Şimdi Ara

2021 Volkswagen Polo (ANA KONU) [GÜNCEL BİLGİLER BURADA] (82. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.784
Cevap
147
Favori
416.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yussko

    :D ilgincsiniz
    kaputu açıp baktığımda hortumlar felan titriyor :) içeriye gelen aşırı bişey yok, biraz sarsıntılı çalışıyor rölantide, sizinkinde olmaması ilginç, servis normal dedi, beni kekledi sanırım.
  • sihirbazzz kullanıcısına yanıt
    ya işin aslı ben kaputu açıp hiç motor çalışırken bakmadım ama genel olarak araçta hiç titreme hissetmedim. Ve o konuları cidden çok anlayamıyorum araba bana çok sessiz geliyor bundan önceki aracım dizel golf 7 olmasına rağmen. belkide vardır ama dedğim gibi ya ben anlamıyorum yada beni rahatsız etmiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yussko

    ya işin aslı ben kaputu açıp hiç motor çalışırken bakmadım ama genel olarak araçta hiç titreme hissetmedim. Ve o konuları cidden çok anlayamıyorum araba bana çok sessiz geliyor bundan önceki aracım dizel golf 7 olmasına rağmen. belkide vardır ama dedğim gibi ya ben anlamıyorum yada beni rahatsız etmiyor.
    Rica etsem motor çalışırken kaputu açıp bi bakar mısınız? fena halde takıntı oldu bende de :) Teşekkürler, selamlar
  • sihirbazzz kullanıcısına yanıt
    Aracınız 3 silindirli olmasından kaynaklı titreyerek çalışması normaldir.
  • sihirbazzz kullanıcısına yanıt
    Takıntı yapılacak bişey yok. Bahsettiğiniz titreme bende de var. İçerinden hissedilmiyor. Sadece kaputu açıp baktığımda motor ve bağlantılarının titrediğini görebiliyorum. Ben önemsemedim, siz de önemsemeyin.
  • Yazılım atan oldu mu
  • Hiç mi çalışan motor görmediniz? Hem de 3 silindirli. Gayet normal. Titreşimi görmeseydiniz motor sabit olsaydı arabanın içerisiden iliklerinize kadar hissederdiniz o titreşimi.
  • Beyler Bostancı sanayide fren balatalarını değiştircemde hani bildiğiniz düzgün bir yer usta varmıdır frencide olur
  • Beyler i20 almayı düşünüyorum. Cam Tavan+Media geri görüş kamerası falan polo da yok sanırım. O yüzden bana avantajlı gelmişti fiyatı 75-80 civarı olduğundan.Ama i20 çok yakıyor korktum o yüzden vazgeçtim gibi..

    Şimdi 2017 dizel polo alınır mı sizce? Alınırısa en fazla kaaça alınır.
  • 2018 trafiğe çıkışlı 2017 model polo dsg şanzumanlı 1.0 tsi highline paketini aldım, 55 bin km de ama değişen ve boyası yoktur. Temiz kullanılmış araç. Biraz sürdüğümde titremeyi hissedebiliyorum, önceden 2016 polo allstar vardı dsg li onda titreme yoktu 4 silindirdi heralde onlar 1.2tsi. Yeni kasalarda 3 silindirli yapmışlar ama begir ,torku daha güçlü ve silindir hacmini küçültmüşler. Kasko yaptıran arkadaşlar ne kadara yaptırdı acaba, özelden mesaj atabilirmisiniz? Son olarak arka tarafında tsi yazmıyor, bazılarında tsi var. Neden kaynaklı acaba?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pusat1249 -- 21 Haziran 2019; 1:3:39 >
  • öncelikle tsi yazısı 2017 trafiğe çıkışlı araçlarda var diye biliyorum. 2018 dekilerde yok. kasko fiyatı paket özelliklere göre değişiyor. benim 31.07.2018 tarihinde üstüme ilk defa yaptırdığım kaskoda axa highline r line paket aracıma 2.800 çıkarttı.
  • 1.0 TSİ comfortline için fiyat alan oldu mu yakın süreçte?
  • yussko kullanıcısına yanıt
    Kaskoda şu önemliymiş, en uygun yerde yaptırsak bile Allah korusun trafik kazası olursa, vw servisinde yaptıramıyormuşsun, kaskonun anlaştığı sanayi yerleri varmış oraya gönderiyorlarmış ama bazı kasko firmaları öyle değil. Eğer az fark ediyorsa vw servisi olan kasko firmasında yaptırmak isterim. Banada en uygun 2900tl çıktı kasko ama vw servisine götüremiyorsun.

    Bu arada arabanın stop start erken devreye giriyor bazen, 2016 polo kullandım eski kasada sorun olmuyordu ama ondada direksiyon sertleşiyordu. 2017 ve üstü modellerde yazılım güncellemesi yapıyorlar mı? Forumu okudum, bazıları yaptırmış , bazıları öyle bir şey yok demişler.

    Aracın motor sesi cidden yüksek gibi geldi, titremeside var ama 3 silindir olduğu için normal olması lazım.
  • pusat1249 kullanıcısına yanıt
    Ben axa dan yaptirdim dedigim gibi oyle dogusta falan yaptiramazsin demediler. Oyle birseyede ihtimal vermiyorum sanmiyorum. Hos bende kaza yaptim ama dogusa yine de goturmwdim sisiriyorlar diye bi alt servisine goturdum. Direksiyon konusunuda gelonce aravi servise bakima goturdugunde soylersen yapiyorlar ama dogrusu direksiyonun sertlesmesi ben golf 7 de kullandim o da sertlesiyordu ama bu benim icin sorun degil ve yaptirmicam dogrusu o oldugu icin oyle kalsin farketmez benim icin.
  • yussko kullanıcısına yanıt
    Sigortacıda konuştum bana bunları söylediler, mesela halk sigorta vardı 2900tl küsür fiyat verdi ama bu özel servisinde yapılırmış. 200tl farkla yetkili servisinde yaptırabilirmişiz dediler.
  • pusat1249 kullanıcısına yanıt
    kim ne derse desin araç kasko firmaları çok önemli o yüzden axa ve allianzdan şaşmayın.
  • Arkadaşlar merhaba, bir konuda fikrinizi almak istiyorum. Geçen haftaya kadar yağmurlu havalarda ön cam buğu yapıyordu her araçta olur yağmurdandır dedim normal karşıladım. Bugünlerde yağmur yağmamasına rağmen hava biraz rutubetli oldumu ön cam buğu yapıyor, klima çalışmadan da çözülmüyor, bizim araçlara özgü bir durum mu anlayamadım. Yağışsız havada ön cam buğusu bana biraz garip geldi. Benzer sorun yaşayan var mı? selamlar
  • sihirbazzz kullanıcısına yanıt
    bizim arabayla alakalı bir durum yok.
    hava nemli, camlar kapalı ise helede klima açık değil havalandırma açık ise herzaman buğu yapar.
    mustang de sürdüm mercedes g class da sürdüm 98 civic de sürdüm hepsinde aynı olay gerçekleşiyor.
    yeni aracım 2018 polo dada aynı durum söz konusu.
    onun için sıkıntı yok, klima açmıyorsanız camlara vurmayın, havalandırma açmıyorsanız camı biraz aralayın yeter
  • freeyourmindtr F kullanıcısına yanıt
    2018 bulabılırsenız 97

    2019 lar 115 bin tl..

    1.0tsi manuel comforline
  • Arkadaşlar bende yeni polo sahibiyim fakat aracın debriyajı biraz sert . Daha 4500 km de sizce normal midir. İlk aldığımdada aşağı yukarı böyleydi.
  • 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.