Şimdi Ara

Volkan Şen neden kendini Totti gibi görüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ada'm dokunulmaz falan sanıyor sanırım kendini ? Gelene gidene argo yapmalar hiç bir şeyi beğenmemeler sanki 50 yıldır takımda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• adam süper oynuyo bırak istediğini yapar sanane
  • Halen Bursa'da sanırım kendini.
  • top ayağındayken totti gibi de sıkıntı topu ayağından çıkarmaması zamanlama karar verme yetileri çok eksik. topu vericen ayağına sabaha kadar çalım ata ata sürecek topu futbolla pek alakası yok.
  • Bu adam futbol katili boyle biri nasil fenerde oynar sasiyorum..adamda futbol zekasi sifir. nerde ne zmn pas atilir calim bilmiyor.
    40 yilda bir kere iyi oynuyor geriye kalan hele osmanli maci katletti hoca nasil cikarmaz oyundan anlamiyorum ya.. ne orta actigi tuttu ne duzgun pas atabikdi koca bir sifir. hali saha topcusu ole futbol kaldimi arkadas ya surat ifadeside hele saf saf bakisi yok mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle futbolcu olmaz olsun.Şut yok pas yok orta yok çalım yapıyo yapıyo top kaybediyor.Hiç yararlı işi yok.
  • bizdede yasin öztekin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Quaresma neden böyle?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • futbolcuda değil adamda değil çirkefin allahı
  • gladyo38 G kullanıcısına yanıt
    Şükürler olsun benim gibi düşnen birisi Allahım çok şükür şu adamın gerçek yüzünü görün ya.Bir insan bukadar top ezebilir mi bir maçta ya adam pesde becoma e legend oynarsında ilk sezonundur ihucumda sürekli topu kendine isteyip atakların içine edersin ya aynı öyle oynuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cutnawall

Ada'm dokunulmaz falan sanıyor sanırım kendini ? Gelene gidene argo yapmalar hiç bir şeyi beğenmemeler sanki 50 yıldır takımda

Adam yazarken niye ada'm şeklinde yazdığını mantıklı bi şekilde açıklar mısın bana? Saçma sapan şeyler çıkarıp güzelim dili bozuyorsunuz ya
  • adam uğraşıyo takım için mücadele ediyor isterse Messi gibi görsün kendini,biz mücadele görmek istiyoruz onuda gösteriyor zaten adam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ingoshi

quote:

Orijinalden alıntı: Cutnawall

Ada'm dokunulmaz falan sanıyor sanırım kendini ? Gelene gidene argo yapmalar hiç bir şeyi beğenmemeler sanki 50 yıldır takımda

Adam yazarken niye ada'm şeklinde yazdığını mantıklı bi şekilde açıklar mısın bana? Saçma sapan şeyler çıkarıp güzelim dili bozuyorsunuz ya

iphone öyle yapıyodu galiba baya bi kişide rastladım aynı şeye

• Şu dönemde bile volkan şeni eleştiriyorsak yuh artık.
  • Şişirilmiş futbolculardan sadece bir tanesi diyebilirim. Yasin Ö, Oğuzhan Ö, Ozan T, falan filan işte. Oğuzhan geçen seneye kadar ortalıklarda yoktu. Şimdi adamı kral ilan ettiler. 1-2 sezon sonra adını bile anmayacaksınız. Kuş olup uçacaklar. Avrupa maçlarında nerede bu adamlar ya hu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

Şişirilmiş futbolculardan sadece bir tanesi diyebilirim. Yasin Ö, Oğuzhan Ö, Ozan T, falan filan işte. Oğuzhan geçen seneye kadar ortalıklarda yoktu. Şimdi adamı kral ilan ettiler. 1-2 sezon sonra adını bile anmayacaksınız. Kuş olup uçacaklar. Avrupa maçlarında nerede bu adamlar ya hu ?

Çünkü Türk taraftarının futbol beğenisi bu. 2 tane çalım atanı görünce futbol ilahı ilan ediyorlar. Volkan şu çalımlarını avrupada denesin ayağından topu bebeğin ayağından alır gibi alırlar. 2 metre önüne pas atamayan adam isterse ilk 11'i sıraya dizsin. Gözümde değeri çöp kadar bile olmaz. Bunları söylüyorum diye laf edenler var. Konya maçındaki asistini koyuyorlar önüme. Ligde ki konya maçında neredeydiler acaba. Şişman mennan'ı konuşmaya gerek yok. 7 milyonluk atık.

• osmanlı macından bu ve alper çöpleri yüzünden şampiyonluk o maçta gitmişti.
    1*2 kere iyi oynuyolar çok iyi futbolcu oluyorlar bu ülkede :D orası komik.

dün gibi hatırlıyorum osmanlı maçını katlettiğini fener bahçe anadoludan topcuları doldurmaktan ve bıtmıs adamları aldıgı ıcın bu halde lıgımız kalıtesızde ondan ıkıncı bıtırdık ıste
  • suçu futbolculara bulmayı bırakın.

bu kadar uyumsuz kadro ve futbol katili perreira ile anca bu kadar oynar futbolcular.

orta sahada 3 defansız oyuncu, kanatlarda 2 ofansif, ilerde 1 forvet.
    bana açıklayın 3 atak oyuncusuyla hangi takımı yenebilirsiniz. ayrıca göbekte oynayan josef, mehmet, ozan 3 lüsü hızlı oyun oynanırken başları dönüyo ve oynayamıyorken.
    nani alper volkanşen ne yapsın arkadaşlar biri bana bunu açıklasın.
    pas verdiği zaman futbol oynayabilcek etrafında adam mı var da pas versin. kanattan bi kaç kişi geçip ya atmaya çalışıyor ya da forvete attırmaya çalışıyor.
    şuan fenerde ender futbol oynayan oyunculardan biri.
    siz neyin kafasını yaşıyonuz.
    perreira ofansif organizasyon için en ufak birşey düşündüğünü sanmıyorum. futbolculara antremanlarda neler yaptırıyor acaba.
    duran top organizasyonlarında bile geçen senelere göre kötüyüz yahu.
    bana göre bütün suç kadro planlaması hatası yapan yönetim ve futbol zekasının olmadığını ve antrenörlükten anlamadığını düşündüğüm perreira sayesinde bu kadar kötü futbol sergiliyoruz.
    teknik adamın volkanşen den o eleştirdiğiniz şekilde oynamasını isteyip istemediğini ne biliyorsunuz ki?

• en formda futbolcularımızın başında geliyor Volkan hocam...çalım atıyp adam eksiltiyo daha ne istiyosunuz?eksikleri olabilir ama defansın çekindiği tipte oyuncu...ters oyuncu yani kendisi...her an iki tarafından da geçebilir rakibin..
  • volkan kapasitesi dahilinde her şeyi yaptı. takımdaki yıldız(!) isimler onun oynadığının yarısını oynasa durumlar çok farklı olabilirdi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.