Şimdi Ara

Volkswagen yeni polo Blue GT (ANA KONU) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
306
Cevap
2
Favori
46.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet superchips yaptım ben 194hp 305nm şu an değerler. Baya güzel gidiyor araba. Polo gti ile denedik şaşırtıcı biçimde geçiyor. Ben baya memnunum şu an boyle az yakıp boyle gıden araç daha ne olsun dıorm kendı kendıme. DSG konusunda ben çok dusundum ve arastırdım. Yeni dsg lerde bazı değişiklikler yapılmış. Ama zaten 285 torka dayanıyor 250nm torka dayanıyor olayı yalanmış.(bunu Almanya audi teknik serviste ıyı bır pzosıyondakı akrabamdan bızzat dınledım. Sanzıman 350nm dolaylarına kadar kaldırır dedı sonuc olarak. Bende 1 yıldır cok sukur bır sorunla karsılasmadım. Trafikte manuel kullanmak,frene tam basmak durdugunuzda ve park ettiğinizde p ye almadan once el frenıne yuku bındırmek gıbı seylere dıkkat edersenız daha uzun omurlu kullanabılırsınız..
  • Bu araba nedense hiç tutulmadı. Keşke VW hiç çıkartmasaydı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Bu araba nedense hiç tutulmadı. Keşke VW hiç çıkartmasaydı.
    Merhaba Polo 1.4 BlueGT kullananlar memnun mu ? Bence şuan 2015 Toyota Auris Dizel var 13bin km'de satıyorum takas teklifi geldi... 2014 Polo BlueGT 10bin km'de sizler ne düşünüyorsunuz ? Fiyat olarak 61.900 yazmış metalik boya var ve 4 kapılı...Bilgilendirirseniz sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Bu araba nedense hiç tutulmadı. Keşke VW hiç çıkartmasaydı.

ibiza cupra polo gti artik yok bundan sonra tutar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cihanair kullanıcısına yanıt
    Bişey sorabilirmiyim ? Peki bu araba hakkındaki düşünceleriniz nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: faith_388

Motor sahane 1.4 tsi 150 ps act dsg 250 nm
    4 kapi xenon opsiyonu ile gayet yeterli donanima sahip bence

Kucuk ve baya saglam yuruyen 4 kapi araba bence alinir binilir

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Teşekkür ediyorum yorumladıgınız için...Şuan öyle bir konu açtık 2015 Auris var takas teklifi geldi 2014 BlueGt ile takas ...Yakıt Tüketimi çok yakar mı ? Şehiriçi 8.5lt den fazla yakar mı ? 2005 Audi a4 1.8T 193 beygir s-line vardı Auris'le takas yapım şehiriçi 100km'de 12,5-13,5 arası yakıyordu mesela....

Eskiden sürekli takip ederdim forumu nick'inizi hatırladım,çogu yorumlarınızı da okumuştum.. bu yüzden size sormak istedim...Forumda cevaplar DSG patlak,yag yakar oldu direk...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Teşekkür ediyorum yorumladıgınız için...Şuan öyle bir konu açtık 2015 Auris var takas teklifi geldi 2014 BlueGt ile takas ...Yakıt Tüketimi çok yakar mı ? Şehiriçi 8.5lt den fazla yakar mı ? 2005 Audi a4 1.8T 193 beygir s-line vardı Auris'le takas yapım şehiriçi 100km'de 12,5-13,5 arası yakıyordu mesela....

Eskiden sürekli takip ederdim forumu nick'inizi hatırladım,çogu yorumlarınızı da okumuştum.. bu yüzden size sormak istedim...Forumda cevaplar DSG patlak,yag yakar oldu direk...

Sakin kullanımda şehir içi 6-6.5 yakarsınız.. Benım aracım yazılımlı ben şu an sakin kulllanımda 6.4-7.5 bantlarında değişiyorum. En çok merak edilen yağ eksiltme olayı ise yıllık bakımda 10bin km de gittim 0,8 lt falan eksiltmişti. O da turbo bir motor için ve sıfır km araç için normal..

