Şimdi Ara

Voip Cihaz Alıyorum Öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar voip cihaz alacam 3 marka arasında kaldım

Linksys SPA3102 1FXS / 1FXO

Grandstream HT-488 ATA

empata VoIP Gateway FXO Portu yok diyor acaba bu ne işe yarıyor ?

Arkadaşlar telsiz telefon var 2 telefon kullanmak istemiyorum gelen aramaları ve yapılanı tek telden yapmayı istiyorum bu özellik hangilerinde var acaba bilgisi olan arkadaş yardım ederse memnun olurum.

• Ben voip'li modem kullanmıyorum ama bi ara bunların özelliklerini araştırdım...
    modemin varsa ethernet üzerinden baglanabilecegin ufak aletler var bunlara 1 yada 1 den fazla telefon baglayabileceklerin var (1 den fazla çıkışlı olanları 130 TL leri geçiyor) Bunu karşılaştırırsak sana önerim Şuanda indirimde olan LINKSYS 4 PORT ADSL2+ KABLOSUZ MODEM+VOIP (indirim yönünden tavsiye ediyorum. bu ürünleri kullanmış biri degilim.http://www.hepsiburada.com/linksys-wag54gp2-4-port-adsl2-kablosuz-modemvoip/productDetails.aspx?categoryid=45&productid=bd999637

bu ürünlerleri evinde arayacagın numarayı çevirmeden önce

• bu ürünlerleri evinde arayacagın numarayı çevirmeden önce başına numara ekliyorsun. eklemezsen normal ev telefonu tarifesini kullamış oluyorsun.
  • bahsettiğiniz modem ile voip görüşmesi yapabilirsiniz(üzerinde ufak bir çalışma ile)

gerekli ayarları yaptıktan sonra başına numara koymadan ev telefonu kullanır gibi bullanabilirsiniz.

bende linksys wag54gp2 almayı düşünüyorum f/p ürünü mavi bilgisayar da 125 tl gittigidiyorda birazdaha ucuz olabilir.
  • Linksys spa 3102 öneririm.
  • selam bu linksys herhalde cisco nun diğer bir kuruluşu diye biliyorum,linksys nin ürünlerini tercih etmen senin için daha iyi olabilir,kolay gelsin.
  • arkadaşlar sorunu anlamamışsınız, şahıs 1 tane POTS hattını da kullanmak istiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Linksys SPA3102 1FXS / 1FXO modem Router özellikli olup 1 Adet FXO ve 1 adette FXS bağlantısı vardır. Yani tek bir telefon cihazıyla (telsiz telefon da olabilir) hem voipden arasınız hemde sizi dışarıdan arayanlar bu telefondan ulaşabilirler.
    FXO özelliği ile santralınızın dahili hattına bağlayarak voip konuşmalarından tüm personeli yararlandırabilirsiniz.
    Ben hem Linksys Wag54Gp2, hem de Linksys Pap2 kullandığım için 3102 tavsiye edeceğim. Wag54gp2'de FXO portu yoktur ama mükemmel bir modemdir. Nede olsa dünyaca ünlü Router satıcısı Cisconun güvencesinde olan cihazlar.
  • Tek telefon kullanmak istiyorsanız kesinlikle empata alın derim. aynı telefondan hem voip araması yapabilir hem de türk telekom hattından görüşebilirsiniz. diğerlerinden fiyat/performans olarak daha iyi...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.