli dökme malzeme dorsesi çok kayma yapar. yüksek hızlarda sallanma yapar. onu engellemek için çift dingilli çekici kullanmalısın. ancak çift dingilli hem çok yakıyor hem de yoğunluğu daha fazla olan uzun dorselerde tutarsız bir sürüş hissi verir. ayrıca kısa dorse diye tabir ettiğimiz ufak yakıt tankı ve tek konteynır yüklü dorseler de kayma yapar. ağırlık merkezi ile ilgili bir konu. oyun bunu iyi yansıtmış, tebrikler.
ayrıca düşük seviyelerde renault premium kullanırsan yol tutuşunun iyi olduğunu göreceksin. ancak kuvvetsiz motorlara sahip. seviyen yükselirse başka çekicilere bakabilirsin.
haklısın.bu nedenle 4x2 şasi kullanıyorum hocam
mümkün kalmadıkça almıyorum o dorselerden.
renault kaymadığını bilirim ama 460 ile almanyanın yokuşlarından zar zor anca çıkıyoruz.
peki sence en kaymayan tır hangisi 4x2 yani ?
-
@rorita
dediğim gibi eşit şartlar olsa premium bence en iyisi ancak üst sınıf motorları ele alırsak, ki bunlar fh16 ve streamline; r730 daha başarılı denebilir. -
Bende Volvo yeni kasadan kullanıyorum bazen kayma yapıyor ama bilgisayarın ve özellikle tırın tepkilerine alıştıktan sonra daha az kaydırıyorsun. özellikle viraja retarder ile girme acayip kayıyo :(
freni virajdan önce yapıp virajdan gaz vererek çıkarsan daha rahat oluyor. benim şasi de 6x2. 1.8.2.5 sürümünde mercedes ile karşılaştırırsak sanki volvouzun yolculuklarda daha az hasar alıyor. -
En çok kayan tır Scania'dir. Bende Volvo var 90 km ile çok sorun olmuyor ama kuzen Scania kullanıyor çok devriliyormuşki bende gördüm. Tavsiyem Scania seviyorsanız boş donanımda yavaş gitmelisiniz -
Fizik modu v8.0 ı yükledim tırın yol tutuşu arttı 90 la girdiğim virajlara şimdi rahat 110-120 ile giriyorum dene belki faydası olur.
Volvo FH16 Globetrotter Classic kullanıyorum genellikle yük olarak Forklifter veya Digger kepçe alıyorum kesinlikle yol tutuş konusunda en iyi yük. Virajlara 140-150 ile giriliyor. -
Kayma olayı biraz da, direksiyon hassasiyetine bağlı. Şöyle ki, özellikle yüksek hızlarda, biraz sert dönüşler yapmak gerekince, direksiyon hassasiyeti yüksek ise, tekerler fazla döndüğü için kontrolden çıkıp kayıyor ve sağa sola çarpıyor.
Ben Volvo aldım, direksiyon hassasiyetini düşürdüm. Şehir içinde veya diğer doksan derecelik dönüşlerde çabuk tepki vermiyor, daha zor dönüyor. Ama hızlı giderken çok faydası oluyor, çünkü tekerler fazla dönmediği için kayma olayı azalıyor ve fazla devrilmiyor.
Yaklaşık bir buçuk yl oynadığım halde, iki hafta önce ilk defa direksiyon hassasiyetini değiştirdim. Çok da işe yarıyormuş. Klavye ile oynadığımı da ilave edeyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crealog -- 29 Ocak 2014; 23:26:29 > -
benim volvo yapışıyo yola
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X