Şimdi Ara

Volkan şene ne kadar iyi diyen adam varsa konuya (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam kişisel algılamayın sözüm size değil 1 ay öncezsinde ben volkan şeni kötlerken herkes burda bana sövüyordu şimdi onları geri dönüş yaparken görmek büyük keyif gerçekten
  • Nani,Marko(oynadığı zaman),Rvp gibi adamların performansı okadar yerlerdeki bu durum Volkan Şen'i iyi gösteriyor Volkan FB'de ancak 2.yarı girecek hamle oyuncusu olur başka birini almanız lazım sezon sonu
  • diyecek cok sey var da volkan icin, tek sozle ozetleyim: korler ulkesinde tek gozlu adam kral olurmus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • volkan şen fenerbahceye yedegin yedegi olarak cüzi bir miktara geldi. fakat oynadığı oyun hem naninin hem markovicin hem alperin ustunde. ne yapalım volkandan iyisi yok takımda?

• Volkan son vuruşlarda sabri oluyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İyi hoş oynuyor da son vuruşları skandal.Türkiye maçında bir keresinde kafadan 10 pozisyon harcadığını hatırlıyorum, atamıyor adam garip bir şekilde.
  • Volkan şen ile naniyi kıyaslayan adam net futbol cahilidir.

• Kale boş olsa ve volkan şen kaleye doğru top sürse yemin ediyorum gol olana kadar inanmam o golü atacağına.

Adam forvetten sonra gole en yakın 2. 3. isim olmasına rağmen zerre skorer değil.
  • Ayrıca Volkan Şen Naniden iyi diyen adam gitsin at yarışı falan izlesin.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.