Şimdi Ara

voipraider hakkında? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
6.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Voip İnternet telefonları programları için Tr Yaması

Yama İçin Tıkla-->
  • arkadaşlar merak ettiğim,voip raiderda phone to phone var.zira benim internetimin olmadığını düşünelim.ama hesabımv ar ve ev telefonuna kayıtlı voipraider.
    sadece sabit telimle,voipe bağlanıp nasıl contact listimdeki kişiyi ararım ?
    nonoh mesela bi numarası var 8037287(salladım) gibi,arayınca telfon numaranızdan tanıyor sizi,hesaba bağlanmış oluyorsunuz,ve bağlandıktan sonra telefon numarasını çevirip arıyorsunuz...
    voipraider da bu işlemi nasıl yapıyoruz?
  • Beyler voipraider kullanımını biri anlatırsa çok seviniirim.Mesela kendi sabit hattımdan veya cepten karşı tarafı nasıl arıycam voipraider ile ?
    Ben bu voipraider'ı kullanmak istiyorum fakat sistemi tam olarak anlıyamadım.Şu an skype kullanıyorum.Fakat yurt dışı sabit numaraları aramak istiyorum.bilgisayar olmadan yani sabit ev telefonumla voipraider'ı kullanarak nasıl arıycam tam çözemedim bu işi.Araya ayrı bir cihaz mı bağlamak gerekiyor? Modem ile telefon arasına?? O cihazı nerden bulucaz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darksilence09 -- 2 Kasım 2011; 10:36:08 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.