Şimdi Ara

vodofone taahhüdüm bitti, sorunlar..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

arkadaşlar 21 şubatta taahütüm biten hattımı yine 21 şubatın ilk dakikalarında faturasz hatta geçişimi yaptım.

( yeni bir hat numarası ile devam edeceğim.. bu yüzden böyle bir işlem yaptım. )

şubat faturam normalin 2 katı geldi.

telefon açtım.. yarısı şubat faturam.. onda sıkıntı yok..

diğer yarısıda faturasız hattım için 1 yıllık vergi almışlar..

bu doğru birşey mi ??

esasen hattı kullanmayacağım artık..

• Hocam tahhut yoksa fazla gelir birde bazi operatorler ilk ay tum telsiz vergisini kesiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Operatör ler ocak ayında her hattın yıllık vergisini devlete ödüyor,abonelere aylık yasıtıyordu, senden bunu peşin kesmişler..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: man utd

Operatör ler ocak ayında her hattın yıllık vergisini devlete ödüyor,abonelere aylık yasıtıyordu, senden bunu peşin kesmişler..

bilmiyorum. vaktimde yok. esasen yeni hatta geçtim.. daha o hatları kullanmayacağım . bakalım geri alabiliyor muyum.

anlamadığım şey , hazır kart bu.. taahütüm yok. ama 1 yıllık vergi alıyorlar. 1 yıl kullanmayacağım belki...

ilk görüşmemde kapattıracağım. alabilirsem alacağım geri kalanları..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufziya

quote:

Orijinalden alıntı: man utd

Operatör ler ocak ayında her hattın yıllık vergisini devlete ödüyor,abonelere aylık yasıtıyordu, senden bunu peşin kesmişler..

bilmiyorum. vaktimde yok. esasen yeni hatta geçtim.. daha o hatları kullanmayacağım . bakalım geri alabiliyor muyum.

anlamadığım şey , hazır kart bu.. taahütüm yok. ama 1 yıllık vergi alıyorlar. 1 yıl kullanmayacağım belki...

ilk görüşmemde kapattıracağım. alabilirsem alacağım geri kalanları..

Ben de ilk kez duyuyorum kontörlü hattan peşin vergi kesildiğini.Ama vodafone dan herşey beklenir, açık ara en berbat, leş operatör. 4.5 G der , 3G den yavaştır şarjı su gibi sömürür, bakiye sorgularsın sistem hatası verir M.H leri zaten lise terk cahil ergenler ordusu.Önceden avea böyleydi şimdi vodafone.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    superbox taahhüt bitti
    4 yıl önce açıldı
    Turknet Vs Vodafone
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.