• Polo gt sahipleri olarak whatsapp grubumuz var tum polo gt sahiplerini grubumuza bekliyoruz katilmak isteyenlerin burdan mesaj atmasi yeterlidir

• quote:

Orijinalden alıntı: sarpmustu

Polo gt sahipleri olarak whatsapp grubumuz var tum polo gt sahiplerini grubumuza bekliyoruz katilmak isteyenlerin burdan mesaj atmasi yeterlidir

Katılabilirim..
  • cem903_34 C kullanıcısına yanıt
    Numaranizi mesaj atabilirmisiniz

• quote:

Numaranizi mesaj atabilirmisiniz
    Whatsapp grubunuza katılmak isterim.
  • Arkadaşlar 1997 6n 2007 9n2 goal 2015 6c1 tdi+dsg aracımız var bir tane daha araç alıcağız inşallah bu aracı bluegt mi yoksa yine 1.4tdi+dsg mi alsak karar kaldım sizce hangisini alalım fiyatları aynı sayılır yakıt olayı düşündürüyor ne dersiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: aydinpurcek

Arkadaşlar 1997 6n 2007 9n2 goal 2015 6c1 tdi+dsg aracımız var bir tane daha araç alıcağız inşallah bu aracı bluegt mi yoksa yine 1.4tdi+dsg mi alsak karar kaldım sizce hangisini alalım fiyatları aynı sayılır yakıt olayı düşündürüyor ne dersiniz?
    2016 yılı Polo Blue GT modellerinin dışı, tamponları vs.. hala aynı mı? Yoksa 1.2 tsi pololar gibi makyajlı gelecek midir? Bilgisi olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem903_34

194hp 305nm tork var şu an catback egsoz ve yazılım var.. ve yaklaşık 7 aydır sorunsuz binmekteyim.

güzel kardeşim mümkünse 0-150km/h video su çekebilirmisin zahmetli biliyorum mümkünse
  • snncbc S kullanıcısına yanıt
    ya sen harbi terket forumu insanlara yanlış bilgi vermekten başka bi halta yaradığını görmedim cevap yazmıyacaktım ama okadar dengesiz saçma sapan yorumları görünce dayanamadım, 5 kasa bmw ilede kıyaslıycan galiba leon fr'yi. Arkadaşım aracı binmeyi geçtim uzağından geçmemişsin belli zaten senin leon fr dediğin araç o aracın depo kapağına bile yetişemez. Asıl konu direksiyon hariç poloyla aynı diyor bak kardeşim aracın iç mekan kalitesinin poloyla uzaktan yakından alakası yok gerçekten adamlar yapmış ve astra sahibi olarak söylüyorum iç mekanı astradan fersah fersah üstün anlatabildimmi ? leonun iç mekan kalitesininde astranın yanına yaklaşamayacgını düşünürsek olayı bağlarsın heralde ordan oraya anlatabildimmi? Adamlar mal değil heralde 1.2 tdi ile GT modelinin kalitesini aynı yapacak değiller. Sonuç olarak aracın içinin poloyla alakası olmadıgını bilmeni isterim bak burda alacak adamlara yanlış bilgilerde bulunmuşsun yok aynı polo yok kibrit felan saçma sapan milletin işine bilip bilmeden karışma, fr alınır fr alınır diyip durmuşsun dsg fr act ile gt arasında nerden baksan 10-15 bin lira fark var ey ahali beyin göçüne dur diyin

• Nekadarumrumdakii N kullanıcısına yanıt
    Bos konusma leon sahibiyim. Senn yasin kadar da bu forumdayim

• quote:

Orijinalden alıntı: snncbc

Bos konusma leon sahibiyim. Senn yasin kadar da bu forumdayim

Ahahahahahha harbi güldürdün ya kendinde kabul ediyosun gt'yi görüp incelemediğini işte, asıl sen millete boş konuşup yanıltma banane kaç yıldır bu forumda olduğundan bi halt öğrenememişsin senin adına üzüldüm
  • quote:

Polo gt sahipleri olarak whatsapp grubumuz var tum polo gt sahiplerini grubumuza bekliyoruz katilmak isteyenlerin burdan mesaj atmasi yeterlidir

Yarın aracı alacağım bana mesaj atabilir misin whats App a beni kaydeder misin bir kaç şey soracağım

• bugun servise uğradım yağ ekletmek için , 2016 bluegt de hala aynı hatta düşünen varsa florya mez de 4 kapı beyaz renk mevcut tek eksiği climatronic :) , içi dışında makyaj gormedi tr için

avrupa için daha doğrusu bu şekilde bazı ulkelerde led far opsiyonu gelmiş , avrupada hala bixenon

bu arada yağ eksiltme gozunuzu korkutmasın artık sorun değil vw de , 11bin km de 500-600gr kadar eksiltmiş aracım ki daha ilk bakıma girmedi çok normal
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.