bu nedir ya oyuncak mı burası 2 maöç haklı veya haksız bişey demiyorum ama bu tip aflar federasyonun güvenir bir kurum olmasını engelliyor...madem kaldıracaktın daha 1 hafta önce neden 2 maç ceza verdin bir defa da verdiğin kararın arkasında dur be!Ceza açıklanmış aradan 3-5 gün geçmiş 1 haftaya indirildi bravo yaa ne büyük icraat..eee o zaman herkes aldığı cezaya itiraz eder
quote:
Orjinalden alıntı: antiyoba
quote:
Ayrıca insan oğlunun olduğu her yerde basit işler bile söz konusu olduğunda bir denetleme kurulu olmalıdır ve vardırda. PDFK her olayda doğru karar verir diye bir şey olamaz ki. Mutlaka onlarında yanlışları olacaktır ve bu yanlışları düzeltmeleri gereken kurulda olacaktır.
DHİDK (Donanım Haber İmla Düzeltme Kurulu) 26/9/08 e 1265 sayılı kararıyla yazınızda adı geçen PDFK sözcüğü PFDK olarak tanzim edilmiştir. Tahkime gidebilirsiniz. öhö.gif
Laptopta bu tür yer değiştirmelerin olağan olacağı
3. maddenin c fıkrasında belirtildiği için
verilen cezanın kaldırılmasına karar verilmiştir.
quote:
Orjinalden alıntı: vaynett
bu nedir ya oyuncak mı burası 2 maöç haklı veya haksız bişey demiyorum ama bu tip aflar federasyonun güvenir bir kurum olmasını engelliyor...madem kaldıracaktın daha 1 hafta önce neden 2 maç ceza verdin bir defa da verdiğin kararın arkasında dur be!Ceza açıklanmış aradan 3-5 gün geçmiş 1 haftaya indirildi bravo yaa ne büyük icraat..eee o zaman herkes aldığı cezaya itiraz eder
Hocam tahkim kurulu diye bir kurul oluşturulduysa ve kulupler verilen kararların doğru olmadığını düşünüyorlarsa elbeteki bu kurula başvuracaklardır.
Eğer PFDK' nın her verdiği karar doğrudur itiraz edilemez diye kabul edersek bu diktatörlük olmaz mı ?
Yada tahkim tahkim PFDK'nın verdiği her kararı onarsa bunun adı da kuklacılık oynamak olmaz mı?
quote:
Orjinalden alıntı: cdemir
quote:
Hocam tahkim kurulu diye bir kurul oluşturulduysa ve kulupler verilen kararların doğru olmadığını düşünüyorlarsa elbeteki bu kurula başvuracaklardır.
Eğer PFDK' nın her verdiği karar doğrudur itiraz edilemez diye kabul edersek bu diktatörlük olmaz mı ?
Yada tahkim tahkim PFDK'nın verdiği her kararı onarsa bunun adı da kuklacılık oynamak olmaz mı?
haklısın ama hocam bir ceza veriliyor 3 gün sonra karar değişiyor ..ama söylediklerinde haklısın ben bunu kastedmiyorum
quote:
haklısın ama hocam bir ceza veriliyor 3 gün sonra karar değişiyor ..ama söylediklerinde haklısın ben bunu kastedmiyorum
Hocam sanki hala bana ceza veriyorsunuz da neden verdiğiniz bu cezadan vazgeçiyorsunuz çoluk çocuk işimi bu diye sitem ediyorsun gibi geldi.
Haaa sen beni yanlış anladın ben kararın geç açıklanmış olmasına itiraz ediyorum diyorsan evet haklısın bunda yanlış yapıldı.
Olumlu yada olumsuz bu kararın geçen hafta açıklanmış olması lazımdı.
quote:
Orjinalden alıntı: cdemir
quote:
Orjinalden alıntı: Lincoln10
ama mahkemelerde bi ton şekil var, birbiriyle çelişen kanunlar, kurallar var ve her olay birbiriyle bağlantı kurulmaya çalışılarak kararlar alınıyor.. Ama futbolda böyle bişey yok ki, gayet basit mantık üzerine kurulu kurallar mevcut ; oyuncu hakeme maçtan sonra yazıklar olsun gibi bişey derse veya agresif hareketlerle hakeme doğru bi 'atraksiyona' girerse sportmenliğe aykırı davrandı diye hakem rapor yazar ve ceza nedenidir, gayet basit öyle değil mi ??
Hocam bende onu diyorum.
Eğer hakem maç içindeki sarı kart verdiği pozisyon için bana höyt dedi diye yazdıysa Zaten o hakme sen ne diyorsun bakalım diye sormak lazım değil mi. Madem bu adam sana höyt dedi niye direkt kırmızıdan atmadında ikinci sarı karttan attın. Cezasını sahada ben kesmedim disiplin kurulu kessin mi demek oluyor.
İşte bu ve buna benzer durumlarda tahkim kurulu bu iş yanlış olmuştur bu işin doğrusu budur diyerek verilen kararı bozuyor.
Ayrıca insan oğlunun olduğu her yerde basit işler bile söz konusu olduğunda bir denetleme kurulu olmalıdır ve vardırda. PDFK her olayda doğru karar verir diye bir şey olamaz ki. Mutlaka onlarında yanlışları olacaktır ve bu yanlışları düzeltmeleri gereken kurulda olacaktır.
Maraton daki habere göre kalede genç Volkan olacakmış.
hayır agabey, maç içindeki pozisyonun cezasını sahada vermiştir hakem, sportmenliğe aykırılık olayı ekstradan rapor yazılarak bildirilmiştir federasyona. Pfdk rapora dayanarak ceza gerekiyorsa verir.. Benim itirazım şurda ; Pfdk ceza nedeni olarak raporda yazılanları gösterir, peki tahkim ne alaka bozuyor bu cezayı..mesela Pfdk'ya göre 'yazıklar olsun sana' cümlesi sportmenliğe aykırıdır ama tahkime göre değil midir. bana saçma gelen kısım bu nokta..Hakem olarak ben rapor yazacam ama bi kurul kabul edecek diğer kurul 'hadi oradan canım olur böyle vak'alar,ceza gerekmez' diyecek, hakemin raporunun ne değeri kalır futbolcunun gözünde?? Zaten cezanın maç günü kaldırılması tam skandal, bu kadar zaman geçmiş aradan ve karar verilen tarihe bakın resmen trajikomik..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme