Şimdi Ara

vodem ve mobile broadband programı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
8.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün vodafone bayinden 65 tl'ye kontratsız k3570-z modem aldım. faturasız hattımı taktım. içinden vodafone mobile broadband lite programını kurdum. ancak programda bağlan tuşuna basınca "mobil bağlantı başlatışıyor." deyip kalıyor öyle. 10-15 dk bekledim bağlanmıyor bir türlü. programı komple kaldırıp windows üzerinden ağ bağlantılarından bağlanınca saniyesinde bağlanıyor. vodafone'un sitesinden diğer versiyonları da denedim. sonuç aynı. neden olabilir acaba? bu arada windows 7 32bit kullanıyorum.

• Pin kodu gerekli gibi yazı geliormu?
  • hayır gelmiyor.
  • görev çubuğunda bağlantı sekmesine bak ordan bi dene
  • windows üzerinden bağlanıyor zaten orada sorun yok. ağ bağlantılarında da vodafone geliyor hemen. ama programla giremiyorum sorun orada.
  • ordan bağlan ozman
  • kota takibi kolay oluyor diye kullanayım programı dediydim. idare edeceğiz artık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aynı sorunu bende yaşıyorum fakat ağ bağlantılarımdan girince de bağlantı sürekli düşüyor... '' Cihaz bulunamadı'' gibisinden bir hata alıyorum acaba sebebi nedir yardımcı olabilir misiniz?
  • Biraz konuyla alakasız olacak ama Vodemi alırken sadece 65TL mi ödedin başka herhangi bir ücret falan ödedin mi?
  • evet nakit 65 tl verdim sadece. 2 yıl garantisi var. isterseniz 8 tl karşılığı sınırsız internet verebiliriz falan dediler. sınırsız dedikleri aylık cepnet oluyor sanırım
  • hocam bnm vodemde cep net sınırsız olunca kota sorun olmuo niye kotalı aldın ki vodemnet paketleri var haftalık 12 lira sınırsız 1 gb adil kullanım hakkı var
  • cepnet ile kullanıyorum zaten. avea hattım da var. bazen onunla kullanacağım. aveada aylık 1gb 9tl olandan alacağım. neyse olmuyorsa da önemli değil.
  • Forumda Mobil Partner programını arat onun 1.6 versiyonu var onu kur dilini ayarlarından tr yap turkcell connect oluyor yeni profil oluştur dns ayarlarını yap açılışta çalıştırı etkinleştir kaydet çık oluşturduğun profili seç bağlan de tamamdır.
    Bu programla kullanabileceğimi düşünüyorum.
    Ben vodafone cepneti bu şekilde vınn da kullanıyorum,kolay gelsin.
  • deneyeceğim teşekkürler
  • mobile partner programına bir türlü vodemi tanıtamadım. forumda driver falan vermişler o da kurulmuyor. yok mu başka vodemi avea ile kullanan?
  • abiler bende aynı cihaz var ama hep internete gidigimde yeşil renk ( gsm ) ile bağlanıyor 3g ile nasıl bağlana bilirim
  • mesaj kısmına gir.

3G yazıp 3636 ya yolla.bulunduğun yerde 3g var ise bağlanırsın.
  • aynı sıkıntıyı bende yasadım yenı aldım.. musterı hızmetlerını arayıp sordugumda gunce yazılımı ındırın dedı... ve oyle yaptım sorun duzeldı...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.