Şimdi Ara

Voip kullanan var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hangisi senin kolayına gelirse istersen 5 portlu bir switch al istersen de 4 ya da 8 portlu bir modem al.
    Bu VOIP adaptörünü kullanabilmen için mutlaka adsl modemin bir portuna bağlaman gerekir.
  • çok teşekkürler herkese. bu değerli bilgiler için.. arkadaşlar benimde bir kaç sorum olacak voip hakkında. öncelikle birkaç bilgi.. evimde airtires kablosusuz modemim var. 1 adet telefon ve masaüstü bilgisayar. türkiyede oturuyorum. ben sadece türkiye şehirler arası ve nadir şehir içi ve bazen cep aramsı yapacağım. ama % 80 kullanımım şehirler arası olacak. elimde mikrofonlu kulaklığım mevcut. gelelim sorularımı.
    1- anladığım kadarıyla 10 euroluk bir kredi almak şart. şimdi bu krediyi nerden alacağım, ödeme muhtemelen kredi kartıyla olacak, güvenebilecek miyim. hem kartım açısından hemde bana hemen gönderirler mi kredilerimi?
    2- ben haftada 200 dakka konuşma yaparım maksimum. geçeceğini sanmam. bu koşullarda bana tahminen 10 euroluk kredi kaç ay gider?
    3- bir adaptörden bahsetmişsiniz. elimdeki mikrfnlamı konuşmak daha net ve kesintisiz olur? yoksa bu adaptörden mi alayım. benim için önemli olan kesinti olmaması ve sesin net olması?
    4- diyelimki adöptr aldım. evimdeki şuan kullandığım telefonumu o adaptöre takabilecek miyim?takdığımda voip konuşmasını ordan yapabilecekmiyim? ayrıca takıldığı zaman bana normal arama gelirse telefon çalacak mı ve kredimde birşey olur mu?
    5- birde phonetophone dmşssinz. böyle arama yapabilmek için analadığım kadarı şu. adaöptr almıoruz. direkt bilgisayardan kendi numaramızı ve ardından arayacağımız numarayı arıoruz. ve telefonlar ilk benimki ardından diğri çalıor. o şekilde konuşma yapıorum.anladığım bu. peki bu durmda ses kalitesi nasıl? ve ücretlendirmede nasıl olacak?

şimdilik aklıma gelenler bunlar. çok soru sorduğum için kusura kalmayın. ama inanın bu forumlar olmasa ellrimiz kollarımız bağlı kalacak. eğer bu sorularıma da yardımcı olablirseniz çok çok sevineceğim arkadaşlar. şimdiden tekrardan çok teşekkr ederim. hepinize iyi bayramlar

• Voip Raider ile 10 dolar 90 gün ücretsiz görüşme.

Phone2Phone özelliği de cabası :)
  • Arkadaşım bu linki bi incele istersen
    http://www.kredici.net/kredici/

site sahibi akşamları online oluyor bu konuda baya bilgili bi arkadaş
    ben alışveriş yaptım bi zararını görmedim
  • Merhaba arkadaşlar

İsterseniz size voip kredisi hemen sağlayabilirim.Kredi kartı kullanmanıza gerek yoktur.16 haneli bir kod vereceğim bu kodu sisteme gireceksiniz bu kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi impossible41 -- 25 Mayıs 2010; 11:31:40 >
  • Poivy kullanıyorum. 4 ay Türkiye'de sabit hatlar haftada 300dk sınırı ile bedava. Konuşurken indirme falan yoksa ses çok güzel. 10€ ödemeden olmuyor yalnız. Cebi aramak 0,07€/dk.
  • Bahsini ettiğiniz Voip programı Poivy ücretsiz görüşme süresi 4 ay dağildir. 90 gündür. Yani 3 aydır.
    Bakınız: Buying credit entitles you to 90 Freedays (unless stated otherwise). This means you can call all countries marked as "Free" in our rates list for a period of 90 days at no costs. When the 90 days are over, the normal rate will be charged for these destinations. You can get more Freedays by topping up your account with credit.

4 ay olsa çok güzel olacaktı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tarıka

Bahsini ettiğiniz Voip programı Poivy ücretsiz görüşme süresi 4 ay dağildir. 90 gündür. Yani 3 aydır.
    Bakınız: Buying credit entitles you to 90 Freedays (unless stated otherwise). This means you can call all countries marked as "Free" in our rates list for a period of 90 days at no costs. When the 90 days are over, the normal rate will be charged for these destinations. You can get more Freedays by topping up your account with credit.

4 ay olsa çok güzel olacaktı.

Ben de 120 gündü. Nedenini bilmiyorum. Daha 77 günüm var.
  • arkadaşlar voıpraıderden hesap aldım yalnız telefon görüşme esnasında bilgisayar ekranında görüşme süresini, kaç kontör gittiğini göremiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
  • 4 aylık en uygun olan nonoh

bu arada konuyu da ben açmışım o tarihten bu yana kullanıyorum ve telefon faturası sadece sabit ücret geliyor 10 TL. onun dışında sadece 4 ayda bir 10€ kredi parası veriyorum o kadar
  • eğer cep telefonunuzu sip desteği varsa voip görüşmelerini telefonunuz araclığı ile yapabilirsiniz.iphone ile voipraider kullananlar var mesela.
  • en iyisi turkcellin ayda faturalı 6tl kontörlü 40kontör sabit yerden tüm sabit hatları 400dk ücretsiz arama :D
  • voipraider den 10 dolarlık kredi aldığın zaman türkiyedeki sabit telleri aramak bedava.bu alınan 10 dolarlık kredi ile 76dk cep telefonları ile görüşebilirsiniz ayrıca.wireless olduktan sonra her şekilde tüm operatörlerden ucuz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.