Haklısınız bu konuda. özellikle istanbulun dur kalk trafiğinde.
haklısınızda haydi siz kurtulacaksınız satıp,alan adam ne olacak dert sıkıntı onun için devam edecek şu araçları adam gibi yapsalarda bozulcak mı korkusu yaşamasak.
Merhaba ;
Aracım da kavrama değişti . Şimdilik problem yok gibi gözüküyor.
üzüldüğüm nokta bu forumda şunları göre göre hala dsgli araç öneren var.daha 1 yaşını doldurmadan kavraması patlıyor arabanın.Allah yardım eylesin.
quote:
Orijinalden alıntı: shadowgeist
üzüldüğüm nokta bu forumda şunları göre göre hala dsgli araç öneren var.daha 1 yaşını doldurmadan kavraması patlıyor arabanın.Allah yardım eylesin.
üstadım ne yaparsın millet ileri alaman teknolocisi düşkünü
quote:
Orijinalden alıntı: kaansa
Haftasonu a3 sportback tdi s-tronic araç kiraladım. 18 bin km civarında idi araç. Bu sesin birebir aynısı yoğun dur kalkın olduğu bir kullanım sonrası gelmeye başladı. Tamamen s-tronic, dsg neyse onunla alakalı. Şu dikkatimi çekti d konumunda araç 1.vitesi neredeyse hiç kullanmıyor, hız 7-8 km iken D2 yazıyor 2 ye geçiyor araç, tabi ondan sonra yarım debriyaj. Hatta bir ara ışıklarda dururken araç sallanmaya başladı, deprem oluyor sandım, ama öyle böyle değil sallanma. Kısacası vw-audi sevmeme rağmen dsg/stronic neyse uzak durmak lazımmış bunun anladım.
VW modelleri ve kalitesi bence de güzel ama şu dsg belasından insanları kurtarmalı
quote:
Orijinalden alıntı: ufuk.tas
Vites geçişlerin de herhangi bir gariplik yok , vuruntu gibi. Servis ; Şanzıman da bir hata olsa arıza ışığı yanar dedi.
Hayırlısı ; belki karşılaşan vardır böyle bir problemle. Bekleyelim. Görelim. :)
Son durum nedir acaba? Bayağı bir zaman geçti ama?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme