Şimdi Ara

volcanic rock nova show

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bi nova indi kimse kalmadı etraf dümdüz

http://img329.imageshack.us/my.php?image=sdasdasdty1.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metemen -- 23 Aralık 2006; 21:34:24 >

• göremedim
  • basamiorum :D
  • basılmıyo
  • ya resim yok
  • eh bea yanlış olmuş basmayın kopyala yapıştır yap sende
    m2 moradonda oldu bunlar
  • Ne bu şimdi ne yapmaya çalışıon amacın ney?
  • Dalgamı geçiyorsun sen Allaha küfür Edilmiş orada
  • quote:

Orjinalden alıntı: metemen

bi nova indi kimse kalmadı etraf dümdüz

ya sen kumla oynasana bari topiğe uygun başlık aç. + Wolcanic nowa atmaz meteor atar
  • HANİ NERDELER ÖLEN ADAM DA YOK
  • şu an yanımda olsan sana öyle bir dalardım ki ne amacı al resim moradonda nova ile yattın mıı hiç bana ilk defa oluo resim koydum bende çok sinirliyim abuk sabuuk konuşum banlatmayın beni
    quote:

Orjinalden alıntı: ::CaNeR::

Ne bu şimdi ne yapmaya çalışıon amacın ney?

• Ya burDA ALLAHA küfür edio şerefsizLér sende onu alıp bize gösterin bide wolkanik rock yazıon başlıga da sende bi problem war ama çıkaramadım

• nereden anlıyorsun meteor attığını ya nowaysa ayrıca kimseyi küçültmeye hakkın yok ayıp
  • quote:

Orjinalden alıntı: quanta_06

nereden anlıyorsun meteor attığını ya nowaysa ayrıca kimseyi küçültmeye hakkın yok ayıp

eventa gittinmi?:S
  • herkesten özür babamla büyük bir kavga ettim yanlış resimmiş çok sinirliyim dorusunu koyucam pardon
  • bu resmi koycaktım foruma başka başlıkla ama koymadım şimdi yanlışlık oldu pardon
    quote:

Orjinalden alıntı: ::CaNeR::

Ya burDA ALLAHA küfür edio şerefsizLér sende onu alıp bize gösterin bide wolkanik rock yazıon başlıga da sende bi problem war ama çıkaramadım

• Lütfen ama o küfürü buzlaman gerekirdi cok kötü bisi böle insanlara çok acıorum öbür tarafta yatacak yerleri yok demin söyledigim sözler içn ÖZR DİLİORUM biraz fazla ileri gittim ksra bakma ok :))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.